Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
10.04.2024 / 18:463RusŁacBieł

Žychar paleskaha Ivanava pajechaŭ u PVK «Vahnier», a paśla viarnuŭsia i byŭ asudžany. Zdahadajeciesia, za što?

Žychar rajcentra Ivanava ŭ Bresckaj vobłaści viarnuŭsia ŭ Biełaruś paśla «kamandziroŭki» ŭ PVK «Vahnier» i trapiŭ na łavu padsudnych. Ale sudzili mužčynu nie za najmictva, a za ŭchileńnie ad previentyŭnaha nahladu, raskazvaje «Miedyjazona».

Ilustracyjnaje fota: Arkady Budnitsky / Anadolu Agency via Getty Images

Mužčyna naradziŭsia ŭ Danieckaj vobłaści Ukrainy, ale paśla pierajechaŭ u Biełaruś i atrymaŭ hramadzianstva. Tut jon staŭ častym hościem u turmach. Z 2001 pa 2022 hod jaho sudzili siem razoŭ — za kradziažy, pryčynieńnie ciažkich cialesnych paškodžańniaŭ i inšyja złačynstvy.

Apošni raz jon vyjšaŭ z turmy viasnoj 2023 hoda. Jamu byŭ ustalavany previentyŭny nahlad na 15 miesiacaŭ — mužčyna pavinien byŭ pastajanna adznačacca ŭ milicyi i paviedamlać pra svaje pierasoŭvańni. Pakidać miežy rajona biez dazvołu siłavikoŭ jamu było zabaroniena.

Adnak u Biełarusi mužčynu nie siadziełasia. U červieni 2023 hoda jon źjechaŭ, ale nieŭzabavie viarnuŭsia. Milicyjantam u Ivanavie jon paviedamiŭ, što «pracaŭładkoŭvaŭsia ŭ PVK «Vahnier». Akramia taho, mužčyna zajaviŭ, što pierajazdžaje ŭ ahraharadok u Ivanaŭskim rajonie. Tady mužčynu nie zatrymali. Jon paprasiŭ u maci kupić jamu kvitok da Homiela i paviedamiŭ, što jedzie ŭ Rasiju.

U žniŭni jon na karotki čas viarnuŭsia i raskazaŭ, što ŭstupiŭ u PVK «Vahnier», paśla čaho znoŭ źjechaŭ z krainy. Ale nienadoŭha: u vieraśni mužčyna ŭ čarhovy raz viarnuŭsia i byŭ zatrymany.

Na sudzie svajoj viny «vahnieraviec» nie pryznaŭ. Jon zajaviŭ, što źjechaŭ z metaj udziełu ŭ vajnie, a nie dla taho, kab uchilicca ad nahladu.

Sud pryznačyŭ mužčynu hod kałonii strohaha režymu i prymusovaje lačeńnie ad ałkahalizmu.

@nashaniva Pamior abvinavačany ŭ abrazie Łukašenki padpałkoŭnik zapasa #łukašienko#biełaruś#briest#milicijabiełarusi#vsrb#śpiecnaz#vdv#biełorusy#aleksandrłukašienko#novostibiełarusi#našaniva#biełaruskajamova♬ Solas X Interstellar - Gabriel Albuquerqüe

Čytajcie taksama:

PVK «Vahnier» viarbuje žycharoŭ Biełarusi dla adpraŭki ŭ Afryku

Vyjavili novaha vahnieraŭca — heta pałačanin Dzianis ź niekalkimi sudzimaściami i pratakołami za pjanki

Biełpoł: Vahnieraŭcaŭ u Biełarusi źbirajucca pryniać na słužbu pa kantrakcie

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
20
Панылы сорам
11
Ха-ха
34
Ого
10
Сумна
4
Абуральна
16
1
Začiem?/adkazać/
10.04.2024
Lišili by hraždanstva i chaj jedie u vahnier + zakryť v rb vjezd. a to hod v tiuŕmie sodieržať ałkaša i potiencialnoho ubijcu
0
Hoha/adkazać/
10.04.2024
Mužčina rodiłsia v Donieckoj obłasti Ukrainy, no zatiem pieriejechał v Biełaruś i połučił hraždanstvo. Zdieś on stał častym hostiem v tiuŕmach. S 2001 po 2022 hod jeho sudili siem raz — za kraži, pričinienije tiažkich tielesnych povrieždienij i druhije priestuplenija. Poślednij raz on vyšieł iz tiuŕmy viesnoj 2023 hoda.
https://nashaniva.com/ru/340471
Takije ludi nam nužny kak vozduch! Oni otlično zamieŝajut ponaujechavšich biełarusov.Nado jemu vsie prostiť i vydať priemiju
1
babrujčanin /adkazać/
10.04.2024
Jaščie ŭ 14 hodzie ščyrym biełarusam raił być vielmi uvažlivymi da " biežencaŭ" z Ukraina .. budź adkul
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031