Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
mikola/adkazać/
07.05.2023
Dobry artykul.
3
rom/adkazać/
07.05.2023
adiekvatnaja ocienka! so vsiem sohłasien!
6
Ad Niomana da Soža/adkazać/
08.05.2023
rom, da? I z tym, što rasiejcy zdolnyja hladzieć na kahości, jak na roŭniu?)) I z vyklučna polskaj akcentuacyjaj taksama?))
4
Gorliwy Litwin/adkazać/
07.05.2023
absalutna pahadžajusia z aŭtaram. Sam baču Ruskich Ludziej mienavita takimi
4
Ad Niomana da Soža/adkazać/
08.05.2023
Gorliwy Litwin, chiba bačyš ich źnizu ŭvierch, z kalenaŭ, tamu i "ruskich ludziej" ź vialikich litaraŭ))
94
Bolesłav/adkazać/
07.05.2023
Nikto v Rośsii nikakoj stavki na etu formułu i nie diełajet. Tak čto polak-rusofob liš popał palciem v niebo. Dla mnohich ludiej kak biełorusov tak i ukrainciev otličije ot russkich liš riehionalizm. Vsie my russkije, nu a nacionalizm eto pierievorot v mozhach i dym koromysłom. Polaki tradicionnyje donory virusa nacionalizma, kotoryj oni striemiatsia rasprostraniať vo imia svojej zamšiełoj idiei «od moža do moža». Łučšije ludi Polši ponimajut vieś marazm ischodiaŝij ot ultranacionalistov vsiech mastiej, no nietronut etomu pomiešať.
0
Vadzim/adkazać/
08.05.2023
Bolesłav, voś ty sam usio i paćvierdziŭ. Imienna tak jak ty rasiejcy i dumajuć i imienna pra heta artykuł.
0
Prosta žychar/adkazać/
08.05.2023
Bolesłav, nu vy tut svaim kamientarom prosta ŭziali i paćvierdzili ŭsie vysnovy aŭtara) Dziakuj vialiki (pa-mask. "Spasibo bolšojie"))
0
Ad Niomana da Soža/adkazać/
08.05.2023
Bolesłav, kłoŭn)) Kamu inšamu paraiŭ by nie hańbicca, ale nie ŭ hetym vypadku))
2
Valik/adkazać/
08.05.2023
Bolesłav, nu ty vyzdoravlivaj tam, jeśli čto...
8
Bolesłav/adkazać/
08.05.2023
Vadzim, Ja voobŝie etničieskij polak. Tak čto nie takim kak ty nas učiť. My sami znajem svoi problemy, možiem siebie pozvoliť i imiejem pravo kritikovať takich vot Voronov s šabielkami (na Orłov nie tianut). A takije kak vy priedskazujemo priekłoniajutsia pieried luboj bzduroj, ischodiaŝiej ot polskoho političieskoho kłassa. Mnie voobŝie kažietsia (i nie odnim mnoj zamiečieno) čto takije kak vy vsiehda starajutsia biežať vpieriedi polskoho parovoza.
0
Toj samy palak/adkazać/
08.05.2023
Bolesłav, nu de nu de))) ejsmant, ciefciel i kraŭcevič taksama etničnyja "palaki")) a jašče dziaržynski)) Tak što takich haniebnych mankurtaŭ chapała zaŭsiody i ciapier - nie vyklučeńnie.
2
Bolesłav/adkazać/
08.05.2023
Toj samy palak, takije kak ty sami mankurty. Prodajotieś lubomu prichodniu po diešiovkie. Nie sujtie svoj nos v polskije dieła - sovałka nieivyrosła.
2
Bolesłav/adkazać/
08.05.2023
Toj samy palak, kto by hovorił o mankurtach? Už ni tie li kto každym prichodniam hotov prisłužiť protiv svojeho žie naroda?
0
A łučšie chlebaj ŝi s łopaty/adkazać/
08.05.2023
Bolesłav, tak ty opriedieliś v koncie koncov - polak ty ili ŕ uzzkij?
4
Bolesłav/adkazać/
09.05.2023
A łučšie chlebaj ŝi s łopaty, ja polak, kotoryj protiv nacionalističieskoho mrakobiesija i łakiejstva pieried kollektivnym Zapadom. Mnie niečieho opriedielaťsia. Eto takije kak vy vyvoračivajutsia naiznanku priedavaja svoich.
0
fiłosaf/adkazać/
08.05.2023
Poŭna pahadžajusia z aŭtaram, ruskija zabjuć usich kab utrymać uładu svajho panstva nad inšaj kulturaj , naprykład niejkim tryadzinstva, choć jany i nia słavianie jak i my, ale ž...voś heta impierskamć im bje u hałavu haračaj mačoj vielmi šmat razoŭ i hety praces biaskoncy
15
Biełorus/adkazać/
08.05.2023
Hłuposti kakije-to pišiet avtor. Putin dla toho i načał vojnu, čtoby skorieje dobiť Rośsiju i vypołniť takim obrazom svoju miśsiju. Nie zria žie do etoho on uničtožił armiju i VPK.
11
Valadzimir/adkazać/
08.05.2023
Čarhovy demahahična-prapahandyski opus, u jakim aŭtar nie raskryvaje ničoha "hłybinnaha", a jznoŭ, pad vyhladam cipa "abjektyŭnaści", prapichvaje falšyvuju, dvudušna-chłuślivuju zachodniuju kancepcyju i traktoŭku jak historyi, tak i sučasnych padziej. Heta jasna ad samaha pačatku pa zajezžanamu chłuśliva-prapahandyskamu tezisu, što nibyta "namier Rasii pačać vajnu suprać Ukrainy składana patłumačyć racyjanalnymi pryčynami". Na samoj spravie racyjanalnymi pryčynami ŭsio jakraz i tłumačycca, i heta daŭno zroblena abjektyŭnymi analitykami va ŭsim śviecie.
A voś što tyčycca rasiejskaj šavinistyčnaj ideałahičnaj kancepcyi "russkoho mira", to joj, mahčyma, sapraŭdy prychodzić kaniec. Tamu što jana, na maju dumku, taksama całkam falšyvaja, - z adnaho boku, pa svajoj fundamientalna-pieršasnaj ideje, nie majučaj ničoha ahulnaha z realnaj historyjaj (jakaja dahetul chavajecca ad naroda), a z druhoha boku - pa jaje ciapierašniamu ŭvasableńniu karumpavana-pradažnaj libieralna-dziaržaŭnaj "elitaj" sučasnaj Rasiei.
0
Realnaść /adkazać/
08.05.2023
Valadzimir, «Čarhovy demahahična-prapahandyscki opus» — takimi słovami možna acharaktaryzavać amal usio, što vy tut pišacie ŭ «Našaj Nivie».
0
koričnievyj rašizm nie projdiet/adkazać/
09.05.2023
Valadzimir, opiať vylez etot Vaładzimir so svoim «ekśpiertnym» mnienijem, kotoroje odin v odin povtoriajet rašistskuju propahandu, a ta v svoju očieried́ postrojena na fašistskich i impierskich idiejach. A po povodu tak nazyvajemych «objektivnych analitikov so vsieho mira» - eto očieriednoj wishful thinking v stile kriemlevskoj propahandy, kohda friki s auditorijej na paru sotien ludiej (bolšinstvo iz kotorych boty libo kormiatsia na kriemlevskije dieńhi), vydajut siebia za «ekśpiertov», kotorym s radosťju dajut efirnoje vriemia na raša tudej i na druhich raźličnych pomojnych kanałach, plus prodvihajut v socsietiach čieriez prihožinskuju botofiermu. Urovień «ekśpiertnosti» tam priam zaškalivajet, kak sobstvienno i u Vaładzimira.
0
Biek/adkazać/
09.05.2023
Primierno tak i jesť
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera