Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
02.08.2022 / 17:16RusŁacBieł

Biełahraprambank źmianiŭ umovy vykarystańnia svaich bankaŭskich kartak

U Biełahraprambanku źmiakčyli časovyja abmiežavańni pa niekatorych apieracyjach, paviedamlaje jaho pres-słužba. 

Tak, na terytoryi Biełarusi dazvolenyja bieznajaŭnyja i najaŭnyja apieracyi, raschodnyja i valutna-abmiennyja, pa kartach u biełaruskich rublach — nie bolš za 5 tysiač dołaraŭ ZŠA ŭ ekvivalencie na miesiac z adnoj kartki.

Limit na hetyja ž apieracyi, ale pa kartkach, vypuščanych u zamiežnych valutach (jeŭra, dalarach abo rasijskich rublach) z 1 žniŭnia składaje nie bolš za 1 tysiaču dalaraŭ u ekvivalencie na miesiac z adnoj kartki.

Za miežami Biełarusi dla ŭładalnikaŭ kartak «Biełahraprambanka» z 1 žniŭnia dziejničajuć takija ŭmovy pa najaŭnych raschodnych apieracyjach pa kartkach BIEŁKART i VISA, vypuščanych da rachunkaŭ u biełaruskich i rasijskich rublach:

  • nie bolš za 1000 dalaraŭ ZŠA ŭ ekvivalencie na miesiac z adnoj kartki,
  • najaŭnyja raschodnyja apieracyi pa kartkach BIEŁKART i VISA, vypuščanych da rachunkaŭ u USD i EUR, — nie bolš za 5 000 dalaraŭ ZŠA ŭ ekvivalencie ŭ miesiac z adnoj kartki.

Apieracyi pa «bieznajaŭnym raźliku» dla kartak BIEŁKART i VISA, a taksama najaŭnyja i bieznajaŭnyja apieracyi pa kartkach Mastercard z 1 žniŭnia mohuć rabicca biez abmiežavańniaŭ.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
3
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera