Найти
1
Важно/ответить/
16.09.2022
Ви зараз оHUїєте коли дізнаєтесь хто в'їхав в Україну!
Дружбан Грема Філіпса, російський пропагандист, чувак який в 2015 незаконно був в криму, ДНР, відзняв цілий фільм про катастврофу MH17 де звинуватив Україну - Billy Six.
Вважаю що наш обов'язок максимально дати публічності даній особі. Ця наволоч вже випустила перше відео зі Львова на своєму ТГ каналі, де називає Львів серцем укр. націоналістів і цікавиться у перехожих щодо діяльності націоналістичних батальйонів на фронті. Розімієте?! Він вже буквально натякає що буде знімати новий пропагандистський фільм про батальйони нацистів в Україні!! І для цього у нього є (sick!) акредитація від мін.оборони України і ДНР!!! карл, ДНР.

Він дуже добре маніпулює, входить в довіру місцевих, має легенду: представляється мандрівником, блогером, незалежним журналістом, показує якісь документи, фото з подорожей, газетні вирізки розказує свою "нещасну" історію.

Якщо поспостерігати за його діяльністю то чітко видно сліди проплаченої російської дичини-пропаганди в його діяльності. Він підіграє русні на  темах:
- мігрантів
- збиття MH17
- нацистів в Україні
- антивакцинаторству та заговору COVID-19
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера