Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Aviel Dambroŭski/adkazać/
11.05.2023
Duchoŭnyja praktyki na prodaž. Štości z hetym śvietam daŭno nie tak.
0
Chachacha/adkazać/
11.05.2023
U defakta akupavanaj krainie ŭ samaj halečaj pramaskoŭskaj vobłaści pryjści i vykłaści 350 tysiač paŭnavažnych dalaraŭ. Śmiechu majho varta!
1
babka jožka/adkazać/
11.05.2023
Chachacha, nu
moža ŭ nas tut šmat indusaŭ, jakim zachočacca takim čynam znajci
puť k siebie 
0
chary rama chary chary/adkazać/
11.05.2023
"duchoŭny składnik"
Košt — 350 tysiač dalaraŭ.

a ja, naiŭnaja, dumała, što duchoŭny składnik - to biaspłatna... + tabie jašče j piačeńku daduć
0
Insajder/adkazać/
11.05.2023
Zdajecca, Ksiuša usiož-taki vyrašyła valić ź Biełarusi :)
0
Ivan-durak/adkazać/
11.05.2023
Ižieli takaja vielikaja ciennosť, i v chorošiej stranie, i miesto siły, i infrastruktura, i dažie v instahrammie raskručien, i baza klijentov... TO POČIEMU PRODIEJETSIA??????????????
0
apatamušta/adkazać/
11.05.2023
Ivan-durak, a patamušta Jerušałajm tože ni srazu stroiusia
0
alexginkgo/adkazać/
11.05.2023
Ja pomohał stroiť vieś kompleks Rapanuj, eti domiki i dažie sama idieja načinaja s biźnies modieli, do prohramm i etiki połnosťju moi. K koncu stroitielstva "chitraja" priedprinimatielka Kuruś popytałaś prisvoiť siebie čužych stoitielnych matieriałov i vieŝiej počti na 15.000 dołł. Hod sudov, no vsie viernuli, chotia i čieriez privlečienije OPI, častično isporčienym. Do sich por ona dołžna dieńhi mnie i svoim inviestoram, kotoryje takžie kak ja povieliś na ułybki i obieŝanija. Prodajot naviernoje, potomu, čto užie očień mnohije tut znajut o jejo mietodach viedienija dieł, vozmožno klijenty počti nie vozvraŝajutsia i rabotať s niej mało kto chočiet, prichoditsia ujezžať tuda, hdie ludi jeŝio nie znakomy s niej. Da i nie takoje už tam vyhodnoje dieło, kak ona pytajetsia priedstaviť - 10.000 dołł v miesiac čistoj pribyli napisała ona nie skromno v svojej priezientacii. V etom biźniesie nado lubiť to, čto diełaješ, lubiť ludiej, dumať o nich v piervuju očieried́, dołho vyraŝivať chorošije otnošienija s okružajuŝimi, a nie pytaťsia nakołbasiť dienieh, čtoby pośle tiebia choť "trava nie rasti". Jeŝio štrichi k portrietu dievy K.K.: HAI zabrali u niejo voditielskije prava za voždienije v nietriezvom vidie (priamo voźle jejo žie "duchovnoho" cientra), 2 komiśsii jedinohłasno opriedielili pieriedať jejo małoletnieho syna otcu, a jejo samu obiazali płatiť alimienty (pravda ona ich tak i nie płatit počti hod, za čto, vrodie kak snova imiejet prietienzii so storony vłastiej i OPI), jeŝio za 2 hoda na niejo sostavleno boleje 80ti raźličnych administrativnych vzyskanij (stało iźviestno iz matieriałov miliciejskoj provierki po odnomu iz iskov). Klijentka otsudiła u niejo 100 dołł, v riezultatie Kuruś zapłatiła 300 dołł (+200 za sud)! Na vsie eto jesť oficialnyje dokumienty i śvidietielstva. Jeŝio mnoho druhich "intieriesnych" faktov i śvidietielstv o niej, o kotorych łučšie raskazať žurnalistam, čiem v korotkom kommientarii. Bud́tie ostorožny jeśli vstrietitieś, k sožaleniju mienia nikto nie prieduprieždał 3 hoda nazad o "iadovitych ćvietach v etom vienočkie". 🤪.
0
Insajder/adkazać/
11.05.2023
alexginkgo, Ja taksama s hetaj spadaryniaj K. pracavaŭ kaliści, taksama z historyjaj pa vybićciu płaty za prajekt. I u hetaj navinie adrazu zaŭvažyŭ štość niačystaje :)
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
12.05.2023
alexginkgo

Biźnieś i duchovnosť po-biełaruski. S prdołžienijem bankieta - "dajtie za biełorusskoje zachołusťje 350 k dołłarov", na dierievniu v Ispanii nie chvatajet.
0
Źviezdočiot/adkazać/
14.05.2023
alexginkgo, jeśli nie siekriet - hdie zakazyaali takije doma-śfiery?
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera