Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
6
Chviedar/adkazać/
23.01.2024
Razvažlivyja hałasy hublajucca, ludzi źnikajuć i hublajuć adzin adnaho i radzimu, a radzima ich. Zastajucca krykuny. Jak by heta na ich nie zvažać? Nie viedaju. Usio źmiašałasia. Adzin moj blizki čałaviek zachoŭvaŭ doma palaŭničuju strelbu "kab stralać akupantaŭ z uschodu". A jak ja kazaŭ jamu: chadziem na mitynh u 2020, zaraz my pavinny być tam, schavaŭsia doma i adkazaŭ: nie, ja bajusia. Žančyny piensijnaha ŭzrostu na pracy, bačačy, što moładź i ja chodzim, što nas aryštoŭvajuć, taksama pajšli, patrapili pad bambiožku kala raddoma, lažali na asfalcie i nazaŭtra dryhotkimi hałasami, ale niejak z uśmieškaj raskazvali pra heta na pracy, a potym jašče chadzili i chavalisia ŭ čužych kvaterach na Partyzanskim. Razumny chłopiec na pracy, jaki imknuŭsia ŭ Eŭropu, adnojčy ŭ 2020 jechaŭ na lecišča, a tady haniŭ pryludna pavolny ruch na praśpiekcie padčas akcyi: jamu, bač ty, zaminała. Zastaŭsia doma, bo tak praściej. A mient z płakatami amona ŭ kabiniecie prymaŭ maju bytavuju zajavu na kradziež ŭ 2022 i adkazvaŭ z prychilnaściu na movie. DAIšniki adpuskali, pabačyŭšy mianie ŭ niejkaj tam bazie, i načalnik adnaho ź IČU stvaryŭ-taki niejkija prymalnyja ŭmovy, paprasiŭšy prabačeńnia. Za miažoj, dzie ja ciapier, ŭsio niejak nie pa-ludsku. A doma, zdajecca, možna było b nam usim parazumiecca. I, moža, hodzie ŭžo hałasić: siaduć usie, my apomścim i pryjdziem pa kožnaha? Sieści majuć 10 čałaviek maksimum, astatnim - usim nam - davajcie ž dadzim mahčymaść žyć. Na svajoj vulicy, ŭ svaim mieście, ŭ svajoj krainie. Hučyć taksična, ale ž staronku pieraharnuć u imia zhody i dalejšaha žyćcia nam niejak daviadziecca.
0
Biełprus/adkazać/
23.01.2024
Chviedar, Padzieł pralahaje pamiž tymi, chto dapamahaje chuncie na spravie, i tymi, chto joj supraćstaić. Tymi, chto pieraharnuŭ staronku, i tymi, dla kaho heta nieprymalna. Usio. Inšaha padziełu niama. I heta nijak nie zaležyć ad hieahrafii znachodžańnia ci miesca pracy. Nie moža być anijakaha parazumieńnia z tymi, chto dapamahaje łukašyzmu na spravie. I heta dakładna nie 10 čałaviek - błekmapa tamu paćviardžeńnie.
1
Mafkees /adkazać/
23.01.2024
Pridiet vriemia i inkvizicija provierit každoho kto nosit ili nosił formu karatielej i dast ocienku tiem ili inym diejstvijam. Lustracija prosto nieobchodima,čtob možno było dvihaťsia dalšie i stroiť biełaruskuju Biełaruś
2
Stakholmski sindrom/adkazać/
23.01.2024
Na kožny nibyta dobry učynak łukašysta, jaki moža być prosta vypadkovym, "nie pryjšli raniej bo pakavali zmaharoŭ pa- susiedstvu", jość tysiačy dakumientalna zafiksavanych vypadkaŭ podłaści i parušeńnia zakonaŭ z boku chunty łuki.
0
tolki Zianon generation/adkazać/
24.01.2024
Sami naviešali jarłyki, sami pazdymali.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera