Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
16.08.2022 / 09:1921RusŁacBieł

Valeryj Capkała vyrašyŭ ckavać niazhodnych ź im žurnalistaŭ — pačaŭ sa Źmitra Łukašuka

Na kanfierencyi «Novaja Biełaruś» Vieranika Capkała ahučyła namiery stvaryć kamitet kantrolu za niezaležnymi miedyja. Siarod pretenzij — niedastatkovaje aśviatleńnie dziejnaści jaje muža. Ale Valeryj Capkała, padobna, vyrašyŭ nie čakać stvareńnia kamiteta i prosta staŭ kpić z žurnalistaŭ, ź jakimi niazhodny.

Skrynšot: jutub-kanał Valeryja Capkały

«Hałoŭnym voraham» jon vybraŭ viadučaha žurnalista «Jeŭraradyjo» Źmitra Łukašuka. 

U telehram-kanale byłoha kiraŭnika PVT i ŭdzielnika vybarčaj kampanii — 2020 stali źjaŭlacca pasty z vyśmiejvańniem viadučaha strymaŭ. Heta dopisy i samoha Capkały, i małapapularnych satyryčnych kanałaŭ.

Capkała nazyvaje žurnalista Ryhoram Łukašukom (pa anałohii z Ryhoram Azaronkam), abvinavačvajučy jaho ŭ nieabjektyŭnaści i prapahandzie na karyść Łukašenki i Cichanoŭskaj. 

Źmicier Łukašuk ŭ pačatku žniŭnia braŭ intervju i ŭ Valeryja Capkały. Na pytańnie, čym jon zajmaŭsia apošni hod, palityk u pieršuju čarhu adznačyŭ, što z pačatku vajny daŭ kala 30 intervju ŭkrainskim ŚMI, zapuściŭ sajt, źbiraŭ hrošy na aryšt Łukašenki i prapanavaŭ jašče šerah inicyjatyŭ, jakija nie byli šyroka padtrymany.

Nahadajem, na kanfierencyi «Novaja Biełaruś» u Vilni Vieranika Capkała zajaviła, što ŭ ciapierašni momant hrupa aktyvistaŭ, blizkaja da štabu Capkały, robić kantent-analiz biełarusich niedziaržaŭnych ŚMI na pradmiet zhadak roznych palityčnych sił. Kali akažacca, što ŭ asobnym ŚMI daminuje pazicyja tolki adnoj palityčnaj płyni, to jana źbirajecca napisać listy da kiraŭnikoŭ zachodnich dziaržaŭ i fondaŭ z patrabavańniem spynić finansavańnie i padtrymku hetaha ŚMI.

Vieranika Capkała: Kali ŚMI buduć niedastatkova aśviatlać usich palitykaŭ, zapatrabujem spynić ich finansavańnie

Volha Karač raspačała kryžovy pachod — na «Našu Nivu» i Antona Matolku

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
5
Панылы сорам
233
Ха-ха
17
Ого
5
Сумна
5
Абуральна
32
1
Korr hłybaviec/adkazać/
16.08.2022
Live, zatykať rot niezavisimym ŚMI sam Ciepkało i priedłožił. Kohda zajavił o nieobchodimosti korriektirujuŝieho sovieta i nadzornoho orhana nad niezavisimymi ŚMI. Sootvietstvienno on piervym pokazał siebia kak čiełovieka nie diemokratičieskoho składa charaktiera i diejstvij. I po etoj pričinie jurisdikcija svobodnych zakonov Jevropiejskoho sojuza i inych svobodnych stran na nieho nie rasprostraniajetsia. On chočiet diktata - pusť probujet jeho piervym i nie žałujetsia na nieprijatnyj vkus.
Kak hovorit moj dieduška: ty etoho chotieł i ty etoho połučił.
17
American/adkazać/
16.08.2022
Dmitrij,
Diejstvija etich łukašistov napravleny na diskrieditaciju Tichanovskoj i vsiej oppozicii v ciełom
Principialnoj raźnicy mieždu Śvietinym ofisom i  Ciepkałom nikakoj niet.    
 
1
antiśvieta/adkazać/
16.08.2022
Pietr, nie pośle, a do. čto-to u vas s pamiaťju. truślivo śbiežał, ostaviv babu svoju zažihať. iz-za takoho sovsiem užie truślivoho pobieha, niekotoryje srazu žie prozvali scykało jeho
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031