Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
24.09.2022 / 00:494RusŁacBieł

Śledčaja kamisija AAN: Rasijskaja armija ŭčyniaje vajennyja złačynstvy ŭ vializarnym maštabie

Ruskaja słužba BBC cytuje staršyniu kamisii Eryka Miose, jaki zajaviŭ, što śledčaja kamisija sabrała dokazy vajennych złačynstvaŭ, ździejśnienych rasijskimi vajskoŭcami va Ukrainie ŭ «vializarnym maštabie».

Ekshumacyja ciełaŭ zahinułych pad Iziumam na Charkaŭščynie

Siarod zadakumientavanych kamisijaj vajennych złačynstvaŭ rasijan suprać ukraincaŭ — pakarańni śmierciu, katavańni, seksualny hvałt i złačynstvy suprać dziaciej, maštabnyja abstreły i bambavańni nasielenych punktaŭ.

Śledčaja kamisija AAN była stvorana Radaj pa pravach čałavieka ŭ sakaviku, nieŭzabavie paśla rasijskaha ŭvarvańnia va Ukrainu. Pa słovach Miose, hrupa AAN pabyvała ŭ 27 nasielenych punktach, parazmaŭlała z 150 achviarami i vidavočcami dy prainśpiektavała miescy ŭtrymańnia pałonnych na vyzvalenych ad akupacyi terytoryjach.

«Hruntujučysia na sabranych dokazach, Kamisija pryjšła da vysnovy, što va Ukrainie byli ździejśnienyja vajennyja złačynstvy», — skazaŭ Miesie.

Usiaho z pačatku poŭnamaštabnaha ŭvarvańnia Rasii va Ukrainu Nacyjanalnaja palicyja Ukrainy zarehistravała bolš za 34 tysiačy kryminalnych spraŭ pa fakcie ŭčynieńnia vajennych złačynstvaŭ.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
4
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
1
Сумна
1
Абуральна
22
1
Žieleznyj Drovosiek /adkazać/
24.09.2022
Nu tiepieŕ nabraťsia śmiełosti i objaviť ordu tierrorističieskoj orhanizacijej, s tribunałom i pr. Vsie eto vsie ravno pridiotsia diełať, i čiem rańšie—tiem łučšie,tiem mieńšie žiertv. Počaŝie pro hitlera nado vspominať. Riejch dołžien byť razrušien.
1
Hop-stoptie dalšie/adkazać/
24.09.2022
Miedlenno, po mierie vskrytija massovych, vojennych priestulenii Rośsii v Ukrainie, do Mira i silnych Mira, načinajet dchodiť fašistsko-nacistskaja suť riežima putina v Rośsii.
 Vied́, fašizm i nacizm v Rośsii, putinym, maskirovałsia pod sovietskuju simvoliku i sovietskuju diemahohiju, kak i v Biełarusi, fašistskaja suť riežima łukašienko i jeho priestuplenija protiv biełorusov i nasielenija Biełarusi, maskirujetsia takoj žie sovietskoj diemahohijej i siemiejno-sovietskoj simvolikoj łukašienko.
 Pośle zasiedanija ŠOS, dažie sieŕjoznyje diadi mnohopolarnoho Mira, načali ponimať, čto putin ich kidajet i šantažirujet, kak kidał i šantažirovał bližajšich sosiediej i tiech, koho sčitał svoimi konkurientami.
 Na ŠOS połučiłoś raznočtienije toho, kak dołžna zakončitsia vojna v Ukrainie i vojennyje priestuplenija Rośsii v niej. Po okončanii ŠOS i vo vriemia proviedienija ŠOS, i Indija, i Kitaj, i Turcija diełali zajavlenija o tierritorialnoj ciełostnosti i suvierienitietie Ukrainy i okončanii vojny v niej s učiotom etoho.
 No, putin kinuł i ich.
Stranno, no, finansovoje błapołučije Rośsii, połnosťju zavisit ot zakupok jejo niefti Indijej i Kitajem i postavok, v obratnom napravlenii, parallelnoho importa. I kidať takich partniorov - pierieriezať dorohu žiźni dla Rośsii.
 I taki da, iz-za postojannoho kidałova putinym i jeho jadiernoho šantaža, iz-za massovych, vojennych priestuplenii Rośsii v Ukrainie, Rośsija budiet vybrošiena iz SovBieza OON, połučit novyje jeŝio boleje tiažiołyje sankcii i vozmožno biezpolotnuju zonu nad Ukrainoj, kak minimum postavki vooružienii s dalnosťju diejstvija boleje 300 km i potieriu miesta v SovBiezie OON.
5
Valadzimir/adkazać/
24.09.2022
Miarkuju, praź niekatory čas Rasieja i šerah krain stvorać svaju śledčuju kamisiju, jakaja prydzie da takich samych vysnoŭ, tolki ŭ dačynieńni kijeŭskaha režymu Zialenskaha i padtrymlivajučaha jaho Zachadu. Darečy, rasiejskija adpaviednyja vorhany źbirajuć infarmacyju ad samaha pačatku padziej na Danbasie paśla majdanaŭskaha dziaržpieravarotu u 2014-m.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera