Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Žiul Ik/adkazać/
16.03.2024
Vielmi cikava. Sam byvaŭ u Narviehii nie raz, ale nie na samym jejnaj poŭnačy, Osła, Kryścijansand, Alesun, Arendał, Słahien... Cudoŭnaja kraina.
8
Maksim Dizajnier/adkazać/
16.03.2024
Žiul Ik

I čto?Nu, byvał i byvał. Tiepieŕ v Polšie na zavodie 10 časov, 6 dniej v niedielu za zarpłatu miestnoho dvornika, kak i 80% nievierojatnych evropiejciev.
1
Žiul Ik/adkazać/
16.03.2024
Maksim Dizajnier, A jak ty zdahadaŭsia? Ty, jak niby ŭ vadu hladziš, i ŭsio bačyš! Ciabie na miakinie nie abjedzieš ! Nu, tak, usio tak,..u Polščy ja...:(( A ty dzie svoj boršč siorbaješ ? I ci smačna, dziadziečka, pryznajsia...
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
17.03.2024
Žiul Ik,

Etot tipa kriesťjanskij borŝ mnie tak popieriek horła stoit, čto ja dažie v Ukrainie čuť byvšuju nie posłał(nie otpiz...ł), kohda ona jeho v riestoranie zakazała, poka ja v mieniu podvis. Ni razu v žiźni nie jeł vkusnyj borŝ. Čtoby poł kiło otbornoj hoviadiny, nie uvariennyje v chłam ovoŝi, čtoby ot žira-masła palcy nie ślipaliś, łožka nie stojała, kak dla hołodajuŝich. I kakije-nibud́ dietali v vidie kisłoho jabłoka, kvašiennoj ili śviežiej kapusty, pomidorčik, iz pieči, na ohnie. I čtoby pri etom žiełudok ot kisłoty nie drało, kak pośle stołovki, s uksusom. Sam by prihotovił, no ja - dizajnier, a nie povar. Hotoviť dołžny profieśsionały, a nie domašnije kłuchi s ožirienije, kotoryje nie znajut, kak jeda normalnaja vyhladit.
0
Žiul Ik/adkazać/
17.03.2024
Maksim Dizajnier, dyk heta ž lečycca!.. heta puściakovaja prablema, i miedykamienty nie patrabujucca! Patrymać ciabie krychu na łancuhovaj dyjecie, a potym adpuścić. Pavier na słova, ty znojdzieš smačny boršč! I heta budzie pieršy ž boršč, da jakoha darvieśsia. :)))
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
17.03.2024
Žiul Ik

Ty nie baba słučajno?A to mnie tožie borŝievarki v dietstvie projeli vieś mozch mantroj: "Vot jeśli žienie svojej takoje skažieš, ona tiebie kastriulu na hołovu nadieniet". S tiech por ni odnoj kastriuli na mojej hołovie nie okazałoś. Zato nie odna borŝievarka otpraviłaś so svoim samym łučšim domašnim chriučievom, lubovju kotletam s batonom,produktamiz hipiera za uhłom i zamorožiennym dranikam v riestoranie v piešieje putiešiestvije na chutor. Čiełoviek, kotoryj znajet, kak vyhladit normalnaja piŝa, nikohda eto sriedniestatističieskoje domašnieje hovno jesť nie budiet.
0
Žiul Ik/adkazać/
17.03.2024
Maksim Dizajnier, a ja kažu, što čałaviek, jaki viedaje, jak vyhladiaje narmalnaja ježa, budzie jeści boršč ! I ŭsie kurynyja kostki pavyłoŭlivaje ź jaho i absmokča. Jasna, lancuhovuju dyjetu ty nie prymaješ, ale i rondal na hałavie nasić admaŭlaješsia. Davoli nachabna!.. Dobra, tyniebaba, u vojsku słužyŭ ? Raskažy, čym ciabie tam 18 miesiacaŭ vykormlivali ? I ci fiekaŭ ty tam na boršč z kakletami ? :)
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
18.03.2024
[Red. vydalena]
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
18.03.2024
[Red. vydalena]
0
qwerty/adkazać/
16.03.2024
Šachtaŭ hłybinioj 7000 mietraŭ nie byvaje. Prymicie adzin nulik.
3
Maksim Dizajnier/adkazać/
16.03.2024
Jeŝie odna sčastlivaja mamaša-šatuńja. Snačała nosiatsia so svoimi voniučim horodami, jazyk na borodu, kak rodiť, a potom Evieriesty pokoriajut, kohda mužikam eto užie davno na chrien nie nužno.
0
Emma/adkazać/
16.03.2024
Maksimka, a čto mužikam nužno ? U mienia jesť.
0
Mužyk/adkazać/
16.03.2024
Emma,davaj 🥰 
1
Maksim Dizajnier/adkazać/
17.03.2024
Emma

Kohda było nužno, vy dietiej ot ch pojmi koho rožali i kvartiry-mašiny iskali. Tiepieŕ nam nužny studientki, a nie Špicbierhieny.
0
Emma/adkazać/
17.03.2024
Maksimka, kakoj žie ty nierazborčivyj. Vpročiem, možno i studientkoj stať, jeśli v etom vsia fiška. Univier značienije imiejet ? Postuplu v luboj 😍
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
17.03.2024
Emma

Spasibo. Ja so svoimi dvumia nie znaju čto diełať. A tut jeŝie jahodka opiať so svoimi mužčinadołžien na mozh prisiadiet.
0
Emma/adkazać/
17.03.2024
Čto ty, čto ty takoje hovoriš 🗣 miłyj ? Kto pozvolajet siebie takoje śvinskoje obraŝienije s mužčinoj ? Kakoj užas, biednyj, natierpiełsia naviernoje. Ach-ach. S etim biezobrazijem nado riešitielno končať, honi ich všieju, u nas vsio budiet inačie. Tolko ty i ja, i moi princypy: mužčinievsiedołžnyivsiomožno. Och, kak nievtierpiož, nu hdie žie ty, Maksimka? 🤶
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
17.03.2024
Emma,

Hdie-hdie. Dačušku tvoju v Tindierie, na 15 let mładšie, na moria i sołnyško zazyvaju. Po tarifu diešievoj biehať po plažu śmijaś. Mładšie 15 let mienia nie intieriesujut. Chotia i takije popadaliś. Kstati, była umnieje moich rovieśnic v raz 5. I v raz 10 viesieleje.
1
Emma/adkazać/
17.03.2024
Maksimka, mładšie 15 let tiebia nie intieriesujut? Poka ty otielešsia, mnie kak raz 16 ispołnitsia, vsio, kak ty chočieš, tvoj standard. I budiet u nas połniejšieje binho, na plažie, kak ty chočieš)) A v Tindierie raźviedut tiebia dievočki na bobliško, i nikakoho tiebie plaža, opiať budieš hod otkładyvať na Tuapsie ))
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera