Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
2
Raźviejali tak raźviejali/adkazać/
28.03.2024
Eto prosto mužik iz Biełapiurusi, eto prosto fizruk, kotoryj połučał nahrady v SVR, eto prosto stroitiel, kotoryj potom łovił tadžikov, i vsie oni prosto byli v sinich džinsach i śvitierach, raźmieŝaliś na vierchnich riadach, spokojno vieli siebia vo vriemia strielby, potomu čto u nich chorošije niervy, i vsie oni očień zabotiliś o tom čtoby zakryli vierchnije vychody, potomu čto fizruki, stroitieli i prosto mužiki tak chorošo raźbirajutsia v niuansach tierrorističieskich atak, nu słužili vsie čio, kakije mohut byť voprosy, aha
19
Imiejetsia jeŝio tysiača inych viersij/adkazać/
28.03.2024
Błohierov raźviełoś kak much na pomojkie i každyj žiełajet vydieliťsia.Prichodiťsia pridumyvať samyje fantastičieskije viersii na kotoryje narod klujet i ich obsasyvajet.Bolšinstvo nie v sostojanii otličiť miedijnyj chrien ot morkovki.
3
Cirkač/adkazać/
28.03.2024
Nie zabyvajtie, požałujsta, pro tiermin "lehiendirovanije".
I čto eto nie prosto tiermin...

Nie znaju, riebiata, nie vieriu ja, čto prosto tak, v odnom miestie, v odnom konciertnom zale, pri takom(!) proizošiedšiem sobytii, vdruh ni s toho, ni s sieho, vziali i sobraliś až VOSIEM odinakovo(!) odietych čiełoviek.
Nie dva. Nie tri. VOSIEM(!!!).

Kstati, sieŕjozno. Ludi, kto častieńko byvajet na "zalnych" konciertach (nie na oupen-ejrach), pripomnitie, požałujsta, było li na vašiej pamiati, čtoby v zritielnom zale ili pri vchodie-vychodie, vy vidieli odnovriemienno takoje koł-vo odinakovo odietych mužčin ili žienŝin?
Sieviernuju Korieju i koncierty v Sieviernoj Koriei v kačiestvie primiera nie priedłahať.
1
Vasia/adkazać/
28.03.2024
Heta dakładna nie efesbešniki, da?:) Vy im v trudovyje ich knižki posmotrieli i ličnyje dieła?))
1
Fiedzia/adkazać/
28.03.2024
"Eto točno nie fsbšniki". Sovieršienno vierno, točno nie fsbšniki, ja tožie tak dumaju, potomu čto eto HRUšniki!
0
Chopić množyć ruski śviet /adkazać/
28.03.2024
Mieduzu my i sami pačytać možam.
10
Biełarusn/adkazać/
28.03.2024
Niechta užie davno stała pomojkoj .
0
1/adkazać/
28.03.2024
Va usich ich abaviazkova pavinna być lehienda i čačta navat žonka nia viedaje, dzie na samoj spravie pracuje muž.
0
Uład/adkazać/
28.03.2024
Čamuści "šyrokaj publicy" nie raskazali pra taho złodzieja, jakoha byccam by abiasškodziŭ niejki hladač. Chto jon, hety teraryst? Jakaja ŭ jaho była barada? Čyj pašpart?
1
Aleś Niazhoda/adkazać/
28.03.2024
Nie pierakanaŭča
0
Vorbsr/adkazać/
28.03.2024
Tak na samom diele eto mužik iz Biełarusi ili nieftianik iz rośsii, ili vsio-taki fsbšnik :) U každoho čiełovieka jesť množiestvo pochožich na nieho ludiej. Učityvaja, čto u fsb jesť dostup k pasportnym fotohrafijam vsiech, kto kohda-libo vjezžał v rośsiju, nachodiť dvojnikov dla svoich sotrudnikov im nie sostavlajet nikakoho truda. Čtoby točno opriedieliť kto iz pochožich druh na druha ludiej był v zale, nužno vziať otpiečatki u čiełovieka v zale (priamo na miestie) i sravniť s niezavisimoj miliciejskoj bazoj, v kotoroj jesť otpiečatki vsiech troich. Ničieho iz etoho u niezavisimych rasśledovatielej nie było. I nie možiet byť, jeśli oni "niezavisimyje". 
Jedinstviennoje, čto pokazyvajet dannoje "oprovieržienije", eto to, čto biez dostupa k matieriałam fsb i viersiju s fsb takžie nievozmožno dokazať, osnovyvajaś tolko na fotohrafijach ludiej v zale i ich pochožiesťju na sotrudnikov fsb. Libo dołžno byť očień mnoho takich "sovpadienij".
Tut skorieje rabotajet sovokupnosť faktorov - strannyj vybor miesta ataki, po "sovpadieniju" nie rabotajuŝaja sistiema požarotušienija, stranno vyhladieŝije "tierroristy", stranno vybrannyj puť otchoda, strannoje vriemia rieakcii siłovych struktur (učityvaja, čto oni raspołožieny mieńšie, čiem v 500 mietrach ot miesta tierrakta), strannoje prieduprieždienije zapadnych stran i v dopołnienije k etomu, eti strannyje ludi v zale.
Pochožie na popytku ustroiť kalku s 11 sientiabria v rośsii i opravdať potom kakije-to miery, no ispołniennuju iz ruk von nieudačno. Učityvaja "profieśsionalizm" rośsijskich śpiecsłužb, vpołnie riealističnaja viersija. Eto žie objaśniajet i dołhuju rieakciju putina.
1
nn opiať sieła v łužu/adkazać/
28.03.2024
nudanuda, takoho ž nie možiet byť, čtoby sotrudniki hebni imieli "lehiendu", oni dołžny na vsiech fotkach byť stroho po formie, a v socsietiach v miesto raboty Moskva Łubianka 2
0
Poŭnyja nuli/adkazać/
28.03.2024
Redaktary NN tak całkam daviarajuć viersii “charošych ruzzkich”, što ź lohkaściu pavialisia na ich naratyvy i navat nie źviarnuli ŭvahu na takija niestykoŭki, što adnaho i taho ž “naviedvalnika ŭ sinim” ruski asint-raśledvalnik vyznačyŭ “naftavikom”, a druhi ruski žurnalist užo piša, što heta “prosty mužyk ź Biełarusi” (dy jašče i KAPSAM heta vydzieliŭ) biez anijakich dokazaŭ, ale ŭ intervju prapahandysckamu TASS, hety “ci to biełarus, ci to naftavik” uvohule skazaŭ što jon “budaŭnik”? Niešta lehienda nie bjecca ŭ hetych charošych ruskich i ich fsb. Mabyć u ich roznyja kuratary i krynicy tam. I kali jon sapraŭdy ź Biełarusi, čamu b nie pravieryć hetuju infarmacyju pa bazie AIS Pašpart, jakaja jość u kibierpartyzaŭ? Dy k nie ž, pabiehli adrazu pościć “raśledvańnie” ad charošych ruskich. Krytyčnaha myśleńnia nul, pravierki infarmacyi nul i nul žurnalisckich standartaŭ. I pamiatajcie, “Piatroŭ i Bašyraŭ” taksama mieli lehiendu, što jany prostyja “mieniedžery”. Vidavočna, što ŭsie jany majuć lehiendu dy niekalki pašpartoŭ na roznyja proźviščy i adrasy ad fsb/hur.
0
Krovavaja hiebnia/adkazać/
28.03.2024
Kakije tupyje lehiendy
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera