Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
5
123/adkazać/
06.12.2023
Kak takuju čuš možno pisať voobŝie i nazyvať eto socoprosom, jeśli očievidno, čto v totalitarnom hosudarstvie, hdie sroki plus zapriet na profieśsiju dajut dažie za mołčalivuju poddieržku Ukrainy naprimier v vidie lentočki na vołosach??? Jedinstviennaja pričina raźnicy v procientach - stalinskij urovień tierrora
4
Čarkaškvarka/adkazać/
06.12.2023
123, chataskrajniki zaŭsiody takimi byli. padtrymlivali rasieju a sami dumali adsiadziecca, a u vyniku byŭ kožny treci ci druhi zabity,svaju ziamlu prasrali moŭča nazirali jak połčyšča ardy na samaletach, tankach i patrulach razjazdžała pa ich haradach i siołach rychtavałasia da raźviazvańnia vajny. a ciapier užo rasiejcy za ich dziaciej uzialisia, rychtujuć u škołach i cirach hinuć za rasieju a hetyja usio rouna padtrymlivajuć. Nu heta dyjahnaz, pautaraju łukašyzm heta ciažkaja nievylečnaja psichičnaja chvaroba.
2
hy/adkazać/
06.12.2023
123, možiet oni jeho v Vilniusie provodili.
26
apr/adkazać/
06.12.2023
vot i vsie čto o biełarusikach nado znať. šach i mat. 
17
//adkazać/
06.12.2023
Ničoha dziŭnaha. Kaniešnie nie Maskovija, ale i nie daleka ad jaje. Sajuznaja dziaržava jak nijak, starejšy brat, adziny narodziec
14
Siamion Siamionyč/adkazać/
06.12.2023
Bolš za tracinu haradzkich žycharoŭ z dostupam da interneta padtrymlivajuć ruskich. Sorry, Biełaruś, ale da pabačeńnia.
2
chtości/adkazać/
06.12.2023
Siamion Siamionyč, davaj, do śvidanija, trol maskoŭski.
Paśla 2014 takich była bolšaść, adsotkaŭ 60. Samy čas stavić kryž na krainie, što tolki-tolki pačała pračynacca ad letarhii?
3
Hańba kaniešnie/adkazać/
06.12.2023
Psichična chvoryja prosta nie źviedali ŭsich preleściaŭ hetaj vajny, jakuju raźviazaŭ ich šyzanuty, a Ukrainie treba było adkazać tak na napad, kab siadzieli hod u ziamlankach. tady b viedali.
3
Majo imia/adkazać/
06.12.2023
"Apytanka, praviedzienaja ŭ HUŁahu pa zamovie brytanskich džentlemienaŭ, pakazała stapracentnuju padtrymku savieckimi hramadzianami palityki partyi i asabista tavaryša Stalina".
4
Čarkaškvarka/adkazać/
06.12.2023
Vidać niedastatkova sankcyj uviali, chataskrajnikaŭ treba pravučać žałudkam.
7
Nie naša niva/adkazać/
06.12.2023
Našaj nivie čas pierajmianoŭvacca ŭ Russkuju nivu.
3
Što ž za mahija takaja cikavaja/adkazać/
06.12.2023
Jak adrazu paŭstajuć čarhovyja inicyjatyvy pa skaračeńni pravoŭ biełarusaŭ, to tut tabie i Koršunavy, i Četem-chaŭzy z «fsio nie tak odnoznačno». Cikavaja štuka žyćcio.
3
Ihar/adkazać/
06.12.2023
"Takim obrazom, sochraniajetsia javnoje ustojčivoje razdielenije biełorusskoho obŝiestva na storońnikov i protivnikov Rośsii v vojnie."


6
baradzied/adkazać/
06.12.2023
na vialiki žal ukrainskija zajavy pra adekvatnaha łukašenku i padobnaje - tolki umacoŭvajuć niedavier da ŭkrainy
i na žal rasiejskaja prapahanda dobra hulaje na hetym i mocna ŭpłyvaje na biełarusaŭ, i nie tolki ŭnutry krainy
21
Vad/adkazać/
06.12.2023
Nu eto vsie zakonomierno. Rastiet poddieržka rf nie potomu, čto biełorusy stali lubiť rf bolšie, a potomu čto Ukrainu stali nienavidieť mnohije. Jeśli ukrainskaja propahanda so vsiech kanałov polivajet vsiech biełorusov biez razbora fiekalijami i pri etom chvalit tarakana, to takoj itoh vpołnie zakonomierien. Jeśli tam postojanno vieŝajut: biełorusy ścikuny, raby, skot kotoryj nado zahnať v zahon, nužno ich zakatať v asfalt, zahnať v rabstvo čtob płatili 100 let rieparacii i druhuju podobnuju čuš, to słožnovato rassčityvať na otvietnuju lubov ot biełorusov. Dažie tie ludi, kotoryje poddierživali Ukrainu i pomohali jej v načale połnomasštabnoj vojny, načinajut jeje nienavidieť. Niekotoryje dažie naviernoje rassuždajut śledujuŝim obrazom: pusť rf Ukrainu pobystrieje prikončit, i tohda vsiem staniet žiť lehčie. Nie budiet ni sankcij, ni vizovych ohraničienij, ni diskriminacii i t d. Nu čtož, bravo kłouny iz kvartała 95! Tiepieŕ Ukrainu načinajut nienavidieť vsie sosiedi vsie bolšie i bolšie.
2
Plavuzhatar/adkazać/
06.12.2023
Vad, A dzie ty ŭ Biełarusi hladziš ukrainskija kanały? Na jakich kanałach heiaja prapahanda, što kaža takoje pra biełarusaŭ?
4
Aha/adkazać/
07.12.2023
Vad, tolko hłupyje i niedalekije chataskrajniki mohut tak rassuždať, čto jeśli rašisty pobiediat, to kołchoźnikam v sosudie staniet žiť lehčie, łučšie, śnimut sankcii i td. Nikto sankcii nie śnimiet, naoborot ich jeŝie bolšie užiestočat, opustiat do konca žieleznyj zanavies. Jevropa užie połnosťju ušła ot rośsijskoj niefti, pro nieadiekvatnuju stranu-bienzokołonku zabudut. A chataskrajnikam i kołchoźnikam pridietsia vspomniť čto takoje pustyje połki, čto takoje žihuli (tiepieŕ oni budut kitajskije), i td.
3
V rb niet pravdy/adkazać/
06.12.2023
Dobavlajtie tiech, kto nie možiet ozvučiť k tiem, kto protiv Rośsii, jejo vojn, jejo nieuriadicy i biesprośvieticy, i połučitie približiennuju Pravdu k Pravdie.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera