Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
8
Pietia/adkazać/
18.05.2023
3% ujechało, a u ostalnych čarka, škvarka i t.d.
0
Chachacha/adkazać/
24.05.2023
Pietia, u Kaleśnikavaj? Dziadka? statkieviča? sieviarynca?

adzin ty ŭ biełym, a miljeny pratestoŭcaŭ - źjechali ci pierabulisia??? samomu nie śmiešna? 
0
Satan/adkazać/
18.05.2023
I eto tolko topovyje napravlenija. A sriedi moich znakomych jesť ludi, kto ujechał v SŠA, Ispaniju, Hiermaniju, Sierbiju, Arhientinu.... a odin s siemjej i voobŝie dva hoda skitajetsia po ostrovam v Indijskom okieanie. Ja užie dažie pieriestał ślediť za hieohrafijej jeho pieriemieŝienij, bo ničieho nie poniatno))
8
Kod Šriodinhiera/adkazać/
18.05.2023
Satan, Indijskij okiean jedinstviennyj, hdie jesť piraty. Hovoritie, skitajetsia po ostrovam. Poniatnieńko...
0
Pień/adkazać/
19.05.2023
Kod Šriodinhiera, z čaho vy ŭziali, što Indyjski akijan adziny dzie pramyšlajuć piraty ? Na siońnia samy niebiaśpiečny piracki rajon, heta Hviniejskaja zatoka, Atlantyčny akijan. U Idyjskim Samali ŭžo ŭtajmavali, tam ciapier najbolš prablemny rehijon, heta na ŭschod ad Sinhapura, zbolšaha ŭ vodach Indaniezii dy Małajzii. Što praŭda, jany tam nie niasuć pahrozy žyćciu marakoŭ, zbolšaha atakujuć małyja tankiery, z metaju raspampoŭki hruzaŭ, dy ŭ načny čas sprabujuć uskaraskacca na bort bujnych sudnaŭ, kab pažyvicca pałubnym hruzam, takiełažnym matarjałam, drobnym abstalavańniem, švartovymi kancami (niestalovymi), razbandaryć malarku, i dtp.
1
Žieleznyj Drovosiek /adkazać/
18.05.2023
Primierno poriadok cifr takoj.,da. No tut jeŝio nie učityvajutsia členy siemiej.
1
Pravda žiźni/adkazać/
18.05.2023
V obŝiem, raskidało po miru našieho brata. Tak často byvajet v pieriod vojn, političieskich kataklizmov, rievolucij i t.p. Tri hoda prošło sčitaj s avhusta 2020, jeŝie hoda 2-3 i tie kto ujechał točno nie viernutsia, śliškom novaja žizń zatianiet v boleje bohatych i prieuśpievajuŝich stranach. Možno skazať žitieli druhich stran, byvšije užie žitieli Biełarusi.
4
Maksim Dizajnier/adkazać/
19.05.2023
Pravda žiźni

Kakich rievolucij?Svalili vsie pod šumok połučať vid na žitielstvo v Portuhalii vmiestie s ukraincami, takimi žie biehunkami iz Kijeva i Lvova.
0
Aś?/adkazać/
19.05.2023
Maksim Dizajnier, nu, ty-to nie pod šumok svalił, nie stał dožidaťsia šuma.)
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera