Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Kalinoŭski/adkazać/
07.03.2024
Pasadzili ŭsie ž złačyncaŭ na biudžet. Chto tam jašče płacić padatki? Viedajcie, na kaho iduć vašy hrošy
2
Briestskij syrok/adkazać/
07.03.2024
So švabrami ich primut? Puskaj i miestnych k nim priučajut
0
dvor łukašienko/adkazać/
07.03.2024
Dieło śviatoje. Vied́ skotnomu dvoru łukašienko nužny tie, kto budiet provodiť massovyje rasstrieły nasielenija Biełarusi.
1
Goj/adkazać/
07.03.2024
Voś tak pa trochu i stračvajecca suvierenitet biełarusaŭ na svajoj terytoryi. Adrazu dazvolili hramadzianam rasiei bałatavacca ŭ zakanadaŭčyja orhany ŭłady. Ciapier i ŭ siłavyja viedamstvy zmohuć dazvolić najmacca, što kaniešnaje nonsens dla suvierennaj dziaržavy. I tak pa trochu hramadzianie inšaj dziaržavy zmohuć dapuskacca da pracy ŭ inšyja dziaržaŭnyja orhany. Pa sutnaści idzie ŭmiašalnictva ŭ suvierenitet biełarusaŭ u abchod kanstytucyi. A potym cichaj sapaj pa bandyckaj schiemie adbudziecca klasyčny rejdarski zachop cełaj krainy, i ŭsio budzie kaniešnie ŭ miežach zakanadaŭstva. Paprysutničaje hruppa padtrymki ŭ čornaj uniformie la doma ŭrada i paśla niepracoŭny dzień ź biespłatnymi harełkaj i kiłbasoj. I nia treba uvodu anijakich vojsk z bronietechnikaj.
0
daviedka/adkazać/
07.03.2024
Diedovŝina v otnošienii sołdat sročnoj słužby v sovietskoj armii pojaviłaś pośle načała prizyva sudimych hraždan, a v biełorusskoj armii budiet diedovŝina v otnošienii oficierov pośle prijoma na słužbu vahnierovciev.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera