Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Kałmaty Vožyk/adkazać/
18.03.2023
Miesinh nie mieŭ racyi!

" Niezadoŭha da svajho skonu Miesinh skazaŭ biełaruskamu žurnalistu, što ŭ jaho krainie jašče doŭhija hady budzie tolki stabilnaść, mir i spakoj. Viaščun ličyŭ, što Biełaruś nikoli i ni z kim nie raźviaža vajnu".
0
Da/adkazać/
18.03.2023
Da, idiot vojna marhinalnoho mieńšinstva s Narodom Biełarusi. Prieimuŝiestvo, u marhinalnoho mieńšinstva, tolko odno - možno bieznakazanno iźbivať, pytať, nasiłovať i ubivať.
0
krokus/adkazać/
19.03.2023
Da, a narod počiemu mołčit?
1
PKK/adkazać/
19.03.2023
krokus, ty maŭčyš a biełarusaŭ tysiačy vajujuć 
14
byk na viaroŭcy/adkazać/
18.03.2023
I jakoje dziva? U 2020-m adbyŭsia biełaruski cud. Zvyčajnaja chatniaja haspadynia vypadkova adčyniła dźviery turmy Biełaruś. Narod padniaŭsia z naraŭ, pachadzili biełarusy tudy siudy i viarnulisia nazad u kamieru. Limit biełaruskich cudaŭ na XXI stahodździe vyčarpany. Moža ŭ CHCHII-m... Moža, nie fakt.
0
Strannyj vy/adkazać/
18.03.2023
byk na viaroŭcy, strannyj vy, a pričiom iźbijenija hubopikom ludiej, k vašim prietienzijam? Ili mało bjut ??? Nado bolšie i silnieje, čtoby čudiesa nikohda nie nastupili ??? Až do 22 vieka, dołžny mordovať i iźbivať....???
 Chierojskij byk  na vieriovkie hubazika.
4
byk na viaroŭcy/adkazać/
18.03.2023
Strannyj vy,prapanuju pračytać jašče raz, z razumieńniem tekstu
8
Mar/adkazać/
18.03.2023
[Red. vydalena]
5
Durimar'/adkazać/
18.03.2023
Nado zaprEtiť tilifony, udaliť intYrniet, otmieniť tilivizicionnyje k0nały.
1
Švondier/adkazać/
18.03.2023
Hladia na vsio eto ponimaješ, čto dažie rieprieśsii u nich čieriez opu. Masštab rieprieśsij nie pokazatiel ich effiektivnosť, a imienno effiektivnosť dołžna byť na piervom miestie. Zadača rieprieśsij nie tolko v nakazanii nieuhodnych, no i v zapuhivanii ostalnoho nasielenija. A eto diełajetsia putiom ośvieŝienija rieprieśsii čieriez vsie ŚMI. To jesť, po BT i vo vsiech riežimnych ŚMI dołžny čiotko objaśniať nasieleniju, čto nielzia podpisyvaťsia na kanały, nielzia łajkať, riepostiť, pieriesyłať "zaprieŝionnyje" matieriały i tak daleje i privodiť nahladnyje primiery zadieržanij i nakazanija, čtoby zapuhať narod. No pojti riežim na eto nie možiet, poskolku 60-70% nasielenija nie v kursie o rieprieśsijach i puhať ich riežim nie chočiet. Takim obrazom rieprieśsii budut idti 5 let, 10, 20, potomu čto nieznajuŝije ludi (a ich 70%) budut prodołžať łajkať, riespostiť, dostavať iz prostorov intiernieta "zaprieŝionku" (a v śpiskie zaprieŝionki sotni matieriałov), a eto stado šerych bykov budiet hodami biehať po krainie i łoviť nieuhodnych. Takoho idiotskoho riežima jeŝio poiskať nužno, potomu čto rieprieśsii triebujet bolšich zatrat, osobienno ludskich, i vsio eto bjot po ekonomikie i očień silno Rieprieśsii dołžny idti hod-dva i svoračivaťsia, a inačie ekonomikie truba. A eti budut jeŝie nie odnu piatiletku biehať i "vyjavlať". Tolko v Drievniem Rimie był takoj idiot Kalihuła, kotoryj podžioh Rim čtoby stišok napisať. Nu i vot v Biełarusi jeŝio odin našiołsia, kotoryj podžioh sobsvtiennuju stranu. 
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera