Знайсці
17
Пан Януш/адказаць/
11.04.2024
Этоо опять очередное дайте! Пора результат показывать все устали уже. Тем более рашка в наступление собирается !!! О чем вы люди
2
Радыёглядач /адказаць/
11.04.2024
Пан Януш, ну дык мабілізуйся і пакажы вынік...
3
Летний дождь/адказаць/
11.04.2024
Пан Януш, как оказалось на деле, мост оказался довольно прочной конструкцией и это ясно почему. Когда его строили и другой построить не могли - это имиджевый проект, действительно учитывали прошлый опыт, геологию, течение и прочие факторы и это все перекрыли огромным коэффициентом прочности.
Чтобы данный мост разрушить необходимо либо теоретически спроектировать подобный с выявлением тонких мест, либо раздобыть тех документацию на существующий.
11.04.2024
Летний дождь, сразу видно инженера-проектировщика))) Этот мост можно довольно легко накрыть, но у украинцев нет оружия 
1
Красавік/адказаць/
11.04.2024
Летний дождь, рускія самі ж і прадалі ўсе характарыстыкі маста. Дадзеныя прадаюцца ў даркнэце. Ніякіх там звышхарактарыстык няма. Заходняй зброяй далёкага дзеяння можна лёгка яго знішчыць, але Украіне пакуль такую зброю не даюць, але гэта пакуль.
11.04.2024
"Разбурыць "? Так і сказаў?
8
Праўдаруб/адказаць/
11.04.2024
Падчас папярэдняга контрнаступу ўжо вызвалілі Крым, цяпер цалкам лагічна, што прыйшоў час разбурыць мост. Ну а калі без жартаў, то гэта адносна выканальная задача. Але з іншага боку ўзнікае цалкам лагічнае пытанне, а што замінала зрабіць гэта раней🧐
2
Радыёглядач /адказаць/
11.04.2024
Трохі "расейскіх наратываў" з ультрапатрыятычнага украінскага пабліка, які вядзе дзеючы азовец: "Від «закону про мобілізацію», на який чекали всі оборонці України, залишилась одна стара назва. По факту, він таким не є. Закон написаний політиками, для політиків, їх майбутніх виборів та виборців - «не народжених для війни». Де-юре, особливих, принаймі позитивних змін для оборони, в ньому не передбачено. Злісний ухилянт зможе далі знімати тіктоки, а влада буде відправляти поранених військовослужбовців спілкуватись з бидлом, яке в труні бачило поняття честі, совісті, патріотизму та поваги до поранених захисників. Де-факто, звільнитись можна буде лише або інвалідом, або посмертно. Військових, при написанні закону, традиційно не спитали. Закон писали балаболи, які займають центральну лінію партії «кордонів до 1991-го року» кровʼю тих, хто вже давно стоїть на рубежах оборони. Свіжа кров для геніальних контрнаступів на стерті з лиця землі села, законом не передбачена."
11.04.2024
Радыёглядач , Zialenski buduje z Ukrainy druguju Raseju. Pravilna ludzi każuć.
4
Влад/адказаць/
11.04.2024
Що, опять?
0
Улад/адказаць/
11.04.2024
Влад, у тебя от одной такой новости уже подгорает
11.04.2024
[Рэд. выдалена]
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера