Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Ich duchovnosť/adkazać/
14.03.2023
Eto i jesť ich duchovnosť i duchovnyje skriepy v vidie śmiesi nacizma i fašizma, razbavlennych piedofilijej i zamiešannych na mordoboje, iznasiłovanijach, pjanstvie, vorovstvie i obmanie.
0
Josik/adkazać/
14.03.2023
Łukašenka, azaronak z mukavozčykam, hładkaja, Švied, moža jość što skazać, jak hienieralnamu prakuroru? Ukrainskija žančyny maniać? Ci heta i jość sens denacyfikacyi. Kab vy ŭsie ŭ piekle apynulisia.
0
Biełarus/adkazać/
14.03.2023
Łukašenka pavinien być pryznany taksama saudzielnikam rasiejskim pamahatym.
0
Hleb Žehłoŭ/adkazać/
14.03.2023
Biełarus, ...a jon i jo saŭdzielnik, i dobra razumieje, što ździejśniŭ čarhovy asoba ciažki złačyn suprać čałaviečnaści i kab adciahnuć čas adkaznaści za ŭsie svaje złačyny za 28 hod zachopu ŭłady dušyć biełarusaŭ katkom kryvavych represij, i budzie hetaje rabić da taho času pakul jaho nia spyniać za ruku ci kula, a chałui (pazaronki, mudavozčyki, masandry, baradavačnica, šviedy, karpiankovy....) absłuhoŭvajuć jaho asoba ciažkija złačyny.
1
koń/adkazać/
14.03.2023
A zdavałasia b, ludzi. Nohi, ruki, hałava, nos... Kali hladziš na ruskich, nie daviaraj svaim vačam.
0
MUT HAAHA/adkazać/
14.03.2023
Vsie eti putinskije "voiny"- izvraŝiency i javlajutsia KUMIRAMI łukašienki, no počiemu mołčit "prokuror" Švied - vied́ eto Hienocid Słavianskoho Naroda Ukrainy, a PRIESTUPNIKI TRIENIRUJUTSIA V TIERŁAHIERIACH Riespubliki Biełaruś !!!
3
Riealistka/adkazać/
14.03.2023
Ja nie udivlena. Takije słučai široko rasprostranienny na vsiech okkupirovannych ukrainskich tierritorijach. I rańšie ob etom hovorili, była odna krupnaja činovnica, kotoraja vsiehda hovoriła ob etom, poka jeje nie zastavili zamołčať, oprovierhnuť svoi žie słova i potom uvolili. Vłasti nie chotieli razvodiť paniku, no nužno smotrieť pravdie v hłaza i osoznavať čto takoje vojna i čto eto nie tolko pieriestriełka mieždu sołdatami hdie-to tam daleko
0
Hryška /adkazać/
14.03.2023
Voś, «duchoŭna-maralnaje viaršenstva» Rasiei nad «hrešnym, biazbožnym Zachadam». Voś, hetyja «praviednyja voiny», jakich dabrasłaviŭ maskoŭski «patryjarch» Kirył. Voś, maskali-paplečniki Łukašenki, jaki katuje, hvałcić, i zabivaje ŭłasny biełaruski narod. «Russkij mir» — heta śviet sadysckich, amaralnych pačvar. Niachaj Boh ich usich papraknie. Cyvilizavany volny śviet pavinien supraciŭlacca!
19
Maksim Dizajnier/adkazać/
14.03.2023
V Krakovie mnohodietnyj otiec troich dietiej s Ukrainy pytałsia iznasiłovať 26-letniuju ukrainku priamo posriedi ulicy. Alfasamca zadieržali po horiačim śledam. I...Otpustili, pieriepisav familiju s projezdnnoho, tak kak pasporta pri niem nie okazałoś!Na sudie vinovnika oštrafovali, zaprietili približaťsia k postradavšiej, i otpustili!Postradavšaja vozmutiłaś, tak kak pri ariestie byli zafiksirovany poboi!5 baranov vziali hriech na dušu, i tiepieŕ po nim sudiť po vsiej Rośsii?Da ich na rodinie miestnyje v asfalt zakatajut, nikakoho učastija Ukrainy nie ponadobitsia.
1
chorošij połučitsia asfalt/adkazać/
14.03.2023
Maksim Dizajnier, baran eto ty, ty chotia by počitaj staťju - tolko zadokumientirovannych 71 tysiača priestuplenij, sovieršiennych rašistami. A skolko nie zadokumientirovano. Eto i pokazyvajet istinnoje lico vsiej rf, rašistov, i takich podpievał kak ty. Mnoho li ty tam koho v «asfalt zakatał», a? Tam 70% takich v stranie
1
Traveler /adkazać/
14.03.2023
Maksim Dizajnier, bomžik moskovskij, ja žił v rosii, tam eto razvlečienije iznasiłovanije, ili biezaŝitnuju dievušku ili junošu. vsia vaša vaša rasieja eto hniezdo zła.  
1
Nietutiejšy/adkazać/
15.03.2023
Maksim Dizajnier, a ty znaješ, čto v Chiersonie čiečiency miestnych parniej nasiłovali, kotorych otłavlivali voźle svojej raspołahi. Ich tožie zakatajut? A ty v kursie, čto v čvk vahnier takich ubijc, nasilnikov, razbojnikov oficialno słužiło i słužit tysiači. Jeśli im povieziot i oni viernutsia domoj, to doma ich vstrietiat kak hierojev. I jeŝio, ty nie zabył, čto rośsija hod nazad napała na Ukrainu? I striemitsia uničtožať jeje hosudarstviennosť i naciju. Diesiatki tysiač rośsijskich baranov idut słužiť i jedut ubivať v Ukrainu. A diesiatki millionov rośsijan ich v etom poddierživajut. Nu, my žie nie budiem sudiť po vsiej rośsii, pravda?
0
M-65/adkazać/
15.03.2023
Maksim Dizajnier Čto,maksimka,nravitsia,kak tvoi soplemieńniki postupajut vysokoduchovnyje,s širokoj i ŝiedroj russkoj dušoj?Čto-čto tam ich dostojevskij idoł hovorił pro ślezu riebionka?Ty tut žie sujoš pro POPYTKU iznasiłovanija v Krakovie,niepriemienno,ukrainciem.Chorošo tiebia prošili tvoi choziajeva,nadiežno.Istyj marhinał s nienavisťju s normalnomu miru i łatientnoj lubovju k russkomu fašizmu.
0
Sam ty baran/adkazać/
15.03.2023
Maksim Dizajnier Da ty posmotri skolko viesiełych smajlikov staviat tvoi pod postom o pohibšich dietiach pri bombiežkie v Ukrainie!Nmkto ich zakatyvať v asfalt nie budiet,a nahradiat kak hierojev.Budto ty sam eto nie znaješ.Ty čto,nie vidieł,kak piensionierki iz Voronieža ślunoj bryzhajučto «i dietiej nado —vsiech nado v Ukrainie ubiť!»Izvraŝiennaja strana s izvraŝiennymi mozhami u nasielenija.
0
Natalla/adkazać/
15.03.2023
Horka heta ŭśviedamlać, ale kali b Biełaruś nie pradastaviła svaju terytoryju rašystam, hetaha chutčej za ŭsio nie zdaryłasia b. 
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera