Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Hladač/adkazać/
13.03.2024
Ci źmienicca «Biełsat» z novym kiraŭnikom. Uklučaju zaraz Biełsat na jutubie. Rasiejskaja viadučaja ŭ rasiejskaj pieradačy začytvaje cytaty z rasiejskich Maskoŭskaha kamsamolca i Carhrad. Nie hladžu Łukašenku, nie hladžu Pucina, nie hladžu rasiejskuju prapahandu. Uklučyŭ biełaruski kanał - i mnie tut ža napichali ŭ vušy pa-rusku cytat rasiejskaj prapahandy. Vyklučyŭ.
0
Tak/adkazać/
13.03.2024
Hladač, 100% hety byŭ biezkrytyčny analiz pierakaz rasiejskaj prapahandy.

Nie toje, što Zierkało, na žal NN apošni čas ci inšyja "biełaruskija" ŚMI, jakija rehularna paviedamlajuć ab novych rasiejskich sieryjałach, što tam u rasiejskich zorak i ŭvohule ŭ russkom mirie, kab biełarusy na stracili suviaź z otiečiestviennymi trendami.
0
Tak/adkazać/
13.03.2024
kreatura

Adrazu bačna strymany hołas kulturnaha i talerantnaha biełarusa.
1
hladač/adkazać/
13.03.2024
Rpybiarycie rasiejskuju movu z efira.
1
daviedka/adkazać/
13.03.2024
Biełsat nie tolko navodnił efir russkojazyčnym kontientom, no dažie vidieo na novostnom jutub-kanale s biełorusskojazyčnymi novostiami stał podpisyvať na russkom jazykie, čto javlajetsia priedatielstvom svoich idieałov.
0
ničieho to ty nie znaješ, daviedka )))/adkazać/
16.03.2024
daviedka, eto nie protiv bielaza, a dla łučšiej indieksacii i rasprostranienija kontienta na YouTube. Na zastavkach vsiech vidieo - vsiehda po-biełorusski. Žałujtieś po etomu voprosu nie na Biełsat, a na Google, kotoryj nie prodvihajet kontient na vašiem jazykie. Jasno tiebie?
0
daviedka/adkazać/
13.03.2024
Ihoŕ Sihov v efirie Biełsat niedavno ozvučił, čto połučał zdieś za sjomki v rośsijskich sieriałach po 600$ za sjomočnyj dień, a śnimajaś v (biełsatovskich) projektach v Polšie jeho honorar dažie prievyšajet etu cifru.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera