Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Žvir/adkazać/
30.03.2023
Eto krasavcam na samom diele. Krasavcam na masły.
0
Viadomaja siamiejka/adkazać/
30.03.2023
Kab u žyćci było ščaście ------- treba kraści,kraści i kraści!;))))
0
SHOS /adkazać/
30.03.2023
Cifry vpiečatlajut. S takimi dotacijami bienzin diešieviejet na paru kopiejek))) bravo. Piroh schavajet. Von kakoj bojarin dobryj!
2
Sets /adkazać/
30.03.2023
Usia hetaja maskoŭskaja padtrymka ŭ kančatkovaj ličbie - Biełaruś adna ź biadniejšych krain Jeŭropy ź biednym nasielnictvam i ź nizkaj jakaściu žyćcia. Kab kraina była biez łukašyzmu, žyła ŭ rynkavaj ekanomicy to biez "tannaj" maskoŭskaj nafty dy hazu ŭzrovień žyćcia biełarusaŭ byŭ by na ŭzroŭni palakaŭ dy bałtaŭ ź siaredniaj zarpłataj nie nižej 1500-2000 tysiačy jeŭra, ź piensijaj nie nižej ŭ 900 jeŭra, z šanhienam dy bieź vizam, raźvitym turyzmam, dobrymi adnosinami z susiedziami. Biełarusam nie było b soramna za svoj pašpart, za jeŭrapiejskuju adukacyju, za jeŭrapiejski ŭzrovień žyćcia. I prynamsi i vojska mieli b prafiesijnaje jakoje b abaraniała krainu i palicyju jakaja b abaraniała ludziej i miedycynu ŭ jakoj chapała b i lekaŭ i było b samaje sučasnaje miedycynskaje abstalavańnie i vajskoŭcy i palicejskija i miedyki zarablali b nia mieńš jak pa 3000 jeŭra. Mieli b i vybary i parłamient i prezidentaŭ jakija b pracavali na narod dziela Biełarusi, a nie sučasnaha łukavaha čorta zdradnika Biełarusi jaki davioŭ krainu da halečy, narod da teroru, a adnosiny z susiedziami da vajny.
14
SHOS /adkazać/
30.03.2023
Sets , u vas niemnoho niepravilnyje dannyje. Sriedniaja zarpłata v Polšie 1000 jevro pośle nałohov, a piensija 400 jevro. V miedicinie nie vsie ok. No chotia by viezdie jesť dvižienije, raźvitije, problemy riešajutsia.
0
Byccam /adkazać/
31.03.2023
Sets , a tak lohka pramianiali jeŭrapiejskija karani na russkij mir! 

U vyniku, zamiest svabod i zamožnaści atrymali hułah i haleču. 

Chto b moh padumać?! Praklatyja nacyjanalisty iznoŭ mieli racyju! 
0
Josik/adkazać/
31.03.2023
SHOS , voś jak acanić vaš kamient? 50% - dobra, a 50% - aby što. Čamu ŭsie biaruć siaredni zarobak. U Biełarusi prybiralščyca, pradavačka atrymlivajuć 800 rubloŭ, a ajcišnik 4000,dyk što, siaredni zarobak 2400? Nie, adna nie moža dziciaci nabyć asadku sa sšytkami, jaki spadabajucca małomu, a druhomu apastyleła pa kłubach švondacca. Ale siaredni zarobak dobry.
0
SHOS /adkazać/
31.03.2023
Josik, ja nie skazał, čto čto-to aby čto. Prosto privieł miedicinu v kačiestvie primiera. V niej jesť problemy, kotoryje pytajutsia riešiť nie zaprietami i ukazami, a normalnymi mietodami. Sriedniaja zarpłata bierietsia dla sravnienija. I ona nižie značitielno 1500-2000 jevro. Nie vižu nikakoj kramoły. Druhaja strana, druhije problemy
5
Hora-Horecki/adkazać/
30.03.2023
Nie samaja korriektnaja mietodika podsčieta, i ona promoskrvskaja. Tak možno sčitať hranty na haz i niefť RF po torhovoje s Kitajem ili Indijej
19
Gorliwy Litwin/adkazać/
30.03.2023
Na čym Ščyry Sialanski Etnas zarabiŭ hetyja hrošy?

A mienavita na łupcavańniach i katavańniach, na začystcy ŭsiaho niaščyraha-niaruskaha, na pradastaŭleńni terytoryi dla rasijskaj ahresii suprać Ukrainy

i bačycie jak dobra za hena płaciać! Ani za jakuju "nac. kulturu" , ani za jakuju "iaŭropu" nichto b i blizka stolki nie zapłaciŭ. Vuń ITšniki dumajuć pra siabie što jany vojčań vumnyja. A słabo ž im zarabić , usim razam uziatym, navat pałovu hetych hrošaj, što zarablajucca dručkami i kajdankami. Nu i chto nasamreč vumny? Ačkaryki-chipstary ci Ščyraja Etnaviaskovaja Maci, ź jaje spradviečnaj viernaściu Rusi?
 
4
Žvir/adkazać/
30.03.2023
Gorliwy Litwin, heta tvoj ščyry chitražopy etnas zarablaje na ŭsim-praŭsim. Pa tvojmu heta biełaruski etnas pradastaviŭ terytoryju rasiejskim ahresaram dla napadu na Ŭkrainu ? Spyni jurodstvavać, bo tabie daviadziecca adkazać za takija vykazvańni ŭ sudzie.
3
Byccam /adkazać/
31.03.2023
Žvir, jon (spraviadliva) kpić z samaidentyfikacyi tutejšych jak rasiejskaha małodšaha brata, nie pierajmajciesia. 
1
Žvir/adkazać/
31.03.2023
Byccam , nie padmanvajciesia, heta čyrvonaja nitka nia tolki jaho kamentaroŭ, ale j artykułaŭ. Adukavany čałaviek znojdzie, jak pakpić biez abrazaŭ. Dumajecie, jon nia ŭ stanie ? Jon taksama adukavany. Tady čamu?
0
Heta ŭsio biezumoŭna nie nova/adkazać/
31.03.2023
Byccam , łuchtu jon viarzie, plavuzhaje aby što kožny raz. Biehajuć takija pa kamientatarskich, sami sabie pišuć i sami saboju ciešacca.
1
diahnoz/adkazać/
30.03.2023
Nu to jesť jeśli by nie ros poddieržka, to była by połnaja opa, Vieniesueła ili Zimbabvie. Riežim-parazit, koich było połno jeŝio v niedavniem prošłom sidievšim na ihle SSSR. A tiepieŕ eto niŝaja Kuba, KNDR.... Nu ładno Kuba, zadvorki mira biez promyšlennosti. A tut promyšlennyj potienciał, vysokokvalificirovannaja rabočaja siła, vysšieje obrazovanije u 50% nasielenija, trudolubivyj narod, hieohrafičieskij cientr Jevropy, hranica dvuch storon śvieta. Upravleniec ot boha prievratił stranu s takim potienciałom v parazita. Eto nado jeŝio umieť byť takim odarionnym. Pri etom iz Rośsii často etim ukoriajut, tipa my vas kormim. Nie nas, a riežim-parazit oni kormiat. Jabaťki choť inohda zaduyvajutsia nad takimi voprosami? 
6
jabaťka/adkazać/
30.03.2023
diahnoz,niea nikohda nie dumajem, nam by pojesť, vypiť, zakusiť potom po...ia, na eto, dažie rabotať nie nado, chvatajet nieftie-hazovych hrantov Rośsii.
 
1
Poniatno/adkazać/
30.03.2023
Poniatno, kohda poniali, čto nieftiehazovyje dołłary i hranty zakančivajutsia, to riešili pritianuť jadiernuju bombu, vmiesto dołłarov.
 łukašienko riešił obmieniať jadiernuju bombu na niŝietu biełorusov i ich niŝuju žizń pod rośsijskoj okkupacijej. no s sochranienijem okkupacionnoj vłasti v svoich rukach.
2
Valadzimir/adkazać/
30.03.2023
"Biełaruskaja ekanamičnaja madel", jakuju zbudavaŭ zusim nie toj, na kaho ŭsie družna pakazvajuć palcam, absalutna unikalna tym, što jaje biesprecedentnaja finansava-ekanaminaja padtrymka z boku Rasiei dziŭnym čynam abiarnułasia nieprilično biesprecedentnym abiescenieńniem biełaruskaha rubla...  u 100 000 000  (sto miljonaŭ) razoŭ. Nahadaju, što adbyłosia try denaminacyi biełaruskaha rubla - u 10, u 1000 i ŭ 10000 razoŭ. Pry hetym u rasiejskaha rubla była tolki adna denaminacyja - u 1000 razoŭ. Pakolki "start" nacvalut i ŭ RF, i ŭ RB byŭ ad adnoj zychodnaj kropki - savieckaha rubla, to atrymlivajecca, što biełaruski rubiel abiesceniŭsia adnosna rasiejskaha u 100 000 (sto tysiač) razoŭ. 
Jak viadoma, pa zakonu zachavańnia enierhii kali niedzie niešta ubyła, to u ińšym miescy stolki ž prybyła. Dzie prybyła toje, što ubyła z RB u vyniku takoha nieimaviernaha abiescenieńnia biełaruskaj "nacyjanalnaj valuty"? I ci nie ubyła tudy ŭsia rasiejskaja nieimaviernaja finansava-ekanamičnaja dapamoha RB?
0
Akvadyskateka ŭ pakoi hrazi/adkazać/
30.03.2023
Pamiatajecie Naściu Rybku? Dyk voś, jana - nie elitnaja eskortnica z RB. U elitnaj jość vusy, i zaŭtra jana znoŭ pašle narod i nacyjanalny schod.
1
Sponsor/adkazać/
31.03.2023
Hod nazad babuški poddierživali svojeho kormilca i jeho sponsora, kotoryj dajot dieńhi na ich piensii: " Koniečno nado było Ukrainu bombanuť, tam žie v Ukrainie na ulicu nie vyjti iz-za nacistov". Skoro babuški budut hovoriť: " Koniečno nužno jadiernoje oružije, inačie nas zachvatit Polša i Litva.
0
Šielma/adkazać/
31.03.2023
[Red. vydalena]
0
Vasia/adkazać/
31.03.2023
[Red. vydalena]
0
Piatruśka/adkazać/
19.08.2023
Vsie profukał kak vsiehda. Och i lubiat kołchoźniki chalavu.
3
Gorliwy Litwin/adkazać/
19.08.2023
Ciapier asnoŭnaja dadadzienaja vartaść na Biełaj Rusi stvarajecca krasaŭcami - łupcavańniem i katavańniem nabrydzi i mankurtoŭ. jany RUPliva zarablajuć dla ščyraj siniavokaj krainy rasijskija datacyi i prefierencyi. heta značna bolš čym zarablaje lubaja asobnaja halina ekanomiki. byli tut akularščyki za kantupierami, jakija pretendavali što jany zarablajuć bolš. ale ich pastavili ŭ stojła
i jak simvalična, što hetyja krasaŭcy - pramyja naščadki spradviečnych chlebarobaŭ, jakija svajmi mazolistymi rukami stvarali bolšaść dadadzienaj vartaści pry falvarkavaj sistemie. Takaja Biełaja Ruś maje kałasalnuju stupień pierajemnaści i ŭstojlivaści
0
Nriermp/adkazać/
19.08.2023
Gorliwy Litwin, z Navinak ŭžo vyjechali.
0
Žieleznyj Drovosiek /adkazać/
19.08.2023
Kuplen s potrochami. Do diesiatoho kolena. Moh by takoje siebie priedstaviť kał-choźnik? Vot vo skolko obchoditsia jeho słužba ordie po uničtožieniju vsieho biełaruskoho.
0
Sierhiej /adkazać/
12.11.2023
Nie staťja, a čuš sobačja. Prostitie, no tak rabotajut dohovornyje otnošienija. Jesť dohovor ob JEAES, značit niet nikakich raznych cien na tovary. Ciena na haz i niefť dla Biełarusi dołžna byť: ciena v Smolenskie+dostavka. I po etoj mietodikie Rośsija nas hrabit. I tovary dla rośsii sootvietstvienno prodajutsia diešievle, t.k. siebiestoimosť nižie iz-za nizkich cien na enierhonositieli. A po vašiej łohikie połučajetsia, čto Rośsija vsiech subsidirujet, osobienno Kitaj, t.k. on połučajet haz po Sile Sibiri po cienie nie na mnoho vyšie čiem Biełaruś: v 2021 ili 2022 było hdie-to 173$ za tysiaču kubomietrov, sravnitie s 130 dla Biełarusi i 1120 dla Jevropy. Čto-to ja nie słyšu, čtoby kto-to pisał: aja-jaj rośsija subsidirujet Kitaj. Da i vsie cieny u rośsii obyčno dołhosročnyje i sčitajutsia po formułam. I nikohda cieny na enierhonositieli iz rośsii v Jevropie nie byli i blizko k sriedniejevropiejskim na biržie. Huhł vam v pomoŝ. Nie prievraŝajtieś v BT. Dažie jeśli vy v oppozicii k riežimu, nie nužno upodoblaťsia jemu i vrať, no tolko v svoju storonu, i nie nužno protivoriečiť zdravomu smysłu.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera