Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
08.09.2022 / 10:345RusŁacBieł

«Ciapier biez udziełu režymu». Rada Jeŭropy stvaraje Kantaktnuju hrupu pa Biełarusi

Rada Jeŭropy aficyjna stvaraje Kantaktnuju hrupu pa Biełarusi. Heta vynik sumiesnaj pracy biełaruskaj hramadzianskaj supolnaści i kamandy Śviatłany Cichanoŭskaj. Pra heta napisaŭ u svaim telehram-kanale Franak Viačorka.

Śviatłana Cichanoŭskaja z prezidentam PARIE Tajni Koksam i hiensiekam Rady Jeŭropy Maryjaj Buryč

«Da hetaha času Rada Jeŭropy supracoŭničała z krainami praz farmalnyja ŭrady. Navat kali niešta rabiłasia z hramadzianskaj supolnaściu, to zvyčajna ŭzhadniałasia i vyrašałasia z uradam. Ciapier biez režymu — tolki demakratyčnyja siły i hramadzianskaja supolnaść. Heta novy farmat, jaki, zdajecca, nie maje precedentaŭ», — napisaŭ F. Viačorka.

Pa jaho słovach, heta znak, što Rada Jeŭropy razhladaje Biełaruś i biełarusaŭ svaimi partniorami, i adkrytyja da supracoŭnictva.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
22
Панылы сорам
2
Ха-ха
1
Ого
0
Сумна
1
Абуральна
1
1
Kruh/adkazać/
08.09.2022
EMIL , Uvierien, čto ty prosto provokator 
1
EMIL /adkazać/
08.09.2022
Kruh, Prosto nie vižu riezultatov raboty Štaba za dva hoda,otkrytosti i śviazi s prostymi biełArusami. K tomu žie , javnaja prorośsijskaja pozicija v niedalokom prošłom. "Protiv Rośsii my absolutno ničieho nie imiejem, Putin - mudryj rukovoditiel"- Tichanovskaja.
0
Bondar/adkazać/
08.09.2022
Nu stvarać jany mohuć što chočuć i kolki chočuć, a sens? Chto kantraluje krainu? Adkaz vidavočny. A toje što jany pryznajuć abo nie pryznajuć, jany mohuć pryjści i zmusić vykonvać łukašenku svai ŭmovy? Nie, nia mohuć! Mohuć tolki ekanamična cisnuć ale heta nia tak užo i strašna i jak pakazvaje poaktyka vychad znachodziać z usialakich situacyj, tolki zvyčajnyja ludzi biadniejuć usio bolej.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera