Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
01.05.2023 / 11:5816RusŁacBieł

Połk Kalinoŭskaha rychtujecca da ŭkrainskaha kontrnastupu

Rekruty pałka Kalinoŭskaha razam z ukrainskimi vajskoŭcami rychtujucca da kontrnastupu. Pra heta paviedamiła aficyjnaja pradstaŭnica pałka Chryścina «Čabor».

 

Aficyjnaja pradstaŭnica pałka Chryścina «Čabor». Kadr ź videa

Vajary prachodziać padrychtoŭku ŭ instruktaraŭ, jakija atrymali dośvied u rasijska-ŭkrainskaj vajnie.

«Kali niepasredna heta[kontrnastup] budzie, my vas infarmavać nie možam, ale viadoma adno — Ukraina vierniecca da miežaŭ 1991 hoda», — skazała śpikierka, dadaŭšy, što kontrnastup pačniecca «voś-voś».

Vajary pałka na minułym tydni praciahvali vykonvać bajavyja zadačy, padrabiaznaści jakich nie raskryvajuć. Niekalki čałaviek byli paranienyja. Strat na minułym tydni nie było.

Čytajcie taksama:

Alaksiej Daniłaŭ prakamientavaŭ infarmacyju pra mahčymyja napramki kontrnastupu i jaho terminy

Ministr abarony Ukrainy ličyć, što čakańni ad kontrnastupu «krychu pierahretyja»

Załužny sustreŭsia z hałoŭnakamandujučym vojskaŭ NATA ŭ Jeŭropie

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
35
Панылы сорам
2
Ха-ха
3
Ого
0
Сумна
2
Абуральна
2
0
kalinoviec/adkazać/
03.05.2023
Maksim Dizajnier, A voobŝie na Ukrainie, užie ciełaja brihada ludiej, kotoryje rabotajut na Łukavoho, no maskirujutsia pod oppozicionierov. Ich SBU prikryvajet. Vot Jelena Vasiljeva naprimier. U niejo kanał na jutubie menavita.online. Jelena prijechała na Ukrainu v 2020. Osnovała orhanizaciju «Biełaruskij majdan» ))))))). Tipa sobirałaś majdan v minskie ustraivať))) No ničieho tak i nie sdiełała. Jejo dažie po ONT proriekłamirovali. Vo 2 sierii pieriedači «Trotił Protiesta». Pokazali jejo foto i, zapisannyj razhovor s Avtuchovičiem razhovor. Čtob vsia strana znała, jeśli chočieš majdaniť v Minskie, k komu konkrietno nužno obraŝaťsia. Na svojom jutub kanale Vasiljeva očień hramotno razobłačiła, Tichanovskuju, čto ona rabotajet na Krieml i t.d. A potom Vasiljeva načała jarostno riekłamirovať Poźniaka))))). Ja opiať popierchnułsia. Nu prosto diriektiva iz Minska prišła, čto Poźniaku mietiatsia jeŝio nie pozdniak i možno ottianuť niemnoho storońnikov ot Śvietki na Poźniaka. Poźniak to biełaruskamouny, a Śvietka voobŝie nie hovoriła rańšie, siejčas užie navučyli razmaulać.
0
kalinoviec/adkazać/
03.05.2023
Maksim Dizajnier, Jeŝio odin łukašist Pavieł Kułažienko Exomon. Voźnik na horizontie pośle piervoho massovoho vychoda na ulicy v 2020. Byvšij omonoviec, pieriejechavšij v SŠA. Samovolno vziałsia orhanizovyvať siłovoj protiest, sozdał hruppu v tielehie, no ničieho, koniečno, nie orhanizovał, naoborot, vsiech ślił. Vasiljeva s nim strim diełała na svojom kanale menavita.online. Vot i jeho tožie priniali v połku Łukašievskoho. Kułažienko chodił s błoknotikom i pristavał ko vsiem, kto słužit. Kto ty takoj? Kto tvoi rodstvieńniki v Biełarusi? Kakije znakomyje razdielajut tvoju poziciju? Došło do toho, čto jeho dažie bojec «Variah» pobił. Fotkajutsia, vidosiki śnimajut, nikto nie vojujet. SBU vsiu etu šušaru strachujet.
0
antiśviet/adkazać/
03.05.2023
Leonid, i kto žie priznał oficialno (!) vaši vybory? nu?
a to čto śvietu prokatili po śvietu, to...
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031