Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Kola součastnik /adkazać/
28.03.2024
Pora vo vsiech śmi biełaruskich pisať o vriedie tielehram.Jesť druhije miesiendžiery. I voobŝie jeśli kto-to chočiet diełať nieobchodimo vyjezžať iz Biełarusi v biezopasnyje strany Litva, Polša. Možno čieriez Hruziju. I užie k čiemu-to hotoviťsia i obsuždať. A tie kto v Biełarusi siejčas dołžien biez tielefona obchodiťsia
3
FF/adkazać/
28.03.2024
Kola součastnik

jak ža ŭžo nadakučyli ludzi, jakija sami ŭ telehramie razabracca nie mohuć, zatoje na kožnym kroku kryčać: «Jon niebiaśpiečny!»

Biaśpiečny, kali ŭ vas IQ nie -10. Vam ža rastłumačyli, što ŭ dadzienym vypadku hubazikaŭcy, vidać, prosta sfabrakavali spravu. 

A bolšaść na čym harać? Na tym, što ŭ 2024-m nie vydalajuć kamientary i majuć mazhi pisać u fejkavyja boty. I paśla hetyja ludzi buduć pisać, što telehram niebiaśpiečny. Viadoma, niebiaśpiečny, kali ŭ vas adna iźvilina
0
Pravdy radi/adkazać/
28.03.2024
FF,  umstviennaja otstałosť načinajetsia s ajkju 70 vniz
3
kui/adkazać/
28.03.2024
FF, telehram - całkam pad kantrolem FSB. U čas apošnich masavych uvachodaŭ u telehram z boku łukašysckich terarystaŭ (u studzieni) da majho muža taksama ŭvajšli - chacia jon byŭ z dvuchfaktarnaj aŭtaryzacyjaj. Uvachod ažyćciaŭlaŭsia dzieści z Rasiei, ź Piermi. Voś tak prosta abyšli dvuchfaktarnuju aŭtaryzacyju. Ale heta byŭ fejkavy akaunt - śpiecyjalna stvorany dla ich. Paša Duraŭ hady tak 2 nazad całkam pradaŭsia FSB - mienavita ŭ toj momant pačali masava prymušać rasiejskija arhanizacyi pierachodzić na telehram.
0
FF/adkazać/
29.03.2024
Pravdy radi, papraŭka pryniataja! Ale minus 10 taksama nie duža dobry pakazčyk
2
FF/adkazać/
28.03.2024
kui, Vašaja historyja vyhladaje duža niepraŭdapadobna 1) Navošta čekistam ź Piarmi ŭzłamać akaŭnt niejkaha biełarusa? Chiba što biełarusy karystalisia rasiejskim vpnam? 2) Vy ŭpeŭnienyja, što jany mienavita ŭvajšli? Što vam nie prosta pryjšło paviedamleńnie ab zapycie kodu adniekul ź Piarmi, a chtości paśla jašče pravilna ŭvioŭ parol? Vy mahli prosta atrymać paviedamleńnie pra zapyt kodu – u strachu vočy vialikija. I ŭ takim vypadku chtości ź Piarmi moh prosta pierabłytać numar (asabliva, kali numar byŭ rasiejskim) 3) Ładna, na imhnieńnie vam pavieru. Rasiejskija ci biełaruskija čekisty sapraŭdy zajšli ŭ akaŭnt vašaha muža. A takaja imaviernaść jość. Jak heta mahło adbycca? Dy duža prosta. Vyličyć uładalnika akaŭnta ŭ TH nie tak składana, asabliva kali jon prajaŭlaje niejkuju aktyŭnaść. A viedajučy ŭładalnika, možna padabrać parol. Asabliva kali parol lohki ci vykarystoŭvaŭsia na inšych sajtach (VK i h.d). Vy ž kažacie, što akaŭnt pakazny, značyć, parol padbirali nie nadta składany? Ŭzłamać čałavieka ź dźviuchfaktarkaj niemahčyma, nie viedajučy parola. A kali čałaviek stavić adzin parol na VK i na TH, zrabić heta duža lohka, bo bazy VK jość u kantory. Ci kali stavić paroli, źviazanyja z saboj, jakija lohka adhadać, viedajučy peŭnyja źviestki. Vysnova: napružvajcie mazhi i staŭcie narmalnyja paroli
0
Čytač/adkazać/
29.03.2024
FF, uvažliva pračytaŭ vaš kamient i zrabiŭ vysnovu, što nie treba rehistravacca ŭ telehram. Navošta ŭsie hetyja tancy z bubnami? Niama telehi - niama prablem.
2
Ghost/adkazać/
28.03.2024
Tielehram - eto zło, jeśli jeho ispolzovať v političieskich cielach. Vspomnitie tot śpiektakl, čto razyhrali pieried biełaruskimi vyborami 2020 hoda Durov i Roskomnadzor s błokirovkoj etoho mieśsiendžiera i kak poślednij tipa vsiačieski pytałsia jeho tohda zabłokirovať i vsie ni kak u nieho eto nie połučałoś. V itohie, jakoby rośsijskije vłasti śmiriliś s nievozmožnosťju błokirovki i machnuli na Tielehram rukoj. Na samom diele vsie eto było zaranieje produmannoj opierativnoj ihroj, čtoby u biełarusov sozdať illuziju biezopasnosti Tielehrama, zahnať tuda protiestnyje massy ludiej s cielju ich pośledujuŝieho nievidimoho kontrola v v chodie priedstojaŝich važnych dla Biełarusi i Rośsii političieskich sobytij - Vybory 2020 i druhije obŝiestviennyje mieroprijatija. Vied́ my znajem, čto snačała rośsijanie vsie aprobirujut na "biełaruskom polihonie", a potom eto vniedriajut v svojem obšiestvie. Ludi kupiliś na biezopasnosť Tielehramma i obiežali sozdavať v niem raznyje dvorovyje čaty, hruppy, aktivno viesti kommunikaciju, v to vriemia kak kluči šifrovanija ot mieśsiendžiera Durovym, vierojatno, vsie žie byli pieriedany śpiecsłužbam i vsie nieobchodimyje SORMy k Tielehrammu sumieli podklučiť. V itohie počti vsiu etu biełaruskuju protiestnuju aktivnosť vyšibli iz nieho za prošiedšieje vriemia, ostatki dovyšibajut siejčas. Stolko ludiej pozakryvali iz-za etoho Tielehramma - mrak. Słoš i riadom v staťjach raznych ŚMI o zadieržanijach biełarusov (a tiepieŕ užie i rośsijan, v t.č. protiestnych) praktičieski odni skriny iz Tielehram. Nu, a po naiboleje prošariennym polzovatielam, koho nie smohli vyudiť čieriez SORMy, raźličnyje provokacii posriedstvom fiejko-ošienija i psievdo-botov, vybivajut ich dannyje čieriez storonnije siervisy tipa "Hłaz Boha" i t.p., kotoryje rabotajut na podobije parsierov kontienta Telegram čieriez API po zadannym paramietram. Podskažu kak boroťsia s Telegram tiem, kto proživajet v Jevropie i triebovať ot nieho udalenija vsiech vašich piersonalnych dannych v śviazi zakonodatielstvom GDPR - čitajtie Privacy Policy Tielehramma na anhlijskom i śviazyvajtieś s upołnomočiennoj im śpiecializirovannoj kompanijej iz Šviejcarii, kotoraja zanimajetsia voprosami oborota piersonalnych dannych. Tam napisan ałhoritm diejstvij. Tielehram - intieriesnoje sovriemiennoje priłožienije so množiestvom raźličnoho fukcionała, no ispolzovať jeho dla političieskich cielej - opasno! Pomnitie, čto na vojnie śviaź očień važna i jeśli vrah połučit k niej dostup, to skorieje vsieho jemu budut iźviestny vaši płany i vy s bolšoj vierojatnosť proihrajetie. Bieriehitie siebia i svoi dannyje!
0
Čytač/adkazać/
29.03.2024
Ghost, dziakuj.
0
Ghost/adkazać/
29.03.2024
Čytač, Požałujsta.
1
šuniaŭka/adkazać/
30.03.2024
Baču što musarskija botam u kamientach mocna zaminaje Telehram.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera