Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
4
Piton/adkazać/
17.04.2024
nosi čto dajut eto nazyvajetsia a nie sankcionnyje błaha.. tak užie było v sssr.. raźmierov bolšich niet.. a to čto jesť nieponiatno na koho rassčitany.. takań hno - sadiťsia srazu pośle suški.. para troka stirok i užie možno vykidyvať..
8
babrujčanin/adkazać/
17.04.2024
Sieńnia zaraz jeść mahčymaść na rynkie rf situaciŭna zarabić i zamacavać pašyryć na budučyniu łasy kavałak.Psichałahična nasielnictvarf pryjazna adnosicca da tavara z rB .))) Vot tolki mnie ni treba ab " marali" Sosa- soła i zaraz haziroŭku raźlivaje i " simiens" ni tolki krymski most a i ŭ Maryupali niešta " adnaŭlaje" A chto heta " čypy optiku" na rakiety šachiedy pradaje...Mienavita Štaty paśla 1śvietavoj vajny depresii kałapsa 30ch padniałaś na " rastaŭščyčiestvie baryžnistvie" u 2 druhuju Śvietavuju znoŭ padniałaś...Bajden abmiežavanym nidalekim tłumačyć 80 % $ z dapamohi Ukrainie zastajecca u nas ))) Navat " karyść" ni razumiejuć u kanhresach- sienatach )) Pieriekanany biełarusy ŭ razy razumniejšyja )))
0
babrujčanin/adkazać/
18.04.2024
babrujčanin, U Dadatak UVAHA Čamu Štaty narakałm Ukrainie za udary pa zavodam npz?? Spačatku s minabarony Štataŭ???MARALISTY???A tamu čto cietka ź minabarony sienatu łabistka amerykanskich akcyjaneraŭ tych zavodaŭ u rf))) I Raptam praź miesiac ni zaŭvažaja na sankcyi dzie ni dzie adnavili pracu JAK Sankcyi oj vej ni dahladzieli Licymiery cyniki " za 300 % i .."..Biełarusy tolki trusami partkami na rf handlujuć
3
Lutavier/adkazać/
18.04.2024
Mark Formelle diełajet otličnyje vieŝi. Jeŝie nado poiskať kto možiet łučšie.
0
chtości/adkazać/
19.04.2024
Lutavier, usio ž taki atrymałasia skraści lakały?)
0
Nu jany choć patryjatyčnyja, šmat biełaruskaha (nie sa znakam jakaści) a biełaruskamoŭnaha mierču/adkazać/
19.04.2024
Norm, tolki b nie puskać ardynski biźnies zamiest zachodniaha
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera