Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
2
Padumałasia/adkazać/
18.03.2024
Kali ja ŭpadu ŭ letarhičny son, pračnusia hadoŭ praź 50 i ŭ mianie spytajucca, što adbyvajecca, ja zmahu biespamyłkova adkazać: – Šmatlikija biełaruskija «eksperty» iznoŭ pabiehli vyharodžvać rasiejskuju apazycyju i pa-lokajsku vycirać im śluni. Da rozumu pana Santockaha ŭzyvać nie źbirajusia (bo nia budzie sensu). Prapanoŭvaju jamu prosta eksperyment: parazmaŭlać ź niekalkimi rasiejskimi apazycyjanerami i pahladzieć, jak jany buduć da jaho stavicca. A stavicca jany da jaho buduć jak da «kołchoźnika iz Biełoruśsii» i h.d. I Santocki ŭ hłybini dušy vydatna heta viedaje.
3
daviedka/adkazać/
18.03.2024
Putin boleje popularien v Rośsii, čiem Łukašienko v Biełarusi... Eto bolšaja ličnaja trahiedija dla Łukašienko.
4
Tak/adkazać/
18.03.2024
Ale ci varta nam dziela hetaha złaradničać i kpić z «niedałužnaj» rasijskaj apazicyi?
Napeŭna nielha zabyvać, što bolšaść rasijan padtrymlivaje ich kłasičnuju ahresiŭnuju palityku dy i siarod pradstaŭnikoŭ rasijskaj apazicyi bieźlič "impiercaŭ", tolki nie tak adkrytych. Historyja heta pakazała, ale taksama aktualnych prykładaŭ chapaje, niekatoryja ź ich apisvalisia na Našaj Nivie. 
Tamu rasijanam-antypucincam
Jak vyšej, toje, što toj ci inšy dziejač suprać Pucina, nie značyć, što suprać ahresiŭnaj rasijskaj palityki i russkoho mira, tolki pad umoŭna inšym ściaham, abo ŭ bolš łatentnym vydańni.

Kaniešnie, jość tyja niamnohija, jakija sapraŭdy adekvatnyja, ale takich vielmi mała, vielmi. Dy i mnohija ź ich daŭno za miažoj. Nie treba karmicca iluzijami što da Rasii i rasijan (u tym liku rasiejcaŭ).

5
SM/adkazać/
18.03.2024
Złoradstvovať, koniečno, nie stoit. A stoit, vzhlanuv na riezultaty etich "vyborov", v očieriednoj raz ubiediťsia, kakoje bolšoje dieło my sdiełali, točnieje, načali diełať v 2020-om. Łučšie osoznať, kakuju cienu imiejet Svoboda, skolko žiźniej, połomanych sudieb, śloz, zdorovja, krovi ona stoit. Kak Til Ulenšpihiel povtoriał, čto piepieł Kłaasa stučit v jeho sierdcie, tak i každyj iz nas dołžien povtoriať samomu siebie: "Piepieł Romy Bondarienko, Alesia Puškina, Saši Tarajkovskoho, Nikity Krivcova... stučit v mojo sierdcie". Nie voobŝie v naši sierdca, a imienno v mojo sierdcie. Davajtie vo imia 2020 hoda, vo imia umieršich, posažienych, pokalečienych pieriestaniem brosaťsia odin na odnoho i budiem silnieje cieniť druh druha. Ostavšichsia - cieniť za ich mužiestvo ostaťsia i ich nadieždu dotierpieť do pobiedy, a ujechavšich - za ich vybor nie podčiniaťsia riežimu i ich śmiełosť načať vsio s nula. My vsie dieti Biełarusi i my vsie nužny dla jejo Svobody.
0
Vład/adkazać/
20.03.2024
SM,  I čto žie vy sdiełali? Ni odin zavod nie zabastovał!
2
Zbroja./adkazać/
18.03.2024
Dy ničoha, vyjście ŭ nas va ŭsich tolki adno.
1
mamakoli/adkazać/
18.03.2024
Sčiet Putin - Łukašienko: poka 87 - 80 v polzu Vasiljiča. Ždiem 2025 hod, Otviet budiet žestačajšym, dołžna byť vziata płanka v 90%.
0
poniatno/adkazać/
18.03.2024
87%, kotoryje risujut putin i łukašienko, označajut tolko odno - smieniť etu vłasť možno tolko siłoj !
3
Jeroma/adkazać/
19.03.2024
poniatno, da što ty havaryš siłaj možet u ciebia u haraže ili na dačy stait paru sarmatav i try čatyry satany?
1
Zhniŭ savok, zhnijuć i hetyja režymy/adkazać/
19.03.2024
Jeroma, da što ty havaryš, u tvaim saŭku nierušymym taksama byli i anałahi sarmataŭ, i jadziernyja bałvanki, i ŭsialakaj inšaj zbroi kudy bolšaj kolkaści, i navat toj samy hrozny khb byŭ, a savok raz i raspaŭsia za adzin hod i biez adzinaha strełu.
1
Jeroma/adkazać/
19.03.2024
Zhniŭ savok, zhnijuć i hetyja režymy, ty pravilna atviecił etamu poniatno katoryj takoj hieroj štota chočet śmianić siłaj a vot hnijuć i sami razvalivajucca usie rańše savieckij sajuz siečas amieryka i javropa tuda im i daroha
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera