Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Pravina, nam pasiarednik nia treba/adkazać/
09.04.2024
Prosta treba zatrymlivać (chto apyniecca ŭ zonie dasiahalnaści) siera-bura-malinavych i rabić abmienny fond. Čym bolš vy zatrymajecca bčb, tym bolš treba łavić nasraćkaŭ (ale cyvilizavana z sudam i h.d. z mahčymaściu apraŭdacca). Vy im štraf, nu i my im taki ž samy (na kampiensacyju palitźniavolennym i h.d. + dadatkovy my na kožnuju furu jakaja z partmane Chitrazačosanych) i pabačycie jak praz paŭhady licha ŭsio źmienicca. A niama adkaznaści - niama i realizacyi, havarycie skolki zaŭhodna pra vybary-duvybary, pokul jany nie adčujuć sapraŭdny cisk supolnaści, situacyja nie zamianiajecca. Chto raskradaŭ krainu 30 hod, tak naŭprost nie addaść narabavanaje, navad kali za vas usio 9 młn. biełarusaŭ prahałasujuć.
1
byvałyj /adkazać/
09.04.2024
Nikoho oni nie likvidirujut. Vsie eti posriedniki, eto prikorytnyje firmy, kotoryje sidiat na hos podriadach i zakupkach. Učrieditieli brat, kum, ziať viertikalŝika ili siłovika i obiazatielno v rukovodstvie otstavnik dla kryši. Eti firmy krutiat trojnuju cienu, a hos kontory pod nich podhoniajut tiendiery i tak daleje. Diktator svoich prisłužnikov nie trohajet, tak čto skoro vsio zabudietsia.
0
Oko/adkazać/
09.04.2024
Značit pierievožu čto on skazał mieždu strok, suť takaja, posriednik dołžien byť odin - eto on, jeho siemiejka i približiennyje kłany. T.ie. vsie finansovyje potoki budut idti čieriez nich, a vsiech ostalnych posriednikov prosto ubierut. I takaja začistka užie idiet. Novoje Zrienije užie ubrali, rasčistiv śfieru ot konkurienta, čtoby vsie dochody ot profilnoho biźniesa siemiejki šli v odin karman. I takaja tiendiencija nabludajetsia praktičieskije v každoj śfierie.
1
A tiepieŕ udivlajemsia /adkazać/
09.04.2024
Posriednik očień dažie sovkovoje słovo, po etoj pričinie i voźnikajut u takich otstałych "ekonomistvo" ala Łukašienko, žiełanije orhanizovať sbyt s zavoda v mahazin. I voobŝie postanovka takoho voprosa i jesť riezultat vsiej žiźni strany/stran ot 1917 hoda. Vsie myšlenije prostieckije i hłupyje, tak kak kto moh dumať i sozidať byli ubity ili ujechali.
0
Biełarus/adkazać/
10.04.2024
Očień chorošo čto died tak płocho vyhladit
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera