Найти
31.01.2024
Усе на выбары!
0
Язэп/ответить/
31.01.2024
Яшчэ адзін доказ на карысць таго, што лукашысцкую вертыкаль (якой беспярэчна падпарадкуюцца ў т.л. і "незалежныя" галіны улады - заканадаўчая і судовая, а таксама ЦВК), пачынаючы з пэўнага ранга, трэба люстраваць амаль цалкам, а выключэнні рабіць толькі для тых, хто ня толькі не ўдзельнічаў у рэпрэсіях, але дзейсна стрымліваў лукашызм і рашызм.
0
даведка/ответить/
31.01.2024
В этом году случай особый, когда по каждому округу на выборы от районного уровня и выше  директивно по два кандидата, один из которых у вельмож заведомо выступает «мальчиком» или, вернее, пенсионером для битья.
0
No comments/ответить/
31.01.2024
Сомнений нет ни у кого, даже ябатьки особо не сомневаются, за исключением совсем деревянных вертикальщиков, которые по собственной инициативе пробовали подать документы, но их завернули
0
даведка /ответить/
31.01.2024
Голосуй — не голосуй, всё равно получишь Н-book.
1
Брестчанин/ответить/
01.02.2024
Помню как после выборов в "парламент" как-то гудел Сантовский ресторан Жуль Верн в Бресте. Потом стало понятно - директора ЦУМа избрали, а ЦУМ прихватила Санта Мошенского. Кстати , ябатьки тоже все знают и понимают, только они оправдывает это тем, что, если так не делать, "придут змагары и разрушат страну". Так и живём.
0
Anatol Starkou/ответить/
04.02.2024
НН,  яшчэ патрбен артыкул ЯК СТАНОВЯЦЦА дэпутатамі ці чальцамі Усебеларускага народнага сходу.
0
вячаслаў/ответить/
27.02.2024
Спачатку лізалі адно месца Лукашэнку, а зараз паліваюць брудам. Іх успаміны не друкаваць трэба, а проста выкінуць у сметнік. Прадажныя асобы, за кар'еру маці родную прададуць.І навогул, вы, "Ваша ніва" усё яшчэ падпяваеце Лукашэнку і яго ўблюдкам. Можа пара спыніцца і весці размовы з беларусамі сапраўднымі.
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера