Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
15
Hańba/adkazać/
03.01.2024
I ŭsprymajcie heta spakojna. Usie chto moža - pakujcie valizy i źjazdžajcie z kdb-šna - prapahandonska - chataskrajnaha bałota. Vy patrebnyja tolki sami sabie. Nie marnujcie žyćcio na admarožanuju dziaržavu raboŭ i miantoŭ.
3
Para-Leanovič/adkazać/
03.01.2024
Hańba, ...nie tak prosta bolšaści ŭziać dy źjechać. Kali ty vastrabavany śpiecyjalist, to ryski pa adjezdu minimalnyja, a kali nievastrabavanyja śpiecyjalisty, kali staryja baćki patrabujuć dahladu.... karaciej kažučy ŭ Biełarusi adbyvajecca kłasičny tatalitarny etnacyd i patrabujecca surjoznaja mižnarodnaja reakcyja. Čaho łukašysty dabivajucca? Jany dabivajucca pryznanija ich lehitymnaści voś takimi asoba ciažkimi złačynami, ale ž ich daravać nielha ni ŭ koim razie. Budziem prystasoŭvacca da abstavin, fiksavać złačyny i danyja złačyncaŭ, i čakać zručnaha momanta..
9
6758/adkazać/
03.01.2024
Hańba, całkam z vami zhodzien. Treba źjazdžać  Nima čaho rabić u hetym konclahiery, žyćcio u nas tolki adno i nima sensu marnavać jaho na toje kab ni za što siadzieć u turmie.
2
Hańba/adkazać/
03.01.2024
Hańba, tak, kraina raboŭ. Ratujcie dziaciej.
3
chtości/adkazać/
03.01.2024
Hańba,
pra takich srakabieražycielaŭ Maksim Bahdanovič pisaŭ: "...Što zabyli ciabie, adraklisia, pradali i addali ŭ pałon" 
5
Boba /adkazać/
03.01.2024
Para-Leanovič, Eto nie łukašisty, eto rabotajet rosijskoje FSB. to žie samoje oni diełajut na okkupirovannych ukrainskich tierritorijach. 
0
Para-Leanovič/adkazać/
04.01.2024
Boba , ...łukašysckaje kadebe i putlerpŭskaje feesbe-adnoje i toje ž hiestapa..
1
Para-Leanovič/adkazać/
04.01.2024
Hańba, ...a voś dziaciej treba ratavać ad łukašystaŭ sto adsotkava. Viedviu šmat kaho, chto ŭžo hetaje robić, ale ž tak sama nia va ŭsich jo mahčymaści, žadańnie jo, mahčymaściaŭ niama.
2
Zosia/adkazać/
04.01.2024
Para-Leanovič, tak, nie va ŭsich jość mahčymaści....
2
Pod koho čistitie ?/adkazać/
03.01.2024
Čistiat pod Rośsiju, biełarusov budut zamieniať diekłaśsirovannymi rabami iz RF.
Stranno, začiem tohda za pasportom v RB jechať ? Začiem tormoziat vyjezd mołodioži ? Vied́, jeśli ischodiť iz śpiskov KHB, to, čiem bolšie posadiat,  čiem bolšie uvolat, čiem bolšie ujediet, tiem łučšie, łučšie dla łukašienko i Rośsii ! Tohda, začiem boriutsia s kartoj polaka, vidom na žitielstvo v druhoj stranie, boriutsia s dvojnym hraždanstvom ? Sami siebia staviat na rastiažku....
 No, pokazatielno to, čto raznonapravlennyje diejstvija ochranki łukašienko i filiała fsb rf (khb) v rb privodiat k odnomu i tomu žie riezultatu, - k usileniju nienavisti s storony nasielenija k niezakonnoj vłasti, k žiełaniju nasielenija, lubymi sposobami, ujechať iz etoho źvierinca.
 Pośle takich diejstvii vłasti nasielenije, łučšie, ponimajet biesprośvieticu, bieśpierśpiektivnosť i diehradaciju svojej žiźni, žiźni svoich rodstvieńnikov, dietiej, vnukov v etoj sistiemie i pri etoj vłasti.
 Takoje možno poniať tolko v tom słučaje, jeśli vłasť riešiła proviesti hienocid, "miahkimi" mietodami,  biełarusov i biełaruskoho v Biełarusi.
0
i za i protiv/adkazać/
04.01.2024
Pod koho čistitie ?,"čistiat" pod siebia, na ahrofiuriera, jeho siemiejku, jeho opričnikov-sadistov biez iźvilin, chołujov iz viertikali i prosto 20 proc. "tuporyłych" i śpitych rabov. Im dienieh chvatit i ot tranzita niefti i haza + biełaruśkalij, 2 naftana, hrodno azot.....
Tak zadumano ahrofiurierom. Na ostalnych naplevať.... I eto v jeho ponimanii budiet "kartinka" i obraziec dla ostalnoho mira. Vyvod: tolko po leninu- kurs na voo...ie vosst...ie.
1
daviedka /adkazać/
04.01.2024
KHB prijezžajet priamo v orhanizacii dla śvierki po svoim śpiecučiotam śpiskov rabotnikov i nomierov ich tielefonov.
1
Biełarus/adkazać/
04.01.2024
Nu heta zrazumieła, akupacyjnyja dziejanni. A jak viesci sabie biełarusam? zhodna praviłaŭ akupantaŭ i ich pasobnikaŭ treba pačać zniščać.
1
Alek. Ru/adkazać/
04.01.2024
Łukašystskaja Biełaruś pravaliłasia ú časie ú zmročnyja 30yja hady minułaha stahodździa. Chto b moh takoje padumać? I jak ni baluča, bolšaj časticy nasielnictva takoje da svad́by...
0
Lea/adkazać/
06.01.2024
Prablema nie tolki ŭ tym, što ty pakinieš svaju ustanovu. Prablema jašče ŭ tym, što kali znajści novaje miesca pracy (a dobramu śpiecyjalistu heta lohka), to tam ciabie čakaje taksama ... "orhan" ŭ kabiniecie "Zam. diriektora". Niejkaje fascio atrymałasia.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera