Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
06.09.2022 / 12:434RusŁacBieł

Hienprakuror Švied: Pad amnistyju trapiać ad 8 tysiač čałaviek

Pra heta zajaviŭ hienieralny prakuror Andrej Švied.

«Havorka idzie prykładna ad 8 tysiač i vyšej čałaviek. Heta jak i kłasičnyja padychody, jakija tyčacca vyzvaleńnia ad adkaznaści invalidaŭ, šmatdzietnych, adzinokich maci i hetak dalej, tak i asob, jakija ździejśnili inšyja złačynstvy», — skazaŭ Andrej Švied.

Jon zajaviŭ, što Hienprakuratura zajmaje pryncypovuju pazicyju, što akt amnistyi nie pavinien raspaŭsiudžvacca na ŭdzielnikaŭ «pratesnych» spraŭ, ale vykanajuć daručeńnie Łukašenki.

«Heta značyć, tyja asoby, jakija ździejśnili złačynstvy, źviazanyja z ekstremizmam, jakija zamachnulisia na našu dziaržavu, jakija padniali ruku na pravaachoŭnikaŭ, mohuć vyjści na volu.

Ale tolki tyja, chto raskajaŭsia, uśviadomiŭ i ličyć mahčymym źviarnucca [da Alaksandra Łukašenki] z prośbaj ab pamiłavańni», — skazaŭ Švied.

Pieralik składaŭ złačynstvaŭ, jakija buduć traplać pad dziejańnie zakona ab amnistyi, vyznačać u bližejšy čas, dadaŭ Hienprakuror.

Łukašenka zahavaryŭ pra amnistyju, «pierahiby» i «zakłapočanaść mnohich hramadzian»

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
0
Панылы сорам
2
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
3
0
daviedka/adkazać/
06.09.2022
Zabiehaja vpieriod baťki v piekło, priedłahaju v 2024 hodu na 70-letnij jubilej Łukašienko ustroiť amnistiju dla simvoličieskich 70 tysiač... I śvierchu jeŝio 30 tysiač, ili po tysiači za každyj hod katavańniaŭ, kotorym podvierhał vsiu strany etot ŝiedryj na amnistii čiełoviek.
1
rom/adkazać/
06.09.2022
daviedka, to što chaj siadiať?
0
Takoho nikohda nie i vot opiať/adkazać/
06.09.2022
Naivnyje ziemlaki, nieužieli łukašickij riežim vas tak ničiemu i nie naučił za 28 let, čto etot ničieho prosto tak nie diełajet? Prišła osień - obostriliś problemy s postuplenijem dienieh dla siemiejki iz-za vviedionnych sankcij, u jeho družka putlera tožie problemy v ekonomikie, dieniuch jemu nikto nie dast (ni Kitaj, ni krieml - jeśli tolko za połnuju sdaču strany rašistam i napravlenije biełaruskich sołdat v Ukrainu). Poetomu riešił opiať zapustiť torh politzaklučionnymi. Pričiom poka tolko na słovach, a jeśli koho i otpustiat - to tolko biednych domochoziajek, kotorych posadili za napisanije kommientarijev. Tie, kto vychodił na ulicy - on i dalšie budiet dieržať v załožnikach do poślednieho. I jeŝio, vpołnie vierojatno, pod 8 tysiačami oni imiejut v vidu amnistiju dla svoich žie łukašistov - riežimnych słužak - tiech, kto ispołniał jeho priestupnyje prikazy, iźbivał, bił i pytał biełarusov - vot dla nich i budiet «amnistija» - moł my nie pierievoračivajem, a okončatielno vyryvajem stranicu, udalajem vsie dannych iz baz i siervierov. Možiet i takoj variant byť. Chotia…
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031