Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
25.03.2024 / 08:5912RusŁacBieł

Sud u Maskvie aryštavaŭ čaćviarych padazravanych u terakcie ŭ «Krokus Sici Chole». Jany ŭsie žorstka źbityja

Adnaho z padazravanych dastavili ŭ kreśle-katałcy z katetaram.

Uviečary 24 sakavika Basmanny sud Maskvy adpraviŭ u SIZA da 22 maja čaćviarych padazravanych u ździajśnieńni teraktu ŭ «Krokus Sici Chole», paviedamlaje «Dožd́» sa spasyłkaj na telehram-kanał maskoŭskich sudoŭ.

Dalerdžona Mirzojeva, Račabalizadu Saidakrami Muradali, Muchamadsabira Fajzava i Šamsidzina Faryduni aryštavali pa artykule ab terakcie. Dalerdžon Mirzojeŭ i Saidakrami Muradali Račabalizada pryznali vinu ŭ poŭnym abjomie, śćviardžajecca ŭ paviedamleńni suda.

Muchamadsabira Fajzava dastavili ŭ zału pasiadžeńnia na katałcy ŭ supravadžeńni daktaroŭ. U Dalerdžona Mirzojeva adrezana vucha.

Pasiedžańnie suda prajšło ŭ zakrytym režymie pa prośbie śledčaha. Śledčy paprasiŭ ab hetym, kab nie vykazać «dziaržaŭnuju ci inšuju tajamnicu» i dla «biaśpieki ŭdzielnikaŭ pracesu», «u tym liku svajakoŭ zahinułych».

23 sakavika FSB dałažyła Pucinu ab zatrymańni 11 čałaviek, u tym liku čaćviarych terarystaŭ, jakija ŭdzielničali ŭ terakcie ŭ «Krokusie». «Važnyja historyi» pisali, što frahmienty adzieńnia strałkoŭ na videa i zatrymanych padazravanych supadajuć u detalach.

Fota: «Miedyjazona», «Sudy ahulnaj jurysdykcyi horada Maskvy» / Telegram

Čytajcie taksama:

Siarod zahinułych u «Krokus Sici Chole» jość biełaruska

Što viadoma pra achoŭnika-biełarusa Vadzima Kulika, jaki źnik bieź viestak u «Krokusie»

Hierojem «Krokusa» staŭ 15-hadovy harderobščyk Isłam. Jon vyratavaŭ 100 čałaviek

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
0
Панылы сорам
2
Ха-ха
2
Ого
0
Сумна
3
Абуральна
6
25.03.2024
Amietist, pytki v RF - eto norma, jeśli nie tokam, to švabroj. Tri hoda nazad biežavšij iz RF vyłožił tierabajty vidieo s rośsijskich kołonij kak tam pytajut do suda tak i pośle. Takim obrazom vybivajut nužnyje pokazanija, a v etom konkrietnom słučaje skorieje vsieho vybivali priznanija, čto oni śviazany s Ukrainoj, a nie Ihił, potomu čto ich kriemlevskij fiurier tak skazał, poetomu im siejčas nužno vsie podhoniať pod jeho słova, a narod schavajet luboje vrańje putina i jeho propahandy. Dažie nie smotria na to, čto otvietstviennosť za tierrakot užie vziało na siebie Ihił, vyłoživ diesiatki vidieo i foto. A jeśli posmotrieť jeŝie hłubžie, to rośsijskoje hosudarstvo mało čiem otličajetsia ot isłamskoho hosudarstva, russkije, kotoryje idut ubivať ukrainciev, točno takije žie priestupniki i tierroristy - oni točno takžie ubivali i prodołžajut ubivať tysiačami mirnych ludiej v Bučie, Irpieni, Mariupole i v druhich ukrainskich horodach i siełach. Tolko za poślednije 10 dniej ot rosijskich rakiet, vypuŝiennych po žiłym domam v Odieśsie, pohibło boleje 20 hraždanskich ukrainciev, vklučaja 6 dietiej. Boleje 10 pohibšich v Chaŕkovie za pośledniuju niedielu. A russkije sovieršajut takije obstrieły ukrainskich horodov každuju niedielu. I každyj takoj obstrieł - eto tierrorizm, sovieršiennyj rośsijskim hosudarstvom i jeje hraždanami.
1
Vasia/adkazać/
25.03.2024
Vriad li eti čietyrie štukatura oni.
0
Čieł/adkazać/
25.03.2024
Kovalov s Konovałovym vspominajutsia. 
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031