Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
21.09.2022 / 15:005RusŁacBieł

«Straty Ukrainy — kala miljarda čałaviek, u Rasii dvoje — Žyrynoŭski i Pjer Narcys». Sacsietki vybuchnuli z nahody mabilizacyi

Niahledziačy na abiacańni nie pravodzić mabilizacyju, siońnia prezident RF Uładzimir Pucin abviaściŭ pra «častkovuju» mabilizacyju. U jaje ramkach na vajnu, jakuju rasijskija ŭłady nazyvajuć śpiecapieracyjaj, pačnuć zabirać ludziej z «hraždanki». Heta vyklikała ŭ sacsietkach vybuch žartaŭ, śmiešnych ci prosta horkich. 

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
183
Панылы сорам
8
Ха-ха
59
Ого
8
Сумна
6
Абуральна
15
0
sčiotčik Hiejhiera/adkazać/
21.09.2022
 Jeśli u Silnych Ludiej jesť Mozhi v Rośsii, oni proślediat KAK SŁUŽAT I HDIE NACHODIATSIA DIETKI "SŁUŽITIELEJ ROŚSII" ot nižie Hitlera Vissaoionoviča putina i do tn dieputatov Hosdumy.
A MY VSIE, "VNIZU"  BUDIEM ŽDAŤ... Odnoho Dvorca Hitlera Vissarionoviča putina Mało !
1
Piatiźviozdočnaja mohiła/adkazać/
21.09.2022
Zihujuŝim, pridiotsia nie v vkontaktie, odnokłaśśnikach, zihovať, a v okopach Ukrainy, privykaja k komfortu okopov pod Z!!!
 Nado prismatrivaťsia k 5 źviozdočnym okopam, kotoryje nie ot čieho nie spasajut, a łučšie k 5 źviozdočnym mohiłam prihladieťsia, oformlennym v vidie Z......

1
sčiotčik Hiejhiera/adkazać/
21.09.2022
Ničieho nie ponimaju.... Na foto k etomu postu, na moj vzhlad, izobražion vojenkom Homielskoj Obłasti, połkovnik, kotoryj "zariažiet" voinov lubovju v BIEŁ FIURIERU ( pierievod s niemieckoho- biełorusskij hłavnokomandujuŝij( ... Na jutiubie vsio jesť. Tak vot nieponiatno, ČTO ON MKAZAŁ NA ETU TIEMU. ZA ili PROTIV diebilizacii rośsijan?
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera