Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
30.09.2022 / 14:478RusŁacBieł

Choć kasu biary. Pačałasia hrybnaja lichamanka

U hrybnym pabliku adny praciahvajuć dzivicca svajmu sprytu, staviačy kryžyki na karcie, inšyja — chvalujucca, pravioŭšy niekalki hadzin na śviežym pavietry, i sychodziać bieź biełych.

Onliner sabraŭ foty hrybnoha ŭradžaju.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
42
Панылы сорам
1
Ха-ха
1
Ого
4
Сумна
1
Абуральна
1
0
Hriby Monholija 1964 hod sierija iz 8 marok/adkazać/
30.09.2022
nu praŭda ź niejkaha stepu pryskakaŭ hety hoły Man. dzie hryboŭ niama. tak i karcić pa-dzicsadaŭsku skazać - sam vy pusty), a nie hryby. hryby nazyvajuć raślinnym miasam - u ich šmat białku, ale taksama šmat vitaminaŭ i minierałaŭ. a hałoŭnaje - hryby - heta smačna
1
viesiołka obyknoviennaja/adkazać/
30.09.2022
o, viasioły tekst znajšła...

"Požiratieli połovych orhanov.
Kto eti izvraŝiency? My s vami! Pričiom iŝiem ich, potom vyryvajem ili nožom vykovyrivajem-sriezajem, varim, žarim, marinujem, sušim i s udovolstvijem sjedajem… Kak eto? A vot tak, zaprosto, nie vdavajaś v podrobnosti i nie ponimaja proischodiaŝieho. Rieč idiot, koniečno, o hribach! A, miež tiem, eto słožnyje, vysokoorhanizovannyje suŝiestva, priedstavlajuŝije samuju płodlivuju formu žiźni na Ziemle s vozrastom v nieskolko sotien millionov let. Pieriechodnaja forma žiźni, bufiernaja sistiema mieždu rastitielnym i životnym mirom. Hibrid rastienij i životnych s nievierojatnymi miechanizmami i sposobami razmnožienija (Kamasutra otdychajet). Tak vot, tieło hriba (siero-biełovataja hribnica ili viehietativnyj micielij) nachoditsia v ziemle ili v kakom-libo piŝievom produktie i nie vsiehda vidima na hłaz, a vot hribnyje połovyje orhany (orhany płodonošienija, sporoobrazovatieli) raspołahajutsia na povierchnosti toho substrata, kotoryj «okkupirovał» hrib. Eto tak nazyvajemyj rieproduktivnyj micielij. Pušistyj i ćvietastyj ot sozrievajemych spor, biespołych i połovych (śpiermacij). Duń i  poletiat vo vsie storony, soobŝaja miru o svoich biołohičieskich prieimuŝiestvach pieried vsiemi ostalnymi formami žiźni. My, vidia takuju «duŕ» na kakom-libo piŝievom produktie, sriezajem jejo nožom s povierchnosti produkta, a ostalnuju časť sjedajem, nie podozrievaja pri etom, čto sjeli kastrirovannoje tieło plesieni! A čiem žie my zanimajemsia v lesu pri sborie hribov? Tam sovieršajem obratnoje diejstvije… Sriezajem  siemiasodieržaŝije (točnieje, sporosodieržaŝije) płodovyje tieła ili połovyje orhany plesieni, očień smachivajuŝije na čiełoviečieskije mužskije, dla toho, čtoby potom ich sjesť v tom ili inom vidie, a tieło (vsio tu žie hribnicu) ostavlajem v ziemlanoj podstiłkie piervorodnym! Tiepieŕ priedstavtie siebie, s odnoj storony, tieło ziemlanoj plesieni v nieskolko tonn viesom, raskinuvšiejesia v raznyje storony na dobruju sotniu kiłomietrov, vystavivšieje naružu (nad ziemloj) svoi mnohočiślennyje pričinnyje miesta s cielju prodołžienija roda, a, s druhoj storony, ludiej, vo množiestvie šnyriajuŝich po lesu i sriezajuŝich eti samyje hribnyje dostoinstva dla udovletvorienija svoich piŝievych strastiej. Potiešnaja kartinka połučajetsia! Nie pravda li? Vsiem prijatnoho appietita!" (Andriej Kazakov)
0
źmiej radianyč/adkazać/
02.10.2022
Dizajnier, i čto? zato tiepieŕ u nas u každoho po 2 hołovy. a niekotorych dažie po 3
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031