Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
55
Tak/adkazać/
29.03.2024
Rasiejskamoŭny "analityk" prapanuje Zachadu, što rabić z tatalna rasieizavanaj dziaržavaj pad nazvaj Respublika Biełaruś, jakaja vielmi zaležnaja ad Rasii, a takaja viadzie čarhovuju vajnu suprać susieda i hibrydnyja suprać susiedziaŭ, jakija ŭličanyja ŭ toj "Zachad". Chmmm.

I jašče pytańnie, ci sami biełarusy zachočuć źmianiać kurs z prarasijskaha?
30
JANKA/adkazać/
29.03.2024
Jakaja hańba!
2
JANKA/adkazać/
30.03.2024
Łapciaboty❗ Čamu tak słaba admoŭna abłajkali maju dumku? Vam za što płociać vašy 30₽?! Dyk paŭtaraju znoŭ: heta HAŃBA, HAŃBIŠČA prosta! Pieranatujcie, boty, i vyvučycie na pamiać❗
28
Vaśka/adkazać/
29.03.2024
Jevropiejcy nikak nie mohut razobraťsia biez profieśsionalnoho divannoho analitika Šrajbana. Rańšie było intieriesno jeho čitať, tiepieŕ ponimaješ, čto eto prosto jeho rabota postojanno opisyvať situacii. Odno i tožie i mnohokratno. On voobŝie kohda nibud́ hdie niť rabotał ?
2
Ł/adkazać/
29.03.2024
Bild piša pra vajnu ,Suvałski kalidor
21
Smatraščy/adkazać/
29.03.2024
Šrajbman - eta hałava! Tolka Prejhierman možet s nim sraunicca.
9
Biełarus/adkazać/
29.03.2024
Pomnim jak šrabman pieŭ, što vajny i napadu na Ukrainu nie budzie. Adzinaje što zachadu treba zrabić dapamahčy dziesiatkam tysiač vymušana źjechaŭšych ad rasiejskaj akupacyi biełasasaŭ stvaryć vyzvolnuju armiju i dać usiu što mahčyma zbroju.
0
Čyk čyryk/adkazać/
29.03.2024
[Red. vydalena]
3
Zmahar/adkazać/
29.03.2024
Prapanovy, mo i słušnyja,prynamsi bolšaja častka ź ich. Ale ja nie vieru, što jany buduć realizavanyja. Bo navat pa Ŭkrainie ŭsio składana, pry tym što tam vajna i ŭsio vidavočna. A my prosta nievažny dla zachadu.
9
Lezman/adkazać/
29.03.2024
Sočinienije na tiemu "Naučnaja fantastika".
3
Hańba/adkazać/
29.03.2024
Minski dyjałoh 2.0. Nie bieź plusaŭ, ale chto budzie subjektam usich hetych doŭhahranych stratehij? Prafiesijnyja palityki-analityki, bo zvyčajnamu rełakantu treba budavać žyćcio ŭ čužynie, a zvyčajnamu łakantu - maŭčać i prystasoŭvacca da kancłahiera.
3
Mimo/adkazać/
29.03.2024
Dla Šrajbana, fonda Karniehi, Zapada, eti šahi racionalny i poniatny. Dla Rośsii, putina, łukašienko - śmierti podobny, vied́ čieły strojat monarchičieskij sułtanat, hriemučuju śmieś fašizma, populizma, monarchii, nieobolšievizma i sułtanata, kasajemo putina - impierializm. Chotia, vsio, vyšiepieriečiślennoje, prievraŝajetsia v tupuju diktaturu.
10
Brest siła/adkazać/
29.03.2024
Padpisvajusia amal pad usim. Usio tak. Pra jadziernuju zbroju plusuju.
9
Žvir/adkazać/
29.03.2024
Adno i toje z. U soty raz. Navosta papieru kremzau ?
16
JANKA/adkazać/
29.03.2024
Biełarus,🔺Vy pryšpilvajeciesia?! Jašče ŭzhadajcie, što pieŭ jaki chłopčyk ź dziatsadu. 🧹 Šrajbman pracavaŭ by lepš rydloŭkaj, to karyści było bolej. Ale dzie chto bačyŭ šrajbmanaŭ z rydloŭkaju? Vo dzie hańba haniebnaja!
5
EMIL /adkazać/
29.03.2024
"Kac priedłahajet sdaťsia!"
21
Gorliwy Litwin/adkazać/
29.03.2024
całkam padtrymlivaju prapanovy Šrajbmana.
0
Ščyry Biełarus/adkazać/
30.03.2024
Gorliwy Litwin, padtrymlivaj,ibo zvalacca
10
Cikava/adkazać/
29.03.2024
Słovy Šrajbmana jeŭrapiejskim palitykam u vušy! Ale, chiba, los składziecca tak što chruść i papałam)))
2
Ničieho novoho/adkazać/
29.03.2024
Za pieriod pravlenija začosa vsio upomianutoje Šrajbmanom primieniali nieodnokratno, da tolko vot riezultatov ot etoho nie było. Situacija liš prohrieśsivno uchudšałaś. V nastojaŝieje vriemia ona došła do masštabnoho vooružiennoho konflikta i vtoržienija s tierritorii Biełarusi, raźmieŝienija TIAO i mnoholetnich niepriekraŝajuŝichsia masštabnych rieprieśsij. Biezzakonije, pytki i ubijstva stali rutinnoj statistikoj. Vot k čiemu privieli vsie eti "standartnyje" praktiki. Pora zakančivať ihru v poniatnoje i priedskazujemoje dla  diktatora i jeho bandy tierroristov. Biez prieduprieždienija ariestovať sčieta košielkov, narušiť vozdušnoje prostranstvo na tiažiełom bombardirovŝikie, uroniť "słučajno" snariad riadom so składom bojepripasov, otrubiť PO v data-cientrach, vytaŝiť Šabuniu diviersionnoj hruppoj i diemonstrativno prihovoriť k požiźniennomu v mieždunarodnom sudie, vsadiť "Chajmarsom" po zasiedaniju Sovbieza s učastijem začosa i tak daleje. Vot eto srabotajet. Eto im poniatno. A rievieransy i dipłomatija etim otmorozkam - do fonaria. U nas tut priam na hłazach užie počti połpotovŝina po kambodžijskomu ścienariju razvoračivajetsia. Nieužieli kto-to jeŝio vierit, čto Poł Pota i jeho šajku možno było sdieržať civilizovannymi sposobami? Začosa i jeho šajku nado valiť. Fizičieski.
0
Plusuju/adkazać/
29.03.2024
Ničieho novoho, racyja 💯
0
Oleh/adkazać/
01.04.2024
[Red. vydalena]
0
Oleh/adkazać/
01.04.2024
[Red. vydalena]
9
Tatuinoman/adkazać/
29.03.2024
Hospodin (prosti hospadi) Ŝrajbman, dla luboho ślediaŝieho za jeho "analitikoj," užie davnym davno poniatient, kak usłovno-niejtralnaja i psievdo-niezavisimaja "hovoriaŝaja hołova" Rośsijskich, i associirovanymi s poślednimi, Zapadnymi hruppami-intieriesov. Vsie, povtoriuś, vsie jeho propozicii vsiehda byli napravleny na objaśnienije nieobchodimosti sozdanija prostranstva dla manievra dla Łukašienko, kotoroje, nikohda nie privodiło ni k čiemu, ni dla Zapada, ni dla Biełarusov, kromie kak "bkspłatnych" pluŝiek dla Usatoho, połučiv kotoryje, on kak vśviehda vozvraŝałsia k lubimomu diełu avtoritazrima i "aj baćka Mołodiec." Prosto śmiešno słušať etoho hrantososa, kotoryj dažie svoj dipłom LSE połučił čieriez Čivninh, a nie merit-based funding.
4
I TAK I SIAK MOŽIET/adkazać/
29.03.2024
"Imienno on pośledovatielno sokraŝał čisło zapadnych konsułov v Biełarusi (umieńšaja tiem samym ich vozmožnosť vydavať vizy) i iniciirovał mihracionnyj krizis, čto"
Niesohłasien, kolličiestvo vydannych viz nie zavisit ot kolličiestva Konsułov, prinmaj dokumienty, obrabatyvaj dannyje, a 1 odin konsuł pusť sidit v Briestie ili Minskie i pusť "kleit" marki na vizy. BYŁO BY ŽIEŁANIJE.
0
30 hadoŭ adno i toje ž/adkazać/
29.03.2024
Učora jak raz była schodka ražanych papoŭ rpc (filija fsb/kdb), tam Šrajbmanu i ŭsim naiŭnym jakraz adkazali, jakija namiery maje impierskaja rasija. A Šrajbman jak naiŭny ŭsio mroić što z kramlom možna znoŭ narmalizavać adnosiny, a taksama dać prasturu dla manieŭru dla Łukašenki.
1
Łaviec/adkazać/
29.03.2024
Ludziej, što siadziać ni za što treba vyciahvać. Kab nie marnavali svaje hody ŭpustuju. Heta hałoŭnaje na siońnia.
3
Vik/adkazać/
30.03.2024
Łaviec, Kamu treba chaj toj i vyciahvaje. Apošni durań mieŭ spadzieŭ, na toje što ŭ Biełarusi budzie svoj Mandeła.
2
Vład/adkazać/
29.03.2024
Davno pora poniať čto nikomu na Zapadie Biełaruś nie nužna! Ot niejo chotiat othorodiťsia kak ot čumnoho baraka!
2
Čeś/adkazać/
29.03.2024
Sutnaść artykuła: tavaryš šrajbman prosić nie złavać dzieda.
2
qwerty/adkazać/
29.03.2024
Prapanovy razumnyja, tolki jakim čynam prymusić Jeŭropu da ich prysłuchacca.
0
Šrajbman mocna siadzić na stakholmskim (maskavickim ) sindromie /adkazać/
29.03.2024
 Fondu Karnehi za Mižnarodny Mir. hebešnaja kodła i Šrajbman mocna siadzić na stakholmskim (maskavickim )  sindromie . Alež, vidavočnaje pasłableńnie Maskoŭskaj ardy , i treba hetym skarystacca. My vyskakvajem z kałanijalnaj zaležnaści  sumiesna z Małdovaj , Armienijaj , Kazachstanam i t.d. my paviny zrazumieć što tolki ŭ demakratyčnaj- volnaj Biełarusi i zmahary i jabaćki zmohuć  mieć hołas palityčny i ekanamičny . Treba damaŭlacca suprać Maskavy ....
0
Valadzimir/adkazać/
29.03.2024
[Red. vydalena]
29.03.2024
Treba ź Biełarusi źniać ekanamičnyja sankcyi, bo pakutuje naš narod!!!, i ŭzmocnić persanalnyja ŭ dačynieńni da pradstaŭnikoŭ režymu , jakija jašče imi nie achopleny, jakija padazrajucca ŭ złočynach suprać našaha narodu.
0
Pietro/adkazać/
29.03.2024
[Red. vydalena]
6
Svoboda słova/adkazać/
30.03.2024
Obsuždienija vyskazannoho v staťje svodiťsia ili k "Šrajbmany łopatoj nie rabotajut" ili k marazmatičnym priedłožienijam načať bombiť sobstviennuju stranu. Svodka po durdomu.
0
Oj/adkazać/
30.03.2024
Svoboda słova, a vy mabyć smatraščy za hžtym durdomam)
0
babrujčanin/adkazać/
30.03.2024
Zvarot " da Zachadu"?? Heta chto hety " zachad"?? Daleki zachad sieńnia Bajden zautra Tramp? U " jeuraźviazie" chto heta?? Z kim razmaulać? Na uschodzie blizka- dalekam usie zrazumieła)) Puczińpin ..Tamu Pakul sami niešta ni zdolejem jak pad čas 2020 ci jak paśla " 91" to tolki " ščyryja u balšynie liciemiernyja spačuvańnia padtrymka" .Paśla ..Tolki za " viartańnie makdonaldsa" i" łauku muža Chiłari" ni pavieściś ..
3
Kak vo Vjetnamie/adkazać/
30.03.2024
Da u Zapada užie instrumientov nikakich nie ostałoś, vsia ekonomika Biełarusi i tak na Rośsiju i pročich aziatskich stran totalno zaviazana. Płan-kapkan na kotoryj 20 let rassčityvali jeŝie kohda-to nachodiaŝijesia v Biełarusi diemokratičieskije lidiery, čto sankcii postaviat riežim Łukašienko na hrań ekonomičieskoho kołłapsa javno nie srabotał. Rubiť ostatki biełarusskoho eksporta v ES možno, no poniatno čto pośle nieftianki, kalijnych udobrienij eto užie nie kritično. A tranzit iz Kitaja i Azii pieriekryť nie chotiat, tak kak siebie bolno sdiełajut. I tak užie poniatno čto eksport iz Biełarusi v ES užie kopiejki v masštabach postavok v Rośsiju i na pročije rynki. Poetomu priviazku k Jevro bieł. rubla i otmienili, tak kak torhovla s Jevrosojuzom obvaliłaś. Variant žie vojennoho riešienija v vidie vvoda vojsk NATO v Biełaruś, to eto fantastika. Poetomu nie nado tiešiť siebia pustymi illuzijami, Zapad ničieho nie iźmienit poka nie iźmienitsia hieopolitičieskij kontiekst.
1
babrujčanin/adkazać/
30.03.2024
Kak vo Vjetnamie, )) prymakisiendžier pamier a sprava ich žyvie? Hieopalityčny kantekst šachmatnaja doška čierny lebiedź..hieapaliicika))
0
sem/adkazać/
30.03.2024
Dzieci pišuć dla dziaciej.
0
Janka/adkazać/
30.03.2024
Ničoha novaha Šrajbman nie napisaŭ. Bolej za taho, heta mahčyma było vykazać našmat karaciej: - Akreślivajucca dakładnyja miažy dystancavańnia biełarusaŭ ad režymu. Ŭsio, chto za imi - atrymlivajuć spryjalnaje staŭleńnie Zachadu. Usie astatnija - apynajucca ŭ izalacyi. Ścisła i zrazumieła
6
Zapadnikam - k ispołnieniju/adkazać/
30.03.2024
Spasibo Artiomu za hodnyj płan!
1
Č/adkazać/
30.03.2024
- Čto vy priedłahajetie, tovariŝ Šrajbman? - Šrajbman priedłahajet sdaťsia! 🤷🏻‍♂️ - biełarusy nie sdajutsia, tovariŝ Šrajbman! ☝🏻👊🏻
1
Woodoo Cult /adkazać/
30.03.2024
Połnyj nul. Vpročiem, kak obyčno.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera