Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
baradzied/adkazać/
22.05.2023
čamu niečakany ta?
1
A/adkazać/
22.05.2023
Tut ŭsio prazrysta.
Pratasieviča prosta vykarystali.
"Našym" jon usio roŭna nikoli nie stanie, bo ź im nichto nie zachoča mieć anijakich spraŭ.
Čamu b nie adpuścić?
5
Basyl /adkazać/
22.05.2023
Imcho, on nikohda nie był oppozicionierom, točnieje borcom za spraviedlivosť, a prosto hotov na vsie liš by byť v cientrie vnimanija, lubym putiem.
2
Oleh/adkazać/
22.05.2023
Smotrieł kak to efir jevroradio i tam obsuždali Protasieviča. I sošliś vo mnienii čto 8-10 let kałonii eto miłosierdije po Łukašienovskij. Mohli by dať i 20. Tut mnie kažietsia kažietsia mnohije zadaliś voprosom a kak žie nado lizať zadnicu łukašienko čto by nie siesť? Jeśli by jeho riealno otpravili by v kołoniju mnohich polit uźnikov kak diejstvujuŝich tak i budujuŝich otkazaliś by ot sotrudničiestva. Začiem lizať žopu jeśli połučiš 8-10 let vsie ravno. Łučšie sidieť s dostoinstvom. Poetomu Protasieviča i pomiłovali čto by tie kto sidit šli na sotrudničiestvo s riežimom.
3
vnuk/adkazać/
22.05.2023
Protasievič stał izhojem i dla oppozicii, i dla riežima. Vypuskať izhoja nie priedstavlajet opasnosti. A vot jeśli vypustiť Statkieviča ili Sievierinca, to bolšoj risk połučiť novoho lidiera na vole. V čiom unikalnosť kiejsa Protasieviča nie ponimaju, von žie Voskriesienskij sidit na foto. 
8
daviedka/adkazać/
22.05.2023
Łukašienko jeśli by nie śmiłostiviłsia i sročno nie pomiłovał Protasieviča, to tot by łopnuł ot pieriejedanija.
1
Ničoha /adkazać/
22.05.2023
Adno pamiłavańnie paśla katavańniaŭ, zhvałtavańniaŭ i zabojstvaŭ mnohich tysiač biełarusaŭ ničoha nia značyć. Łukašenka jość nialudzki teraryst.
5
jakaja hańba/adkazać/
22.05.2023
śliźniak :(
8
Vik/adkazać/
22.05.2023
jakaja hańba, Narmalevy pacan! Jość jašče ludzi praź jakich Łukašenka sreliŭ sabie ŭ nahu, pasadziŭšy samalot? Niama.
0
Vasia/adkazać/
22.05.2023
Sankcii za posadku samolota bolnovato udarili po łukie, vot jemu i prišłoś kak by proviesti vieś prociess, poihrať v ihru tipa "u nas pravovoje hosudarstvo", no i pojti na popiatnuju, čto by śmiahčiť ili i vovsie śniať sanckcii za posadku samolota.
0
Hosť/adkazać/
22.05.2023
On ispolzovan - eto pravda , no "na dorožku" jeho riešili ispolzovať kak naživku dla ujechavšich/ubiežavšich na zapad.Smotritie , pokajtieś , priznajtie svoi ošibki i vłasť prostit vas..A učityvaja , čto nie vsie smohli ustroiťsia v emihracii , to očień vozmožno , čto kto-to i viernietsia.I ich možno budiet ispolzovať v propahandie s cielju raskoła oppozicii.
10
rom/adkazać/
22.05.2023
žal protasieviča!! čiełoviek - słab.... no nie nam jeho sudiť!
skolko takich protasievičiej sriedi nas? tysiači i milliony
5
A čto vy chotieli ot priedatiela?/adkazać/
22.05.2023
rom, takich protasievičiej nado podalšie ot siebia dieržať.
1
Hosť/adkazać/
23.05.2023
rom, pravilnyj vopros vy postavili , skolko takich protasievičiej? Da połučajetsia , čto bolšaja časť strany. Potomu čto jeśli by každyj vyšieł , to etoho by nie było.Tie kto našieł v siebie siły protiestovať , ili sidit , ili v emihracii.Ili zataiłsia. Vot i vieś raskład.A byť śmiełym nie každyj smožiet , tiem boleje u mnohich za śpinoj siemji s dieťmi.Ja nikoho nie opravdyvaju , no osuždať etoho čiełovieka u mienia niet moralnoho prava , ja Słava Bohu v jeho połožienii nie był.Ja ujechał jeŝie iz SSSR boleje 30 let nazad.Ludi načinajut diejstvovať tolko tohda kohda užie bolšie niet sił tierpieť.Kohda niet žiełanija tierpieť , no jesť vozmožnosť mnohije ujezžajut , v koncie koncov žizń odna.Každyj riešajet sam.
7
Empatyja/adkazać/
22.05.2023
Škada chłopca, składany los, nikomu takoho nie pažadaješ.
3
No/adkazać/
23.05.2023
Empatyja, ty durny? Škadujcie tych kamu łukašysty złamali losy i žyćci. A u kamuści adabralii žyćcio
3
Praŭdarub/adkazać/
23.05.2023
Empatyja, zhodzien z vami, mnie taksama jaho škada. Ale hledziačy pa kamientach pryblizna pałova čytačoŭ miarkuje inakš. Heta darečy davoli sumna, kali navat tut chapaje tych, chto nie razumieje, što Pratasievič trapiŭ u vielmi składanuju situacyju. Jon abraŭ žyćcio zamiest pakutaŭ i mahčymaj śmierci ŭ turmie. Tak, jon nie vyhladaje hierojem, ale my jak minimu nie viedajem, što ź im rabili paśla zatrymańnia. Nu i ŭ lubym vypadku lepiej być na voli (choć i adnosna) i sprabavać budavać žyćcio, čym na 15-20 hadoŭ sieści ŭ turmu. 

Upeŭnieny, što 99% kamientataraŭ, jakija paprajuć Pratasieviča pamiž turmoj i hańboj abrali by jaŭna nie turmu. Tamu zaklikaju ŭsich spačatku dobra padumać, a potym palivać jaho brudam. 

I jašče varta nie zabyvacca, što ŭ rešcie rešt jon nie pa svajoj voli ŭ Biełarusi apynuŭsia
2
Taki da/adkazać/
23.05.2023
Praŭdarub, Vaš post iz sierii rośsijskich siślibv: "nie vsie tak odnoznačno". Na samom diele vsie imienno odnoznačno. Ja obraŝajuś k "nievierojatnym": nie hotovy sidieť nie hotovy prolivať krov (svoju i čužuju), nie hotovy žizń svoju połožiť za svobodu- siditie doma i nie otśviečivajtie na ulicach s kvietačkami. Tak budiet łučšie dla vsiech.
0
Praŭdarubaka/adkazać/
23.05.2023
Praŭdarub
jon pasadziŭ bahata ludziej, tamu jahony vybar palahaŭ nie pamiž žyćciom i hańbaj, a pamiž ułasnym žyćciom i žyćciami inšych.
Sazanovič pravilna skazała: za toj čas, pakul samalot razvaročvali ŭ Minsk, niaščasnaja achviara režymu nie vydaliła danyja. Ich paśla i skarystali suprać biaźvinnych achviar.
Šok? Stres? Dumaŭ pra siabie? Nu tak. Dumaŭ i dumaje tolki pra siabie. U jaho ŭsio ŭ šakaładzie. Na šašłyki na voziera pajedzie voś.
2
Pietro/adkazać/
22.05.2023
Posył komitieta etim osvoboždienijem dla prostych śmiertnych: «vy durački, vas obvieli vokruh palca. Vy povierili jemu, pošli za nim, a on tiepieŕ na svobodie i v šokoładie, a russkoj dievkie jeho sidieť i vam sidieť nie pieriesidieť» Komitiet pytajetsia rabotať na emocionalnom urovnie, čtoby pri pomoŝi niedovierija prievientivno priedotvratiť pojavlenije śledujuŝich Protasoviča i Sapiehi. «Vy za nimi pojdietie a oni vas obmanut» Nie chodi biełarus, sidi s kraju, možiet i obojdiet tiebia lichaja s kosoj…
4
Nu što ž/adkazać/
23.05.2023
Nu što heta značyć? Toje što vy ludziam treba na kaleniach raskajacca i paabiacać pavodzić siabie dobra i mnohich vyzvalać. Viaźni jakim siadzieć hod-dva nie pojduć, a voś tyja kamu 5, 7, 10 to całkam mažliva pojduć.
0
Woodoo Cult /adkazać/
23.05.2023
[Red. vydalena]
4
Analityk barysaŭski/adkazać/
23.05.2023
Pratasievič, jak viadoma, na kaleniach da saŭhasnaj chunty nie poŭz. A kali ŭžo volaj losu trapiŭ u pastku, to vybraŭ takuju liniju pavodzinaŭ. Kali kahości i zdaŭ, to pierš čym asudžać, ščyra sabie adkažycie, a vy ci nie zdali b, kali b trapili ŭ hebešnuju katavalniu. Statkievičaŭ i Sieviaryncaŭ adzinki, a Pratasievič i nie byŭ palitykam ž žaleznymi hienitalijami, jon zajmaŭsia žurnalistykaj. Tamu nie śpiašajciesia razdavać cetliki. Usiu praŭdu my daviedajemsia troški paźniej.
1
hierdzień /adkazać/
23.05.2023
mnie zdajecca, što paśla źmieny situacyi my daviedajemsia zusim inšuju historyju. a pakul niama čaho asudžać, bo nichto tam nie prysutničaŭ i nichto na jaho miescy nia byŭ
0
Toža ekśpierd/adkazać/
23.05.2023
Eto označajet, čto v to vriemia, kak proputinskije siłoviki načinajut vsie aktivnieje oboznačať svoju liniju vo vsiech strukturach siłovoho orhanizma, Łukašienko vsie jeŝie prodołžajet ihrať v svoi staryje ihry.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera