Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
10.03.2023 / 18:377RusŁacBieł

Paśla adkrytych sudoŭ nad padletkami praktyku raspaŭsiudzili i na «krepkich haspadarnikaŭ»

U Mazyrskim rajvykankamie praviali adkrytaje pasiadžeńnie suda. Novy sposab zapałochvańnia, aprabavany na navučencach i pryzyŭnikach, ciapier pieraniesieny i na inšyja płasty hramadstva, zaŭvažaje «Fłahštok».

Na vačach u kaleh adbyłosia vyniasieńnie prysudu kiraŭnikam sielhaspradpryjemstva «Kapličy» Kalinkavickaha rajona. Dyrektara, zaatechnika i jašče šaściarych supracoŭnikaŭ pradpryjemstva abvinavacili va ŭtojvańni faktaŭ padziažu žyvioły i niapravilnym afarmleńni statystyčnaj spravazdačnaści. Pa źviestkach śledstva, prypiski skłali bolš za 450 hałoŭ.

Sud pryznačyŭ abvinavačanym 7 hadoŭ pazbaŭleńnia voli ŭ kałonii ŭzmocnienaha režymu.

Praktyka vyjaznych pasiadžeńniaŭ suda atrymała raspaŭsiudžvańnie z 2021 hoda. Spačatku jana była aprabavana na adukacyjnych ustanovach. Sud na vačach u adnahodkaŭ padavaŭsia jak «šokavy vid prafiłaktyki».

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
3
Панылы сорам
9
Ха-ха
6
Ого
1
Сумна
1
Абуральна
16
0
hitler łukašu tavaryš/adkazać/
10.03.2023
A intierjery? Intierjery adkul takija? U łukafašystaŭ zaŭsiody tak: dekłarujuć nibyta ŭžo adradžeńnie saŭka, dy atrymlivajecca niejkaja chvoraja na hust i na hałavu barščyna. Kšatłtu łukaša.
0
Mar/adkazać/
10.03.2023
hitler łukašu tavaryš, kołchoźniki vo vłasti. I ukrašajut oni intieŕjery obŝiestviennych zdanij na svoj vkus. Ili vy dumajetie, čto eti krepkije ženŝyny s načosami v svobodnoje vriemia rassmatrivajut proiźviedienija iskusstva na sajtach mirovych muziejev? Ich iskusstvo eto zołotisto-sieriebristyje kartinki na Odnokłaśśnikach. I ničieho krasivieje oni nie vidieli, a samoje strašnoje, čto i nie chotiat vidieť.
0
Amioba Pržavalskaha/adkazać/
11.03.2023
Hrebany soram. I samaje haniebnaje, što hetyja "łajalnyja" funkcyjaniery nie chočuć razumieć, u jakoj jany sracy.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera