Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Z Dniom naradžeńnia!/adkazać/
24.04.2024
Vinšuju ZIANONA STANISŁAVAVIČA PAŹNIAKA z Dniom naradžeńnia. Žadaju doŭhich hadoŭ žyćcia i ździajśnieńnia maraŭ.
0
Vinšujem ad usioj dušy! /adkazać/
25.04.2024
Za nadzvyčajny asabisty ŭniosak na praciahu ŭsiaho žyćcia ŭ spravu nacyjanalnaha adradžeńnia i adnaŭleńnia niezaležnaści Biełarusi Staršynia Rady Biełaruskaj Narodnaj Respubliki Ivonka Surviłła nadała Zianonu Paźniaku tytuł kavalera Ordena Pahoni z uručeńniem adznaki Kamandorskaha Kryžu Ordena Pahoni (najvyšejšaj uznaharody Rady BNR). Rada BNR vinšuje spadara Paźniaka z uznaharodaj i z 80-hadovym jubilejem, zyčyć jamu mocnaha zdaroŭja i plonu ŭ pracy na karyść Biełarusi! https://facebook.com/radabnr
0
Łajfchak/adkazać/
24.04.2024
Kali šukajecie videa ź Zianonam Paźniakom, pišycie jaho proźvišča ź miakkim znakam: ZIANON PAŹNIAK.
0
Chmm/adkazać/
24.04.2024
Zianon Paźniak: "Kamunistyčnaja prapahanda była biez marali. Na inšaje ŭ ich nie chapała rozumu. Na kaho jana mahła ŭździejničać? Tolki na samych prymityŭnych ludziej". Zaraz hetyja prapahandysty, što ljuć brud na Paźniaka i nacyjanalnyja siły, ŭ internet pierabralisia. Siadziać u sacsietkach i kamientarach.
0
Tak/adkazać/
24.04.2024
Chmm, heta tyja samyja pa sutnaści rasiejskija ludzi z pašpartami RB, niekatoryja navat naščadki savieckich karnikaŭ z NKUS (hłdździcie siarod adnaho z babarykancaŭ).
24
T/adkazać/
24.04.2024
Nikakich połožitielnych emocij. Nikakoj hordosti etot subjekt nie vyzyvajet. Takoj ž kak ahł tip ličnosti. Viernieje kult siebia lubimoho.
0
Freddy /adkazać/
24.04.2024
[Red. vydalena]
0
Dziakuju /adkazać/
24.04.2024
Mašeraŭ ciemrašał i samadur heta było i tak zrazumieła
0
a horse with no name/adkazać/
24.04.2024
Dobraje intervju, vielmi cikavaje i žyćciovaje. I bačyš Spadara Paźniaka ź inšaha boku. Sardečna vinšuju z Dniom Naradžeńnia i ščyra žadaju jamu doŭhaha žyćcia kab pabačyć svabodnuju i niezaležnuju Biełaruś!
0
Kastuś Žukoŭski /adkazać/
24.04.2024
Vielmi trapnyja słovy na prykancy - Boh i tolki Jon! Zianonu Stanisłavaviča , dziakuj za ščyraje interh!
1
Važna/adkazać/
24.04.2024
Taja ž AHP (Abjadnanaja hramadzianskaja partyja — aŭt.) — heta pramaskoŭskaja partyja. Jana była stvoranaja ahienturaj i ciapier tak isnuje.
13
K sudu vas/adkazać/
24.04.2024
Važna, imiejetie tomu dokazatielstva? Zianon i vy v intiervju namołojili na sud, jeśli by on był v Biełarusi. Nie hovori, jeśli nietu dokazatielstv. A navrał s tri koroba - v sud i płati za klevietu. Učitieś žiť po praviłam
1
Otličnaja idieja/adkazać/
24.04.2024
K sudu vas, otličnaja idieja nasčiot suda. Davno pora proiźviesti ekśpiertizu počierka OHPšnika Anatolija Lebied́ko i vyjaśniť, diejstvitielno li raśpiska o sotrudničiestvie s prisvojenijem imieni Rajmon - fiejk ili vsio-taki nie fiejk.
0
Paźniak pra Babaryku/adkazać/
24.04.2024
"Babaryka byŭ staŭlenikam Pucina, «Hazpromu». Heta kašalok Kramla, fihura, raspracavanaja ŭ Maskvie. Babaryka ž nie byŭ palitykam, jon navat kazaŭ, što treba abjadnacca z Rasiejaj, što ŭsie buduć radyja. Ź im u nas byŭ by vielmi kiepski scenar, my b užo nie byli dziaržavaj. Za šeść miesiacaŭ nas by zdali, i narod heta padtrymlivaŭ by. Tamu što Łukašenku nienavidzieli ŭsie".
8
Biełaruski narod/adkazać/
24.04.2024
Paźniak pra Babaryku, u 2020 Paźniak padtrymaŭ Łukašenku, a nie biełaruski narod. I sam u hetym pryznaŭsia.
11
Čtoby/adkazać/
24.04.2024
Paźniak pra Babaryku, hovoriť takoje nie privodia nikakich dokazatielstv pro čiełovieka, kotoryj sidit v tiuŕmie(i nie tolko on, no i jeho blizkije) v to vriemia kak sam śbiežał i  nachodišsia v biezopasnosti, hovorit o nizich moralnych stanadrtach. 
0
Tak/adkazać/
24.04.2024
Paźniak pra Babaryku, dyk navat pra pryvatnaje rasiejskaje finansavańnie viadoma siarod niekatorych zacikaŭlenych. Moža z časam niekatoryja advažacca publična napisać.
0
Haradzieniec zachodnik /adkazać/
24.04.2024
Z dniom naradžeńnia pan Zianon! Usiaho najlepšaha ad našych.
0
Zianon Paźniak suprać Łukašenki /adkazać/
24.04.2024
ZIANON PAŹNIAK: PRA ŁUKAŠENKU, AD JAKOHA TREBA PAZBAVICCA, 23 žnivień 2020 h. https://www.bielarus.net/archives/2020/08/24/5703
0
2020 hod/adkazać/
24.04.2024
Biełaruski narod, Zianon Paźniak padtrymaŭ narodnyja vystupy ŭ 2020 hodzie i skazaŭ, što treba rabić, kab skinuć režym Łukašenki. https://m.youtube.com/watch?v=4nNzulAxQos
0
Kiler trolaŭ /adkazać/
24.04.2024
Biełaruski narod za Zianona Paźniaka
11
Biełaruski narod/adkazać/
24.04.2024
Čtoby, paźniak heta prydumaŭ, kab apraŭdać svaju zdradu biełaruskamu narodu ŭ 2020 i padtrymku Łukašenki: "babaryka horš čym łukašenka". Jon i ciapier uparta nie pryznaje svaich šmatlikich pamyłak i škody, jakija jon narabiŭ. Pramarhaŭ padziei ci čakaŭ, ale vystupiŭ na baku ciemry. Zaklikaŭ nie ŭdzielničać u vybarach, tady łukašenka by padmanuŭ uvohule biez usialakich prablem. Paźniak dziejničaje jak ahient łukavaha.
0
Hazprom - kašalok Kramla /adkazać/
24.04.2024
Čtoby, Viktar Babaryka ŭžo daŭno samaraskryŭsia jak prarasiejskaja fihura ŭ svaich intervju jašče da pasadki. I pra svaje kantakty z KDB jon kazaŭ adkryta. https://youtube.com/watch?v=_SBTP54Rcr0 Usie dokazy - u jaho ŭłasnych słovach.
1
Hazprom - kašalok Kramla /adkazać/
24.04.2024
"babaryka horš čym łukašenka" nie adznačaje padtrymki Łukašenki. Heta aznačaje, što Babaryka zrabiŭ by ŭsio toje, ž, što robić Łukašenka, ale ŭžo jak lehitymnaja fihura, za jakuju prahałasavaŭ narod. Kali Łukašenka vidavočna nielehitymny i damovy, jakija jon padpisvaŭ z Rasiejaj (intehracyja, vajskovyja sajuzy z RF, pieradača našaj majomaści Rasiei i inš.) možna ŭ budučyni pryznać niezakonnymi i admianić, to kali b lehitymizavaŭsia Babaryka, to ničoha ŭžo admianić nielha. Ni intehracyju, ni sajuznuju damovu z RF. A Babaryka jašče i nie suprać uviadzieńnia rasiejskaha rublach zamiest biełaruskaha.
5
Biełaruski narod/adkazać/
24.04.2024
Hazprom - kašalok Kramla , "Babaryka zrabiŭ by ŭsio toje, ž, što robić Łukašenka" - heta paźniakoŭskaja,a pa faktu heboŭskaja chłuśnia. Babaryka by nie raźviazvaŭ nijakuju vajnu z Ukrainaj, nie kalečyŭ by i nie zabivaŭ ludziej. U adu hareć vam i vašamu paźniaku.
0
M.daku/adkazać/
24.04.2024
Ty horš za łuku
1
Hazprom - kašalok Kramla/adkazać/
24.04.2024
Biełaruski narod, Babaryka za intehracyju z RF, ODKB, Sajuznuju damovu z RF. A značyć było b usio toje ž samaje, što i pry Łukašenku. Plus jašče i rasiejski rubiel byŭ by. Vy pačytajcie Sajuznuju damovu z RF. Asabliva ŭ častcy pra vajskovuju śfieru. A sardečki z palčykaŭ dla łachoŭ ad rasiejskich palittechnołahaŭ pakińcie sabie.
3
koniečno k niemu jesť voprosy/adkazać/
24.04.2024
Hazprom - kašalok Kramla , no vyskazyvaťsia o niem tak katiehorično, kohda on nie možiet vam otvietiť... Vy naviernoje rady, čto on i jeho blizkije sidiat?
0
Hazprom - kašalok Kramla/adkazać/
24.04.2024
koniečno k niemu jesť voprosy, a vy chočacie, kab Babaryka zdaŭ nas Rasiei? Ja nie chaču. I dziejačam, u jakich u kamandzie fsbšniki, nie daviaraju apryjory.
4
No/adkazać/
24.04.2024
Vialiki čałaviek, jaho biedarusy nie zrazumieli u toj čas, nie razumiejuć i siodnia. Bieź jaho nie było by niezaležnasci krainy, a łuka da siaho času byu by dyrektaram kałkahasa v biełorusskoj riespublikie u składzie reefii.
11
Nie tot narod/adkazać/
24.04.2024
No, Ja pravilno vas ponimaju? Poźniaku nie tot narod dostałsia? :))
1
Fakt/adkazać/
24.04.2024
Nie tot narod, za što prahałasavaŭ narod, toje i atrymaŭ. Ciapier ich dzieci pad dubinkami AMAPa, u turmach, u vyhnańni, vymušanyja raschlebvać pamyłki svaich baćkoŭ.
15
Otkuda piensija/adkazać/
24.04.2024
Otkuda u Poźniaka amierikanskaja piensija, jeśli on tam nikohda nie rabotał? Skorieje socialnoje posobije ?
2
Tony Montana /adkazać/
24.04.2024
Otkuda piensija, Kakoje tvoje sobačje dieło?  
5
Otkuda piensija /adkazać/
24.04.2024
Tony Montana , Priamoje dieło. Eto moje hraždanskoje pravo.
0
hierdzień /adkazać/
25.04.2024
Otkuda piensija , heta asabistaja sprava Paźniaka, a nie tvajo hramadzianskaje prava. tvoj zarobak i moj taksama nikoha nie datyčać. Paźniak nie zajmaje pasady ŭ Biełarusi, kab spravazdačycca ab svajoj pensyi pierad hramadzianami
11
Janka/adkazać/
24.04.2024
Tak i kazali: pryjdzie Paźniak — usich kamunistaŭ rasstralaje, usich ruskich vysielić.

Prablema nie ŭ tym, što hetaje kazali. Saŭkovaja i postsaŭkovaja prapahanda šmat kaho sprabavała ačiarnić, ale nie da ŭsich heta prylipaje. Nia lipnie da Kalinoŭskaha, Hienijuš, Karatkieviča, Bykava, Baradulina i Bandarenki. Zrešty da Paźniaka prylipała, prynamsi tady. Jamu b zrabić vysnovy, bo lubaja samaŭpeŭnienaść adnojčy pierastaje pracavać, ale ... Tamu i prajhraŭ k siaredzinie 90ch, źjechaŭ i ničoha admietnaha za doŭhija hady emihracyi nie stvaryŭ. Ani instytutaŭ biełaruskaha adradžeńnia, ani źmieny. Tamu adradžać Biełaruś paśla sychodu Łukašenki buduć inšyja ludzi.
2
Ofisy-kabiniety /adkazać/
24.04.2024
Janka, jon byŭ u vymušanaj emihracyi biez srodkaŭ dla isnavańnia. Vy b u takich umovach uvohule ničoha b nie zrabili. Vuń cełamu ofisu Cichanoŭskaj sotni miljonaŭ dołaraŭ nadavali i dzie rezultat? Tolki fotački ŭ instahramie i samapijar. Što admietnaha za hady emihracyi stvaryŭ ofis Cichanoŭskaj za sotni miljonaŭ dołaraŭ? Ničoha. Ni biełaruskaj škoły, ni instytuta, ni navat pamiaškańnia dla biežancaŭ ci dla biełaruskaha teatra nie nabyŭ.
0
Tony Montana /adkazać/
24.04.2024
Janka, Jeśli ty był nie v komie to dołžien pomniť čto sieŕjeznym vrahom komuna-rasiejskomu riežimu był imienno Zienon Poźniak. Poetomu KHB/FSB udielało osoboje vnimanije propahandie i očiernieniju jeho ličnosti v političieskom prostranstvie Biełarusi i vsieho mira. Tam nie prosto šła propahanda, ja pomniu eto była nastojaŝaja vojna. Rusko-šifrieničieskaja itiellichiencija podchvatyvała etu naživku s udovolstvijem, ibo ich moskovskij mirok MCHATa očień eto ustraivało. Rosiejskij sovok jeŝie klevał na boŕbu s biurkratijej, a luboj nacionalnyj vopros vstriečał v štyki. Odnako nie mało było słučajev kohda prichodia na vstrieču ź Zienonom ludi mieniali svoje mienije o niem. Fakt jeho pobieda v vyborach v Vierchovnyj Soviet BSSR v piervom turie.
0
Josik/adkazać/
24.04.2024
Dziakuj, spadar, vielmi cikavaje intervju. Mnie šče dzied kazaŭ, što Mašeraŭ savieckim partyzanam i paśla vajny zastaŭsia. Doŭhich hadoŭ žyćcia, Zianon Stanisłavavič!
0
Cikava /adkazać/
24.04.2024
Vielmi cikavaje intervju. Raju pahladzieć poŭnuju videa viersiju na kanale Biełsat.
0
Hžehož/adkazać/
24.04.2024
Šanovnyja Biełarusy, Vy majecie vialikaje ščaście što Vaša Ziamla dała žyćcio takomu čałavieku, minuć hady i nichto nia budie pamiatać taho vašaha kahości z proźviščam na litaru «ł»… Ale každy hramadzianin novaj Biełarusi budie viedać historyju baradźby Zianona Paźniaka za vašu volnaść i budučyniu. 100 hod, 100 hod. 100 hod chaj žyvie Zianon Stanisłavavič … i vielmi prašu vybačyć za pisouniu biez i z kropkaj i u karotkaha i za movu Vašu pryhožuju tak kalečanuju prach inšaziemca
0
Žyvie Biełaruś /adkazać/
24.04.2024
Hžehož, vialiki dziakuj za padtrymku!
0
Hžiehož /adkazać/
26.04.2024
Žyvie Biełaruś , vaša volnaść nastanie šybčej čym vy spadziejeciesia, viercie u heta, mury runuć
1
Złobnyj vožyk/adkazać/
24.04.2024
Pusť doživiet i pierieživiet.
7
Čieł/adkazać/
24.04.2024
Poźniak sam svoimi diejstvijami sozdał siebie takoj antiobraz BNF i niedovierije naroda. U nieho była udivitielnaja sposobnosť skazať nie to, nie v to vriemia i nie v tom miestie. Tam KHB osobo ničieho i pridumyvať nie nado było. 
0
Freddy /adkazać/
24.04.2024
[Red. vydalena]
2
Freddy /adkazać/
24.04.2024
Intieriesno  było počitať intieŕviu. Srazu zamietien intiellekt čiełovieka. Na žal takich politikov u Biełarusi bolšie niet.  Uznał novoje o Mašierovie . A v lehiendie jeho ubili moskovskije za projavlenija biełaruskasti. Dołhich let vam Zienon Stanisłavovič!   

Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera