Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Prosta žychar/adkazać/
23.03.2023
Tut jašče cikava, na kolki hruzapadymalnaść samalota źmianšajecca ŭ paraŭnańni z zaprajektavanaj, kali ŭ jaho siadaje taki piłot, jak na fota.
25
Truna/adkazać/
23.03.2023
A amierykanskija piłoty, jakija skidvali napałm, zabivajučy tysiačy i tysiačy vjetnamskich dziaciej i žančyn, viadoma, hieroi i vysokija intelektuały... Im dahetul u Biełym domie miedali na hrudzi viešajuć za ichnija kryvavyja "podźvihi". Užo b zakryli rot u tym domie i siadzieli b moŭčki, bo za ichnimi vajennymi taki śled sa złačynstvaŭ i zabojstvaŭ ciahniecca, što časam nacystaŭ pryhadvaješ. Jak paśla Sonhmi, naprykład.
0
Biełarus /adkazać/
23.03.2023
Truna, tohda rasskažitie o Łahieriach Śmierti OHPU-NKVD-MHB-KHB, o HUŁAHie, STONie, SŁONie, o ŹVIERSTVACH bolšievikov, Novočierkasskom Rasstriele svoich žie sohraždan, o žienŝinach HUŁAHa Publičnych Domach dla viertuchajev pročich dieliškach - a SMYSŁ v śledujuŝiem - "vłasti" svojeho "hosudarstva" TVORILI UŽASY NAD HRAŽDANAMI svojeho hosudarstva... A IZUVIERSKIJE MIETODY łukašienki i jeho Karatielej?! Vot i MOŁČITIE łučšie vy o svoich "biełych domach" - "ispołkomach"!!!
2
Freddy/adkazać/
23.03.2023
Truna, komunizm zasłužił čtoby jeho vyžihali napałmom. ty jeŝie zabył pro indiejciev napisať.
1
Obratnyj otsčiot /adkazać/
23.03.2023
Fotočka začietnaja—prosto supier! Edakaja vyrazitielnaja kak by eto pomiahčie skazať... s javnymi priznakami intiellekta fizionomija. Pričiom,u oboich.
0
Josik/adkazać/
23.03.2023
Što ŭ Rasiei, što ŭ Biełarusi, usio z noh na hałavu (praz s.aku). Kali b vajskoŭcaŭ za ludziej trymali, nie kidali b na ŭzmocnienyja pazicyi z aŭtamatami, dy nie stavili za śpinami takich ža vajskoŭcaŭ z kulamiotami.
0
Askmi/adkazać/
23.03.2023
Prosto eta kłounada s bieśpiłotnikom popała v riezonans s žiźniennymi principami samoho Šojhu i jeho šiefa. Vrodie i śbili, i v to žie vriemia vrodie i nie śbivali, nastamniet ono samo upało. I odnim hłazom chitro ŝuriťsia, a druhim puhlivo kosiťsia.
0
Prafiesar Preabražžnski/adkazać/
23.03.2023
A što ź ich intelektam na tvarach? Vidavočnaja admoŭnaja sialekcyja nasielnictva Rasiei paśla 1917 hoda.
0
Fiedzia/adkazać/
23.03.2023
Na licie vsie napisano i nie tolko u letčika
0
Aresa/adkazać/
23.03.2023
Ahresiŭny afiełak. I nie sumnievajciesia. Tam šmat takich.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera