Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
06.03.2023 / 18:2014RusŁacBieł

U minskaj piakarni pradajuć hihancki kruasan. Uhadajcie canu

Na sajcie Koko.by pakazali, jak u minskim hastrabary «BaterBro» vyhladaje firmovy kruasan vahoj u 700 hramaŭ z 400 hramami tvarožnaha syru i jašče 400 hramami chatniaha vareńnia z roznych jahad.

Taki hihancki kruasan u hetaj ustanovie padajuć tolki na śniadanak pa budniach i vychadnych pa papiaredniaj zamovie, prosta tak vypadkovy naviedvalnik jaho nie kupić.

Pry dehustacyi vyjaviłasia, što ciesta ŭ hetym kruasanie vilhotnaje, ale nie syroje, a pa krajach jon — jak typovy kruasan. Lohka razryvajecca, maślanisty i pavietrany, zvonku idealnaja chrabustkaja skarynačka. Nu i, viadoma, uražvaje pamier.

Jeści, adnak, hetaha hihanta niazručna, bo ŭsie ruki ŭ maśle, da taho ž kryšycca.

Nu i kaštuje niamała — ažno 88 rubloŭ.

Najlepiej z usich punktaŭ hledžańnia jaho zamaŭlać nie na adnaho čałavieka, a na kampaniju.

Siarod plusaŭ — toje, što kruasan sytny, smačny i pryjemna vyhladaje.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
6
Панылы сорам
17
Ха-ха
14
Ого
6
Сумна
1
Абуральна
7
0
32/adkazać/
08.03.2023
Maksim Dizajnier, Tabie adkul viedać? Ty arkamia maskoŭskich čaburekaŭ ničoha nie viedaješ... Takich jak ty ŭ Jaŭropu nie puskajuć, ale ty i sam Jaŭropy pałochaješsia 
0
23 - 3amuž pry - jak kazała maja mac/adkazać/
08.03.2023
32, oj
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
09.03.2023
32

Ty takich čieburiekov pod raźlivnoj Paułajnier na Biełorusskom vokzale v svojej dierievnie nikohda v žiźni nie vidieł, i jeŝie let 20 nie uvidiš. I vsie eto na tariełkie v starom kafie, a nie iz raspłavlennoho pakieta v kołchoznoj kulinarii. A samoje śmiešnoje znaješ čto?Stojat eti moskovskije čieburieki na poł stoła stolko žie, skolko tvoje kołchoznoje chriučievo iz pakieta, a śviežij raźlivnoj Paułajnier - diešievle, čiem prokisšij v butyłkach v Minskie. Pro zarpłaty moskovskije rasskazať, ili sam dohadaješsia?V Jevropie takich kak śpiecov, kak ja, ždut s raspastiertymi objatijami. A darmojedam "v śviazi s situacijej v stranie" nikto nie rad.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera