Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
24
John Smith/adkazać/
16.05.2023
a što jany raskryli novaha ja niešta nie zrazumieŭ
Vyhladaje što hetyja vyrašyli chaciab raz druhi na miesiac stvarać niejki infapovad
Pieramiatnulisia ŭ inšy łahier a mietady pracy tyja ž što ŭ łukašystaŭ — stvarać iluziju
9
Tak i jość/adkazać/
16.05.2023
John Smith, usim było zrazumieła ad pačatku, što heta halimaja pravakacyja. U hetym psieŭdaraśledavańni niama ničoha novaha.
3
Kaciaryna Š./adkazać/
17.05.2023
John Smith, oni riešili pierieskazať informaciju, kotoraja była iźviestna v 2011 hodu, ibo žie nie vsie tohda intieriesovaliś politikoj. Prosto vziali s pravozaŝitnych sajtov informaciju, pierieskazali, vot i rasśledovanije. A na takije rasśledovanija nužny sriedstva i hranty*))) 
5
Voś i dokazy./adkazać/
16.05.2023
Tak i jość, rasślledavańnie heta nie žurnalisckaje "vaŭ!" Rasśledavańnie - heta dokazy. Adna reč "a ja adrazu tak dumaŭ", inšaja reč "złačynstva dakazanaje".
35
Złobnyj vožyk/adkazać/
16.05.2023
I radi čieho eti žiertvy? Otsidieł Daškievič tri hoda žiźni v pustuju i siejčas sidit. I k čiemu privieli jeho otsidki? Ničieho nie pomieniał ni v stranie, ni v umach ludiej, o niem dažie nikto nie znajet za uzkimi kruhami nacionalnoj publiki. Očievidno žie, čto eto naprasnyje žiertvy radi tiech, kto nie skažiet spasibo.
1
Čarkaškvarkaaboniebyłobvajny/adkazać/
16.05.2023
[Red. vydalena]
0
Biełarusy/adkazać/
16.05.2023
Złobnyj vožyk, Pra Małady Front dzieci ŭ padručniku historyi čytać buduć, dy pomnik im stajać budzie ŭ Miensku. Na miescy kantory vašaj muzej svabody Biełarusi zładzim. A ty, kali navat paščaścić źbiehčy, budzieš unukam kazki raspaviadać, pra što ty rabiŭ u toj čas, pakul biełarusy łukašyzm pieramahali.
9
aup/adkazać/
16.05.2023
Złobnyj vožyk, a ja sohłasien. biełarusy nie dostojny čtoby radi ich stradať...
15
Złobnyj vožyk/adkazać/
16.05.2023
Biełarusy, śmiešno. Pieramahali, pieramahali, da nie pieramahli. V itohie jeho virus dokanajet ili ot starosti umriet v Emiratach. Snačała odni jeho vybirajut, čtoby potom druhije svoi žiźni kłali na boŕbu. Cyrk na drocie. Daškievič davno moh połučiť vostriebovannuju śpiecialnosť i ujechať zahranicu žiť i samoriealizovyvaťsia. No takim kak on nie živietsia spokojno – čuvstvo spraviedlivosti točit kak čierviak iznutri, poniať možno.

Poka pod bokom impierija, muzieja Maładoha Fronta nie vidať kak svoich ušiej. No miečtať nie vriedno, tieštie siebia vłažnymi illuzijami o buduŝiej słavie, utiešajtie, čto vsie nie naprasno. Vied́ inačie i śvichnuťsia možno ot biessmyślennosti i toski.
0
AlesGut /adkazać/
19.05.2023
Złobnyj vožyk, takija ludzi jak Daškievič i rujnujuć imperyi, tamu savok ich baicca. Možaš nazirać heta zaraz va Ukrainie. A nakolki jon viadomy, tut z kim hledziačy paraŭnoŭvać, miarkuju značna bolš čym ty.
0
Čarkaškvarka/adkazać/
16.05.2023
Nu łomiki treba rychtavać adnaznačna, pryhadziacca i moža užo skora.
0
mikola/adkazać/
16.05.2023
Toki 1 Vypadak...a padonyh 100 pa Kraine ! Jak mozna Narmalna adnosicca da getai ulady ?
0
Hitlerovciev połovili i vas vyčiślat/adkazać/
16.05.2023
Troli zahołosili )) što, troliki, strašno stało? Budiet i na vas rasśledovanije, možiet nie na každoho, no na bolšinstvo, na očień mnohich.
11
Čyśliciel/adkazać/
17.05.2023
Hitlerovciev połovili i vas vyčiślat, tabie samomu nia śmiešna? Ty łavić budzieš? 30 hod užo łoviać, ni adna asoba nie pryciahnuta da adkaznaści, navad pad dupu ź ES pryznaŭšymsia ahientam KDB nia zroblena. Navad apošniaja katajecca prosta kab paźlić Samviedaješ kaho i na hatym hamon. Usich usio zadavalniaje. Iłon za hety čas Mars zasialaje, elektramabili štampuje i tanny internet razdaje. A ciapier davaj arhumienty.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera