Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Satan/adkazać/
03.01.2023
Oj, da, čio oni nojut, ŝa po biełoj ładie žie połučat. Profit ž.
1
Satan/adkazać/
03.01.2023
Mnie ni na jotu nie žałko ni mobikov, ni ich žonak. Mobiki mohli by ujechať, mohli by v les v ziemlanki ujti, mohli i v tiuŕmu siesť. No, niet, oni pojechali ubivať ukrainciev. Ziemla im vsiem stiekłovatoj!
6
Vitaŭt/adkazać/
03.01.2023
Satan, Mianie aburaje ŭ hetaj situacyi što Ukraina i Biełaruś zrobleny krajnimi ŭ vyrašeńni prablem šmathadovaj pamyłkovaj palityki Zachada (pierš za ŭsio ZŠA i Hiermanii) ŭ dačynieńni da Rasiei i dyktatarskaha režyma ŭ Biełarusi dy i ińšych dyktatarskich režymaŭ. Taja ž samaja Paŭnočnaja Kareja raspajasałasia i pahražaje jadernaj zbrojaj, Iran (u hetym hodzie zabita kala 400 čałaviek u vyniku pratestaŭ, 14 tysiač aryštavana) maje jadernuju zbroju dy i Kitaj taksama ŭstalavaŭ dyktaturu. Usio heta jašče siabie prajavić u budučyni.
Pamyłkovaść hetaha padychoda nie pryznajecca i taja ž samaja palityka praciahvajecca i zaraz. Hučać hučnyja zajavy, a faktyčna robicca ŭsio kab zrabić chutkuju pieramohu Ukrainy niemahčymaj a kułuarna viaducca piermovy z tymi kto "kantraluje" krainy. I handl praciahvajecca i ŭzbrajeńnie nie pastaŭlajecca ŭ patrebnaj kolkaści i jakaści. Była b chutkaja pieramoha, było b mieniej achviar z abodvuch bakoŭ. 
8
Adam Iosifovič /adkazać/
03.01.2023
Satan, Ja by na vas posmotrieł v ich situacii. Chotia vy naviernoje užie v Polšu śbiežali, kak bolšinstvo divannych hierojev.
Ujechať mohli tie, u koho jesť kakije-to śbieriežienija i obrazovanije. Prostoj traktorist iz Buriatii ot mobilizacii nikuda nie ubiežit, u nich dla etoho niet riesursov. 
0
Jan/adkazać/
03.01.2023
Adam Iosifovič , nie niesitie čuš, ibo tolko u biezmozhłoho stada nietu vybora. Prostoj traktorist iz Buriatii moh by na paru niediel zatiechoritsia v lesu, pojechať k rodstvieńnikam, spriataťsia v saraje i td. - primierov ujma, čtoby nie pojti na uboj. I tak mnohije diełali, kto družit s hołovoj, a «vańki-obołvańki» opustivši hołovu, kak barany popierlisia sami v vojenkomaty. Jeśli mozhov nietu, to kak hovoritsia, takich tolko ispravit mohiła
0
89/adkazać/
03.01.2023
Adam Iosifovič , možno nie vypołniať prikazy. Vybor jesť vsiehda!!!!!!! Tak eto nifiha nie opravdanije ubijstvu mirnych ludiej. Niet etomu opravdanija. Oni svoj vybor sdiełali.
0
Sudździa u adstaucy/adkazać/
06.01.2023
Biełorusskije vojennosłužaŝije, ot riadovych do oficierskoho sostava. Eta staťja dla vas! Čitajtie i priedstavlajtie, čto jeśli tolko vy stupitie v Ukrainu - vaši mozhi s botinok budut śnimať vaši žieny i matieri, pribuduŝije na opoznanije vašich ošmietkov. Vaš bried o pričastnosti biełorusov k russkomu miru budiet razrušien. Ukraina eto nie tierritorija vojennych intieriesrv biełorusskoj armii dažie pri łukašienko.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera