Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
3
PIATRO/adkazać/
20.03.2024
Nie "raźbiliś naśmierť na motocikle", a byli ubity avtomobilistom.
1
Enduro/adkazać/
20.03.2024
PIATRO,  moža i tak, pry ŭmovie, što chutkaść matacykła nie była za 200. Bo tady ŭsio naadvarot - rakietčyk zabiŭ dziaŭčynu i ciažka paraniŭ kiroŭcu autamabila.
1
Lolik z-pad Limasoła/adkazać/
20.03.2024
Enduro,iak takim nadvorjem "lacieć" nie zusim zrazumieła
Taksama liču nazvu artykuła zusim nie karektnaj
2
Kot-abarmot/adkazać/
20.03.2024
Pavažanyja ŭładalniki motatechniki, pavažajcie PDR i kiroŭcaŭ aŭto. Kali b adpraviŭ videa za toj hod i ŭžo 7! parušeńniaŭ za hety vami PDR, chadzili b vy pieššu.
3
Maksim Dizajnier/adkazać/
20.03.2024
Kot-abarmot

Na vychodnych vidieł vidieo, kak v Łošickom parkie koroli žiźni na novieńkoj siniej ili bordovoj Mazda 5 objezžali "po vstriečkie" po piešiechodnym dorožkam dietiej na električieskich mašinkach, niedaleko ot cientra prokata, voźle hłavnoho vchoda. Dieti šarachaliś ot nich na obočiny. Etich žie pietuchov ja vidieł prošłym letom vživuju, prišvartovavšimsia voźle domika-kafie vartaunika, priamo na vchodie v hłavnyj usadiebnyj kompleks. Dva duračka v łosinčikach v obtiažiečku prijechali na probiežku na svojem viedrie priamo v cientr parka. Počiemu nie sfotohrafirovał i nie otpravił v HAI?Potomu čto eto tolko vieršina ajśbierha, poetomu mnie hłuboko po chrien. A vy pro PDD kakije-to.
2
Strk/adkazać/
20.03.2024
Na darozie treba jechać tak, kab tabie nichto nie pieraškadžaŭ. Ličyš što tabie ŭsio pavinny - tapki źlaciać jak z hetych "pravilnych i pravych".
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera