Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
22.11.2022 / 14:272RusŁacBieł

Masavyja zatrymańni adbyvajucca ŭ Breście

Pavodle infarmacyi «Našaj Nivy», u Breście ŭ apošnija dni adbylisia masavyja zatrymańni.

Kali vy majecie bolš infarmacyi pra kolkaść i łohiku zatrymańniaŭ, napišycie nam u @nasa_niva_bot ci na [email protected]. Albo asabista tym žurnalistam i redaktaram «Našaj Nivy», jakich vy viedajecie i jakim daviarajecie (lepš — u sihnał ci telehram).

«Naša Niva» — bastyjon biełaruščyny

PADTRYMAĆ

Usiaho ŭ Biełarusi na hety momant zaviedzienyja da 12 tysiač palityčna matyvavanych kryminalnych spraŭ, ich fihurantami stali dziasiatki tysiač ludziej. Nie mienš za 50 tysiač čałaviek prajšli praz administratyŭnyja zatrymańni. Dakładnyja ličby nieviadomyja. Z prapahandy, jakoj supravadžajucca represii, vynikaje, što łukašenkaŭcy pomściać za 2020 hod i chočuć dabicca, kab biełarusy bolš nikoli nie patrabavali svabodnych vybaraŭ i prava naroda samomu vybirać uładu.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
2
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
2
Сумна
1
Абуральна
38
0
Pavlik/adkazać/
22.11.2022
Vsie prosto, i łukašisty eto ponimajut. Jeśli budiet śledujuŝij raz, i sudia po sobytijam v Ukrainie, on budiet, to nie budut ćvietočki i na łavočku biez obuvi…tak čto začiŝajut. Tolko soobŝa, siły izvnie i na miestach, sposobny poboroť tierroristov mvd khb.
0
H S/adkazać/
23.11.2022
Oni bojatsia 2025. V ćvietami točno nikto nie vyjdiet. Jeśli voobŝie vyjdiet. U nas bolnaja nacija. Užie čieriez miesiac vsie kak ni v čiom nie byvało žili. Małohramatnyje v svojom bolšinstvie ludi. Minsk v 2020 spał. Nie vyšło 2 młn. Lidiery za hraniciej zanimaliś tolko "čistoj rabotoj". Oni i tohda, i siejčas nie zanimajutsia orhanizacijej akcij. Boleje toho, v etom im nie chvatajet kompietientnosti. Nol fantazii. Naprimier, objavili proviedienije v cientrie Minska, a potom napravili ludiej sobraťsia na okrainie, čtoby biesčinstva podalšie ot ludskich hłaz skryliś. U nas ludi tolko roptať na vłasť umiejut, a diełať nikto ničieho nie chočiet. Takoj už mientalitiet. Žal niemnohich chorošich ludiej, kotoryje postradali. Chvała im! A trusam i ich potomkam žizń, kotoruju oni dostojny! Navsiehda.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera