Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
01.04.2024 / 13:3714RusŁacBieł

Aŭtar pieśni «Lubimuju nie otdajut» paskardziŭsia, što susiedzi načami katujuć jaho siamju jaho ž chitami

Prydvorny kampazitar Jaŭhien Alejnik, aŭtar piesień «Lubimuju nie otdajut» i «Baťka u nas krutoj» paskardziŭsia ŭ instahramie na toje, što z nadychodam ciepłyni jaho susiedzi vielmi hučna ŭklučajuć muzyku na vulicy.

Vystup hurta «Aŭra». Jaŭhien Alejnik i Julija Bykava. Fota ź instahrama kampazitara

Jaŭhien spytaŭ u padpisčykaŭ, što rabić, kali razmovy z susiedziami i prośby vyklučyć muzyku nie dapamahajuć. Adnoj ź pieršych pryjšła dzialicca mudraściu ŭ kamientaryjach Hanna Kviłoryja, viadučaja BT i žonka pres-sakratara Ministerstva zamiežnych spraŭ Anatola Hłaza. Jana prapanavała padaryć susiedziam dysk «Aŭry» — heta hurt, u jakim śpiavaje žonka Jaŭhiena Julija Bykava i dla jakoha jon piša pieśni.

Niečakana vyśvietliłasia, što chitami jaho aŭtarstva Alejnika taksama katujuć: «Adnojčy nam jaho i pastavili. U hadzinu nočy, kali nam zranku było treba jechać na kancert. Typu «Nu voś tak možna?». «Voś ža chitryja!» — ci to aburyłasia, ci to zachapiłasia Hanna Kviłoryja.

Natalla Vaškievič, jakaja nazyvaje siabie pravasłaŭnym hidam, paraiła źviartacca ŭ milicyju, kali susiedzi «nie razumiejuć pa-narmalnamu». Ale Jaŭhien adkazaŭ, što heta nie jaho varyjant.

Čytajcie taksama:

«Baťka u nas krutoj, v mirie odin takoj». Łukašenku pryśviacili čarhovuju kryndžovuju pieśniu

Aŭtar himna łukašystaŭ «Lubimuju nie addajuć» raspavioŭ, za kolki hatovy zrabić ź dziciaci zorku. Suma šakuje

Praŭładny śpiavak pajšoŭ u armiju. Paradavałasia navat niaviestka Łukašenki

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
10
Панылы сорам
8
Ха-ха
61
Ого
3
Сумна
2
Абуральна
10
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
03.04.2024
Šurik

I kakoj eto "hłava siemji", skazočnik?Ni žieny, ni dietiej. Niepriednamieriennoje ubijstvo vo vriemia draki. Ni v kojem słučaje nie opravdyvaju ubijc. Dla etoho jesť śpiecialnaja staťja UK, i sroki tam vnušitielnyje. A ty łučšie sidi v svojej polskoj dyrie, droži, i nie viakaj vsiakuju čuš. Zdieś tožie sidieł v chatie s kraju, i pisulki v tielehie stročił, poka p...y je połučił.
0
Šurik/adkazać/
03.04.2024
Maksim Dizajnier, V Čili byli privlečieny k sudiebnoj otvietstviennosti 120 byvšich vojennych i policiejskich po obvinieniju v narušienii prav čiełovieka v hody diktatury hienierała Auhusto Pinočieta, nachodivšiehosia u vłasti s 1973 po 1990 hod. Rieč idiet ob učastnikach riada opieracij, v chodie kotorych byli pochiŝieny i biesśledno isčieźli diesiatki protivnikov riežima.Sriedi privlečiennych k sudu - piať otstavnych armiejskich oficierov, 45 untier-oficierov, a takžie riadovyje, sotrudniki policii i žandarmierii, kotoryje oficialno zanimaliś ochranoj i transportirovkoj ariestovannych protivnikov riežima, a nie oficialno, kak sčitajet śledstvije, pochiŝali, doprašivali, pytali, a zatiem tajno ubivali svoi žiertvy. V 70-je hody v Čili byli ubity około triech tysiač dvuchsot čiełoviek, tysiača dviesti iz kotorych do sich por čiślatsia v śpiskach propavšich bieź viesti.
0
Šurik /adkazać/
04.04.2024
Maksim Dizajnier, kak vidim pridvornych muzykantov ochraniajut dizajniery, a ich proiźviedienija- eto dizajnierskoje oformlenije lica biełaruskich oppozicionierov dizajnierskim kułakom… vot ono ich vysokoje iskusstvo … no čujut popoj - koniec blizok, po etomu tak i źvieriejut
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031