Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
byk na viaroŭcy/adkazać/
04.05.2023
Nieŭzabavie nalacić siudy z kamientarami ŭsiakaj usiačyny. Nie varta pieražyvać. Biełarusy, jany ž dychajuć abo na zahad, abo z dazvołu i "nie poniať" im svabodalubnych banceraŭ.
0
Antybancar/adkazać/
04.05.2023
byk na viaroŭcy, nu a što? Ludzi majuć vykazvać svajo mierkavańnie nakont hetaha Bancara i jaho pavodzinaŭ. Voś ja liču, što jon nieadekvatna pavodzić siabie, a druhi ličyć, što heta takoje prajaŭleńnie volnaści i svabody. Ale treba zrazumieć, što volnaść i svaboda, biezumoŭna, heta hałoŭnyja kaštoŭnaści demakratyi. Ale i demakratyja nie aznačaje usiedazvolenaść. Miakka kažučy, Bancar ŭžo razyšoŭsia tak, što vielmi niepryjemna stanovicca.
3
mikola/adkazać/
04.05.2023
pablytau Krainy............Zastavausja by na Belarusi...........
6
Chopić užo Bancara/adkazać/
04.05.2023
Zusim čałaviek zvarjacieŭ ad "ciažkaha polskaha bytu". U sud jon źbirajecca. Nu, heta ŭłasnaje prava čałavieka. A voś rabić takija chajpoŭnyja fotazdymki kala ikony u špitali - hłupstva i kłamstva. Čytajučy artykuł stanovicca niepryjemna ad takich pavodzinaŭ hetaha Bancara. Spadabałasia jamu, vidavočna, što ab im usio kłapociacca. Ale ja liču, što čałaviek źjechaŭ z hłuzdu kančatkova.
1
123/adkazać/
04.05.2023
Chopić užo Bancara,tak eto norma dla nieho.  "Sohłasno Mieždunarodnoj kłaśsifikacii boleźniej, eto rasstrojstvo možiet projavlaťsia v ekścientričnom poviedienii,
https://nashaniva.com/ru/315933 nieobyčnych idiejach"
5
daviedka/adkazać/
04.05.2023
O čiom ja na dniach i pisał zdieś. Usłovija sodieržanija možiet i połučšie, no biespriedieł polskoho riežima v otnošienii biełorusskich hraždan pochleŝie sobstviennoj diktatury.  Zaklučienije biełorusskich sudiebnych psichiatrov imiejet bolšuju juridičieskuju siłu, čiem diahnoz niekich polskich vračiej, plus na rodinie dla prinuditielnoj hośpitalizacii i lečienija, pusť i formalno, no triebujetsia sootvietstvujuŝieje riešienije rajonnoho suda.
2
Pavieł/adkazać/
04.05.2023
A čto tam z katavanaj praź jaho polskaj kabietaj? Dušyŭ, źbivaŭ, zalivaŭ piarcoŭkaj, pahražaŭ zabojstvam. Heta niavažna? Jana taksama nieanacystka z KDB? Hety čałaviek - patałahičny iłžec i naturalny narcys, ale paśla jahonych pryznańniaŭ u napadzie na siabroŭku i katavańniach jaje - viersija pra biaźvinna zatrymanaha kocika nia vyhladaje narmalna. Polskija słužboŭcy, psichołahi i palicyjanty - usie ŭ zmovie, uvieś śviet suprać svabadalubivaha dehienierata.
1
Vielmi niečakana/adkazać/
04.05.2023
Pavieł, dziakuj Vam, što aśviatlili hetu temat. Sapraŭdy, Bancar nie choča rastłumačyć, što jon zrabiŭ z polskaj kabietaj? Heta užo nie žarty, i kali z čałavieka prabujuć zrabić "achviaru" polskaj miedycyny, to kali łaska, padajcie dakładna infarmacyju, što stała pryčynaj hetaha, a nie rabicie z chłuśnika i niedalokaha čałavieka hieroja!
0
Dobrožiełatielnyj hraždanin/adkazać/
04.05.2023
Choču informirovať o tom, čto "nievinnaja žiertva v licie Bancara" nie tolko narušała polskij zakon, pristavała k ludiam v kafie v Varšavie i sypała im uhrozy (požaleli jeho i nie vyzvali policiju), no v koncie koncov pieriešieł užie hrań dozvolennoho i fizičieski izdievałsia nad jeho polkoj. Jeśli Bancar zasobirałsia v sud, vynuždien budu vmiestie s hruppoj śvidietielej jeho poviedienija takžie soobŝiť v policiju. Spraviedlivosť dołžna byť, a vystavlať siebia žiertvoj i pri etom imieť "svoi siekriety" - durno pachniet, kak hovorił Miuller
1
hała/adkazać/
04.05.2023
u nas inakš...
u nas vielmi kiepska z hetym usim...

navat u paraŭnańni z rasiejaj
u rasiei była žeść u hetaj śfiery... ale ŭsio roŭna lepš, čym u nas

tak było prynamsi da 20 hodu...
0
Zadieržali za dieło/adkazać/
04.05.2023
Tiebia,Bancar, nie zadieržki, a pomiestili, i ni za to, čto ty Bancar (vo žie dostižienije kakoje), a za nieadiekvatnoje poviedienije, mohuŝieje povleč nastuplenije pośledstvij dla žiźni i zdorovja hraždan. Ty priekrasno znaješ, čto jeŝio mało otdiełałsia: poetomu łučšie pomołči i nie stroj iz siebia "biednuju-niežienku", Bancar!
1
Maksim Dizajnier/adkazać/
04.05.2023
Tipičnyj otiec hieroinia. Otstruhałsia, i vo vsie tiažkije. Poł strany i Tindiera takich hierojev. Chatki v Kamiennoj norkie sdajut,  živut na dyktatarskije hrošiki za buhrom, dieti vyrośli, špili-vili s našimi "v śviazi s situacijej v stranie" za šaurmu i batł vina za 3 jevro, žizń priekrasna.
0
Niet bancierovŝinie/adkazać/
04.05.2023
Nadojeli vy užie so svoim bancierom
0
Barabancier/adkazać/
04.05.2023
Bum-bum-bam! Biejtie ludi v baraban!
1
Bancar takoj Bancar/adkazać/
04.05.2023
Bancier ochamieł okončatielno. Stydno tiebie dołžno byť, Bancar!
1
Och už etot Bancier/adkazać/
04.05.2023
Nastojaŝij masovik-zatiejnik. Nado žie kak v obraz vošioł. Nie otličiť ot nastojaŝieho pacijenta. Hłavnoje,Bancier, nie vołnujsia: tiebia v Polšie tolko prokApajut, a v Biełarusi mohli by tieorietičieski i zakOpať. Vot i vsia raźnica. Nie hnievi, Bancier, Boha! Lečiś, vyzdoravlivaj i nie nužno etoho chajpa bolšie.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera