Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
11.09.2022 / 10:0311RusŁacBieł

Recept na vychadnyja. Pierčanaja kuryca — šmatfunkcyjanalny i ekanomny recept

Hetaja kuryca — vielmi zručnaja strava. Jana doŭha zachoŭvajecca ŭ chaładzilniku, tamu jaje možna zhatavać u zapas i vykarystoŭvać dzie zaŭhodna: u sałatach, dla pierakusaŭ ci jak hałoŭnuju stravu z rysam ci makaronaj. Jašče adzin plus: inhredyjenty prostyja i niedarahija.

Fota: BBC Food

Kab zhatavać pierčanuju kurycu, vam spatrebicca:

  • dźvie kurynyja hrudki biez kostak i skury (vahoj kala 300 hramaŭ), narezanyja na tonkija pałoski
  • try čverci čajnaj łyžki soli
  • pałova čajnaj łyžki mołataha čornaha piercu
  • 2 stałovyja łyžki aleju (možna ŭziać słaniečnikavy ci inšy raślinny)
  • 3—4 tonka narezanyja čyrvonyja cybuliny siaredniaha pamieru
  • čajnaja łyžka šmatkoŭ piercu čyli (možna zamianić na luby mołaty čyrvony pierac, ale lepš brać kajenski, bo jon bolš blizki da piercu čyli pa smaku)
  1. Dobra prypraŭcie kuracinu sollu i čornym piercam z abodvuch bakoŭ.
  2. U vialikaj patelni (lepš za ŭsio z antypryharnym pakryćciom) razahrejcie stałovuju łyžku aleju. Smažcie kuracinu na siarednim ahni na praciahu 4—5 chvilin ci pakul miasa nie stanie śvietła-karyčnievym z kožnaha boku. Zdymicie miasa z patelni i viarnicie jaje na ahoń.
  3. Dadajcie ŭ patelniu jašče adnu stałovuju łyžku aleju i smažcie cybulu na siarednim ahni na praciahu 8—10 chvilin ci pakul cybula nie pamiakčeje i nie pačnie źmianiać koler. Nie zabyvajcie pamiešvać cybulu padčas smažańnia.
  4. Viarnicie kuracinu ŭ patelniu, dadajcie pierac čyli i smažcie ŭsio razam jašče 1—2 chviliny, pry hetym pastajanna pieramiešvajcie, pakul miasa nie pryhatujecca. Kali nieabchodna, dadatkova prypraŭcie miasa.
  5. Hatovuju kuracinu možna padavać z rysam ci makaronaj, a možna i padmiešvać jaje ŭ sałatu.

Recept na vychadnyja. Faršyravanyja bakłažany — kłasičny italjanski sialanski recept

Recept na vychadnyja. Italjanskija frykadelki z kabačkami — aryhinalnaja i karysnaja strava

Recept na vychadnyja. Kuryca parma — kłasika, pra jakuju vy jašče nie viedali

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
7
Панылы сорам
1
Ха-ха
1
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
1
0
biesstydniki/adkazać/
11.09.2022
Žieleznyj Drovosiek , a-to) nu on žie namiekał, čto u nieho v každom horodie (domie, dvorie) po babie i po pabie

odno nie pojmu - kak on uśpievajet jeŝie i borŝi žienie variť, i kotletki dočie krutiť? da jeŝie i žienskije sieriały smotrieť...
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
12.09.2022
Och už eti rieciepty ot otupievšich "choziajušiek", s ich olivje, kotoryj nie olivje, s viedrom majoniezika, kotletami s batonom i žarienym v maśle sałom ili krasnoj ryboj. Za 8-10 minut dažie na sriedniem ohnie łuk prievratitsia v uhol. A tut jeŝie priedłahajut jeho s kuriciej 2 minuty dožarivať. A možna i v sałatu padmiešivać, a iŝo katlet možno nalapiť s batonam, kak i s pielmieniej, jeśli nie dajaduć. Kuricu možno obžarivať vmiestie s łukom. I to, i to - hotovitsia očień bystro, maksimum 5 minut, čtoby hrudka nie prievratiłaś v kusok sušienoho h. Obiazatielno dobaviť vinohradnoho ili balzamičieskoho uksusa, čtoby nie umierieť ot skuki ot prostych soli i pierca, zaodno i podtušitie. Komu nužien karamielizirovannyj łuk, obžarivajetie po 3 minuty hrudku s každoj storony, śnimajetie, kusok ślivočnoho masła, poka łuk nie staniet prozračnym, a nie čiernym, kak u borŝievarok, dobavlajetie kuricu, i obiazatielno połstakana vody - 2 minuty, vyklučajetie plitu. A to vsie shorit n i vysochniet.
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
12.09.2022
A voobŝie vsiem połkovnikam riekomienduju iźviestnuju staťju "Počiemu naši matieri nie umiejut hotoviť", kotoroja vyzvała u sovka lutuju diarieju iz kirpičiej, jestiestvienno, v osnovnom u žienskoho poła. Jesť viersija na Jandieks dzien s kommientarijami kliničieskich pacijentov, izo vsiech sił opravdyvajuŝich połnoje otsutstvije kultury pitanija v SSSR. A zaodno sravnitie s kommientarijami kazachov na druhom riesursie. Hdie vsie sohłašajutsia, čto hotoviť nie umieli. I eto pri tom, čto v Kazachstanie kultura pitanija v razy vyšie, čiem v Moskvie
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031