Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
01.08.2022 / 21:286RusŁacBieł

Ofis Cichanoŭskaj pierad kanfierencyjaj Novaj Biełarusi zapuściŭ apytańnie

U Ofisie Śviatłany Cichanoŭskaj zapuścili zbor mierkavańniaŭ biełarusaŭ pierad kanfierencyjaj Novaj Biełarusi, zapłanavanaj na 8-9 žniŭnia. Paviedamlajecca, što pierad kanfierencyjaj Ofis chacieli b atrymać zvarotnuju suviaź ad biełarusaŭ, i z dapamohaj anłajn-apytańnia dać prava « adkryta i padrabiazna vykazacca kožnamu, chto nie zmoža prysutničać na kanfierencyi».

Inicyjatary apytańnia chacieli b atrymać adkazy na pytańni, jak nablizić demakratyčnuju Biełaruś i jakija namahańni dapamohuć heta zrabić, što Ofis robić nie tak i što treba ŭmacavać, a što źmianić u supolnaj pracy?

Apublikavanaja forma źmiaščaje try pytańni, jakija praduhledžvajuć adkrytyja adkazy. Jak adznačajuć u pres-słužbie Śviatłany Cichanoŭskaj, Ofis palityka hatovy i da prapanoŭ, i da krytyki.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
57
Панылы сорам
2
Ха-ха
0
Ого
1
Сумна
4
Абуральна
3
3
Ochtas/adkazać/
02.08.2022
Včiera była "biesieda" u bałahanova i Ŝihielskoho s Łatuško. Boleje nieuvažitielnoho otnošienija ja nie słyšał i nie vidieł. Ŝihielskij iznačalno lubit simvolizm v diejstvijach i mimikie, ot nieho prosto łučiłsia śviet prieniebriežienija k Łatuško. Plus komponovka friejmov s hovoriaŝimi (dva śvierchu: bałahanov śleva, Ŝihielskij sprava) i odin śnizu: Łatuško. Smotriełoś eto kak opros podčiniennoho hospodami.

Pavieł Pavłovič pokazał priziemlennosť i niźmiennosť etich tovariŝiej, takim obrazom obrisovav vsiem hraždanam Biełarusi - s kiem prichoditsia imieť dieło.

A iniciativa Tichanovskoj - eto chorošo. Tolko hdie ssyłka?
3
Bondar/adkazać/
02.08.2022
Čarhovaja prafanacyja ad štabnych
2
Mojša/adkazać/
02.08.2022
Abyr, aha, rahatku joj padorać i nia bolej, nie taho paletu ptacha dy i ci zabylisia vy što pratest u ich nie hieapalityčny i maskovija im nia jość vorah.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera