Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
2
Viktar/adkazać/
08.03.2024
Nado było jeŝio bolšie biespoleznych pieriedač s astrołohami i numierołohami
3
*/adkazać/
08.03.2024
Nu značyć novamu ŭradu Polšy tak cikaviej. Pryčyniajcie ŭsie ruskaje na Biełsacie, i nie ciahnicieś za hetymi movy nia viedajučymi. Vy albo biełaruskaja televizija, albo takich proćma - ad BT da VVS
4
Mierkavańnie /adkazać/
08.03.2024
na cykličnyja pieradačy «Biełsata», takija jak «Dvuboj z Cyhankovym», «Płan B», «Viačerni špil», my vydatkoŭvajem 17 miljonaŭ złotych. Voś hety ruskamoŭny «Viačerni špil» z Kramlom na fonie ŭ pieršuju čarhu treba prybrać. Ź jaho ŭsia rusifikacyja i pačałasia pa maich nazirańniach.
2
Pytańnie /adkazać/
08.03.2024
«Dvuboj z Cyhankovym», heta dzie hopnik Masłoŭski na prafiesara Usava napadaŭ? «Płan B» heta dzie połovu vystupa Zianona Paźniaka abrezali? Napeŭna šmat resursaŭ (čałavieka-hadzin i hrošaj) pajšło na toje, kab stolki materyjału abrazać. Tańniej było b ničoha nie abrazać.
0
Vicia/adkazać/
08.03.2024
Pytańnie , a vy jašče pahladzicie videa u Hary Tabacha, nazyvajecca "Vot tak nam i nado. Vot tak ubieždajut nas kto naš spasitiel, a kto nam vrah lutyj". Tam jon raspaviadaje jak davaŭ interviju Biełsatu. Pieradača "Vot tak". Heta ž chamstva, nieprafiesijanalizm, nieprychavanyja manipulacyi, lavackaja prapahanda i ruski mir. Fu takimi być. Niachaj hladziać siabie sami. Ale ž skaračeńnie finansavańnia Biełsatu chutčej adabjecca na biełaruskamoŭnych pieradačach. A hetaje vo rasiejskaje h-no zastaniecca.
10
qwerty/adkazać/
08.03.2024
Pytańnie , Paźniak za čverć stahodździa moh by trochi parupcca ab stvareńni biełaruskaj televizii, dzie jaho b nie abrazali, ale nie parupiŭsia. 25 hod tolki słovy - jak katu pad chvost.
1
Chmm/adkazać/
09.03.2024
qwerty, Paźniak miljonami dołaraŭ hrantaŭ nie varočaje. Chto miljonami varočaje, niachaj robić. Ci vam adzin Paźniak usio za ŭsich viečna pavinien rabić?
0
Fakt /adkazać/
09.03.2024
qwerty, Paźniak parupiŭsia, kab Jeŭraradyjo było biełaruskamoŭnaje. Ad pačatku jeŭraradyjcy chacieli rabić ruskamoŭnaje.
0
vzhlad v kviecień/adkazać/
09.03.2024
qwerty,sp. Zianonu 24 kvietnia 80 hadou, jak adznačać budziem.
1
Hamaniec Cichanoŭskaj/adkazać/
08.03.2024
A čamu ich Bury sa svajoj žonkaj Marynaj z Asacyjacyi Biznesu nie spansujuć? Biełsat ža pakazvaje, jakija jany forumy ładziać u Vašynhtonach dy Eŭropach, sotni biznesaŭ i h.d.
Spytajcie ŭ ich: dzie hrošy, Ženia?
0
hrošaj mora treba tolki šukać/adkazać/
08.03.2024
Hamaniec Cichanoŭskaj,Vot eto v točku.... A jeśli jeŝio Adbielivaciela M.  "triachanuť".... Akkurat raźnicu pokrojut na etot hod.... A tam budzie vidna.
1
daviedka/adkazać/
08.03.2024
Na koho voobŝie rassčitan kontient «Biełsata», jeśli pieriodičieski na vidieo hieobłokirovka dla biełorusskich ip?
0
Łoł/adkazać/
08.03.2024
Na Dvuboj z Cyhankovym miljon baksaŭ na hod ?! Afanareli tam zusim ? Heta hadavy biudžet Pałka Kalinoŭskaha z usimi vydatkami na techniku, ježu, broniki, paliva i h.d.  
1
Žora/adkazać/
08.03.2024
Cudoŭna. Biełsat pačynaŭ biez prahram na rasiejskaj, i musić da takoha ž farmatu i viarnucca. A asob, jakija ździejśnili rusifikacyju, najpierš Ramašeŭskuju, treba zvolnić. I nikoli znoŭ ni da čaho biełaruskaha nie padpuskać.
0
Anton /adkazać/
08.03.2024
Dziakuj bohu što niešta dajuć, reštu treba šukać samim. Heta całkam narmalna. Štat kali što možna skaracić. Jesť miedyja dy błohiery jakija finansujuć siabie samastojna za košt manietyzacyi prahladaŭ i rekłamy. A siadzieć na dziažfinansavańni tak sabie saviecki padychod.
0
123/adkazać/
08.03.2024
Užo nie raz kazali, što ŭsio, kaniec, hrošaj nie daduć, finansavańnia niama. A paśla niejak urešcie damaŭlalisia. Napeŭna, tak i ciapier budzie. A ŭvohule, Biełsat isnuje z 2007 hoda - praz try hady budzie 20 hod. I kiraŭnica z taho času adnaja i taja ž. Być moža, pryjšoŭ čas pastavić kahości maładziejšaha i ź Biełarusi, kab zrabić sapraŭdy biełaruski kanał. Siadzieć na pasadzie da samaje piensii nie abaviazkova
0
Manahier/adkazać/
09.03.2024
123, Sprava navat nia va ŭzroście i terminie kiraŭnictva. Kali kiraŭnik nie pałrychtavany da kryzisa i nie razumieje jak rezać kosty, dzie šukać pamiaškańnie z tańniejšaj arendaj i jakija prahramy i supracoŭnikaŭ možna skaracić ci pieravieści ich vyrabnictva na IP, u jakich potym nabyvać pa fiksavanaj canie. Kali svoječasova nie źmianić takoha kiraŭnika možna stracić usio pradpryjemstva.
08.03.2024
Śmi dołžny častično finansirovaťsia za sčiet samich biełarusov inačie hrozit otorvannosť ot riealij  i niezaintieriesovannosť v auditorii. Polša pravilno sdiełała
0
Biełarus/adkazać/
08.03.2024
Čas Ahniešcy syści na piensiju
0
Pretenzija ad hledača/adkazać/
08.03.2024
Voś prosta zaraz uklučaju Biełsat na jutubie 8.03.2024 19:20 (pa mienskim časie) i tam: Kreml, Pucin, Navalny - na rasiejskaj pieriedačy Vot tak. Kolki možna trymać biełarusaŭ u rasiejskaj infapaviestcy? Inšych krain niama, pra jakija raskazać biełarusam?
3
Vik/adkazać/
08.03.2024
Pretenzija ad hledača, kanał słužyć polskim intaresam, a zaraz pytańnie demakratyzacyi Biełarusi značna sastupaje na fonie Riesiejska-Ukrainskaja vajny. Palaki sprabavali na bazie telekanała zrabić srodak uździejańnia na infarmacyjnuju prastoru Rasiei - heta dla ich bolš važna.
2
Ja/adkazać/
08.03.2024
Polša i nie obiazana sodieržať naši śmi. Eto zadača biełaruskoho hraždanskoho obŝiestva za rubiežom. Finansirovanije, otčietnosť i nacielennosť na riezultat. Tohda vsie hrantososy otvalatsia ot oppozicionnoho dvižienija. Hranty - zło dla vsiech
3
Žyvie/adkazać/
08.03.2024
Čym dalej maskalskuju movu, tym lepš! Pieradačy tolki na rodnaj movie, a maskali sami niachaj svaje prajekty finansujuć
10
imia/adkazać/
08.03.2024
Žyvie, 90 procientov biełarusov hovorit na rus.iazykie, t.ie vy priedłahajetie vsiech otsieč? 
0
Pytańnie /adkazać/
08.03.2024
imia, vy kali hladzicie telepieradačy, razmaŭlajecie z televizaram? 100% biełarusaŭ razumiejuć biełaruskuju movu, bo vučyli jaje ŭ škole 11 hadoŭ.
0
Kalinoŭski/adkazać/
09.03.2024
imia, Nie adsiekci, a pieravychavać. Pamiarkoŭnaja biełarusizacyja. Usio samaje cikavaje pavinna być pa-biełarusku, tady i padmaskalenyja padciahnucca i kinuć durnoje (rasiejščynu).
5
imia/adkazać/
09.03.2024
Pytańnie , razumiejut, no nie hovoriat. poetomu i kontient budut priedpočitať na russkom.  a vy vmiesto toho čtoby biełarusy smotrieli, čitali sozdannoje biełarusami tołkajetie ich na rośsijskoje miedia pole
0
Pytańnie /adkazać/
09.03.2024
imia, nie, heta jak raz Biełsat šturchaje hledačoŭ na rasiejskaje infapole. Kab biełarusy hladzieli rasiejskaje na rasiejskaj movie z rasiejskimi viadučymi pra Rasieju. Jon ža nie stvaryŭ ruskamoŭnuju pieradaču ź biełaruskimi viadučymi pra biełaruskaje i mižnarodnaje (dzie pra tuju ž Rasieju, jak adnu z zamiežnych krain, była b padača materyjału ź biełaruskim pohladam na padziei.) Nie! Jon stvaryŭ asobnuju rasiejskuju redakcyju z rasiejskimi viadučymi. Z rasiejskaj padačaj materyjału. Heta vialikaja roźnica! Heta całkam rasiejskaje telebačańnie (charošych ruskich) "Vot tak", z asobnym kanałam dla rasiejcaŭ. Tam navat u apisańni napisana, što heta kanał pra Rasieju i inšyja krainy, Biełaruś tam dzieści ŭ kancy ŭ śpisie pasiarod " inšych krain". "a vy vmiesto toho čtoby biełarusy smotrieli, čitali sozdannoje biełarusami tołkajetie ich na rośsijskoje miedia pole". Dyk nie biełarusami ž stvoranaje, a rasiejcami! Uklučaješ Biełsat, kab pahladzieć stvoranaje biełarusami, a tam stvoranaje rasiejcami, vykładzienaje rasiejskimi viadučymi pra rasiejcaŭ, Navalnuju, Duncovu, Nadzieždzina, Pucina i Kreml. Takim čynam u hałovy biełarusaŭ układajuć rasiejskuju paviestku.
1
imia/adkazać/
09.03.2024
Kalinoŭski, monopolii niet čtoby možno było pieravychavać. pod spros diełajetsia i priedłožienije. a intieriesnoje diełať vam žie nikto nie zaprieŝajet. tolko nie vidno čto-to
3
Bober k*rwa/adkazać/
09.03.2024
Počiemu jevropiejskije nałohopłatielŝiki dołžny opłačivať vaši projekty, v kotorych odna pustaja bołtovnia i, kotoryje nie intieriesny zritielam? Śpiecialisty po zakazu struktur, vydielajuŝich finansirovanije, posmotrieli miedia mietriki Biełsata, uvidieli v nich nizkije pokazatieli i prišli k vyvodu, čto dieniežnyje sriedtsva vybrasyvajutsia na vietier, v t.č. "razmyvajutsia" sriedi miełkich subprojektov i nie dostihajutsia koniečnyje cieli. Nikto prosto tak vam babło davať nie budiet. Eto nužno ponimať. Rabotať nado, riebiata, otvietstvienno i effiektivno. I, dieło tut nie v jazykie... Ili vy dumajetiet, čto jeśli vsie pieriedači budut na biełaruskom, to očieried́ vystroiťsia ich smotrieť? Śmiešno! Prosmotrov budiet jeŝie mieńšie v razy! Sprositie luboho vładielca niezavisimych biełaruskich ŚMI publikacii na kakom jazykie imiejut bolšuju vovlečiennosť i količiestvo prosmotrov v toj žie Biełarusi. Otviet očievidien. Rabota radi raboty nikomu nie nužna!
0
Statystyka /adkazać/
11.03.2024
Bober k*rwa, najbolšuju vovlečiennosť i količiestvo prosmotrov majuć videa Zianona Paźniaka. Pa 190-250 tysiač prahladaŭ. Na biełaruskaj movie. Prosta redakcyja nie choča jaho zaprašać, a zaprašaje adnych i tych ža nikomu nie cikavych, typu Viačorki ci Labiedźki. Jakija nie dajuć prahladaŭ kanału.
3
Nata /adkazać/
09.03.2024
Začiem i komu eto nužno? Vsio jesť v intiernietie i nikto iz moich znakomych dažie nie znajet pro eto TV. Pieniondze v błoto.
0
Raptam/adkazać/
09.03.2024
Nu voś, zdajecca, i ŭ polskaj levicy źjavilisia pucinskija hrantasosy!
0
Huś/adkazać/
10.03.2024
Dziakuj palakam za toje, što tak šmat padtrymlivali kanał, ale ŭžo i čas zakryvać heta bałota. Byŭ čas, kali była 100% biełaruskaja mova i pryjemna było hladzieć, choć časam i nie vielmi cikava. A ciapier aby-što na rasiejskaj movie pra rasieju. Nie viedaješ, kali ŭklučać, kab było tolki pa-biełarusku. Uvohule, u ciapierašniej situacyi z akupacyjaj našaj krainy lepš kab Biełarusy sami danacili na svaje kanały. 
0
Mierkavańnie /adkazać/
11.03.2024
Prapahandystam "sajuznaha miedyjachołdynha" daduć 11 młn dołaraŭ. Biełsatu (paśla skaračeńnia finansavańnia) daduć 10 młn dołaraŭ. Praktyčna stołki ž, kolki "sajuznamu miedyjachołdynhu". Za takija hrošy Biełsat pavinien całkam supraćstajać na roŭnych prapahandzie "sajuznaha miedyjachołdynhu", a nie nyć, što "mała hrošaj".
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera