Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
04.05.2023 / 16:011RusŁacBieł

«Mahnit Minska» da kanca hoda źbirajucca narešcie dabudavać

Viadomy staličny daŭhabud «Mahnit Minska» paśla vaśmihadovaha pierapynku narešcie ŭzialisia dabudoŭvać, ciapier im zajmajecca budtrest №4. Na abjekcie pracujuć bolš za 280 čałaviek u dźvie źmieny, paviedamiŭ «Minskbud».

«U «Mahnicie Minska» buduć pabudavanyja 352 kvatery. Płanujecca, što žyllo budzie arendnym. Zaviaršyć budaŭnictva nieabchodna da kanca biahučaha hoda», — raspaviali ŭ «Minskbudzie».

Na hety momant viaducca raboty nad centralnaj častkaj z pamiaškańniami handlova-hramadskaha pryznačeńnia, šmatuzroŭnievym adkrytym i dvuchuzroŭnievym zakrytym parkinhami na 279 i 383 miescy. Potym voźmucca za 11-paviarchovyja «kryły», dzie budzie žyllo, a taksama nižnija ŭzroŭni z handlovymi pamiaškańniami i padziemnymi parkinhami (2-ja i 3-ja čerhi).

«Mahnit Minska» na skryžavańni vulicy Kiryły Turaŭskaha i praśpiekta Niezaležnaści pieršapačatkova pavinien byŭ stać kompleksam ź biznes-centram i hatelem. Jaho pačali płanavać jašče ŭ 2009 hodzie, kali Alaksandr Łukašenka svaim ukazam zaćvierdziŭ umovy budaŭnictva dla biełaruskaj «dački» iranskaj kampanii «Kiejsan». Ale paśla taho ambicyjnyja płany davodziłasia nieadnarazova pierahladać, a ŭrešcie prajekt byŭ na praciahły čas faktyčna zamarožany.

29 listapada minułaha hoda abjekt chacieli pradać z aŭkcyjonu, ale tarhi pravalilisia, bo na ich nichto nie zapisaŭsia.

Čytajcie taksama:

Hatel na Majakoŭskaha, były Dom druku. Jaki los čakaje viadomyja staličnyja daŭhabudy

Što adkryjuć na miescy daŭhabuda «Mahnit Minska»

«Mahnit Minska» akazaŭsia nikomu nie patrebny, na tarhi nichto nie zapisaŭsia

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
2
Панылы сорам
2
Ха-ха
0
Ого
1
Сумна
0
Абуральна
1
0
Kotya/adkazać/
04.05.2023
Pomniu kak iznačalno było v płanach rastienija vysadiť na kryšie, a siejčas obyčnaja panielka praktičieski, tolko čto riadom s lesom
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera