Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
27.10.2023 / 20:267RusŁacBieł

«Kum Pucina» Viktar Miedźviadčuk paśla vyzvaleńnia abzavioŭsia novaj jachtaj za 9,6 miljona dalaraŭ

Vytvorca — italjanskaja Ferretti Group — nazyvaje jaje «źniščalnikam».

Fota: «Viorstka»

Siamja byłoha ŭkrainskaha deputata Viktara Miedźviedčuka, jakoha miedyja nazyvajuć «kumam Uładzimira Pucina», paśla jaho abmienu na vajskoŭcaŭ USU atrymała ŭ ekspłuatacyju novuju jachtu koštam 886 młn rasijskich rubloŭ (9 młn 627 tysiač dalaraŭ), jak vyśvietliła «Viorstka».

Havorka idzie pra chutkasnuju jachtu Pershing 9X, jakuju vytvorca — italjanskaja Ferretti Group — nazyvaje «źniščalnikam». Na borcie 28-mietrovaha sudna jość čatyry kajuty z vaśmiu spalnymi miescami. Usiaho jachta moža źmiaścić da 20 haściej.

Jak vynikaje z mytnych źviestak, sudna pad nazvaj Amore Mio zusim novaje: jaho spuścili na vadu ŭ 2023 hodzie. Rasijskuju mytniu jano prajšło 26 lipienia. Jachta padyšła da rasijskich vodaŭ pad ściaham Pałau, pry hetym jaje adpraŭnikam značycca kampanija Lavel Fzco z AAE.

Atrymalnikam jachty ŭ Rasii pakazana AT «Reniesans». Zhodna z aŭdytarskim zaklučeńniem ad 24 lutaha 2021 hoda, bienieficyjarny ŭładalnik kampanii — hramadzianka Ukrainy Aksana Marčanka, žonka Miedźviedčuka.

Firma aformiła «časovy ŭvoz» jachty. Hetuju praceduru vykarystoŭvajuć, kali znachodžańnie tavaru na mytnaj terytoryi niemetazhodna na pastajannaj asnovie. Da taho ž jana častkova vyzvalaje dekłaranta ad vypłaty mytnych płaciažoŭ.

Paśla poŭnamaštabnaha ŭvarvańnia Rasii va Ukrainu Miedźviedčuka pa padazreńni ŭ dziaržzdradzie zatrymała SBU. U vieraśni 2022 hoda jon byŭ vydadzieny Rasii ŭ abmien na pałonnych bajcoŭ bataljona «Azoŭ». Ciapier jon žyvie ŭ Rasii.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
0
Панылы сорам
4
Ха-ха
8
Ого
0
Сумна
3
Абуральна
8
0
Tak i ty i jesť niŝiebrod/adkazać/
29.10.2023
Maksim Dizajnier, tak ty odin iz etich niŝikov, kotoryj obsuždajet dorohije cacki, Łamborhini i td.
0
Pilip/adkazać/
30.10.2023
Antip, po krajniej mierie nietu takich rasśledovanij po povodu sostojanija Zielenskoho. Zato takich rasśledovanij priedostatočno o mnohomilliardnych schiematozach i sostojanii Putina. Vziať tolko putinskij dvoriec v Hielendžikie płoŝad́ju boleje 7 tysiač kvadratnych mietrov i stoimosťju boleje milliarda dołłarov, s podziemnym bunkierom v skale, liftami s siekrietnym vychodom v morie, s chokkiejnoj płoŝadkoj, holf polem i vinohradnikami na sotni hiektarov. Kotoryj obstavlen italjanskoj miebielju ručnoj raboty, noviejšiej tiechnikoj, raźličnymi saunami i baśsiejnami, na sotni millionov. Ja užie mołču pro sostojanije jeho lubovnic. Kabajeva, kotoraja buduči obyčnoj sportsmienkoj, vdruh stała multimillionierom, u nieje odnoj tolko niedvižimosti v Moskvie na sotni millionov. Da i dočieri Putina ot piervoho braka i ich mužja - vsie milliardiery. A pro putinskich oliharchov, kotoryje kontrolirujut absolutno vsie śfiery rośsijskoj ekonomiki, eksporta i importa, dumaju i napominať nie stoit. Vo-vtorych, Zielenskij, do prichoda v politiku, užie imieł odin iz samych uśpiešnych biźniesov v śfierie razvlekatielnoho miedia na postsovietskom prostranstvie s millionnym oborotom. A kiem był Putin - sieroj kabinietnoj molju iz khb, nosivšij portfiel za Sobčakom i počuvstvovavšij vkus chalavnych dienieh na korrupcionnych schiemach i otkatach po vydači eksportnych razriešienij i pośledujuŝimi śviaziami s pitierskimi oph, kotoryje tohda kontrolirovali porty. I vsie jeho druźja, kotoryje v 90-ch byli miełkimi soškami, vsie kak odin v načale nulevych vdruh stali milliardierami. Da, u ukrainciev chvatajet problem, no u nich chotia by jesť nadiežda, a nie biesprośvietnoje pohružienije v putinskij oliharchičieskij stroj v pieriemiešku s fašistvujuŝimi impierskimi skriepami. Vot za eto ukraincy i vojuiut
0
123/adkazać/
30.10.2023
Maksim Dizajnier, ukraincy vojuiut, čtoby nie žiť v rašistskom stojle, hdie 35% nasielenija nie imiejut kanalizacii, hdie 30% nasielenija nie imiejut cientralnoho otoplenija i vody, hdie 35% chodiat v sortiry (poetomu russkije tak massovo i krali unitazy v Ukrainie). I eto pri takich to prirodnych riesursach, kotoryje jesť v rf, no vsie oni prinadležat oliharcham. A so svoimi korrupcionierami ukraincy raźbierutsia pośle vojny, pośle toho kak vyšvyrnut vsiech rašistov nazad v moskovskoje stojło.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031