Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
7
Ejuja/adkazać/
11.03.2023
Naša Niva kožny raz publikuje niejkija dadzienyja, katoryja pamianšajuć uzrovień kanfliktu i sapraŭdnaj vajny na vyniščeńnie. Jość aficyjnyja dadzienyja Hienštaba Ŭkrainy, ich i treba publikavać. A dadzienyja ź vieryfikavanymi praź internet, heta prosta dadatak, katory nia možna stavić vyšej za aficyjnyja.
6
Yyyń/adkazać/
11.03.2023
Ejuja, a počiemu ukrainskije, a nie rośsijskije, tam sčiet užie na milliardy naviernoje pošieł, odnich chajmarsov tysiač piať naviernoje nałuŝili? Obie vojuiuŝije storony budut prieuvieličivať čužije potieri, i priumieńšať svoi vnie zavisimosti ot toho, kto iz nich vam nravitsia, s raznoj stiepieńju pravdopodobnosti. Tuman vojny.

Žurnalisty dajut harantirovannuju minimalnuju płanku, ot kotoroj  možno ottałkivaťsia, čtoby poniať, čto proischodit na samom diele, tak kak iz statistiki druhich voin primierno iźviestny koefficijenty otkrytych/skrytych potieŕ i tak daleje.  

No jeśli vam chočietsia vidieť, čto riuśsich kosiat sotniami tysiač, i niepriemienno naśmierť, a ukrainciev jeŝie nikoho nie ubili - vola vaša. Von niekotoryje i v obieŝanija hubopnikov vieriat, vozvraŝajutsia...
1
AMT/adkazać/
12.03.2023
Yyyń, Tak, sapraŭdy, skazać možna ŭsio što zaŭhodna, i navat kali dapuścić, što Hienštab nie pierabolšvaje straty praciŭnika śviadoma - to adkul jamu viedać dakładnyja ličby? Bjuć jany, naprykład, pa varožym raźmiaščeńni, achviary jaŭna jość - ale kolki zabitych, kolki paranienych, kolki niekranutych? Ichnich pradstaŭnikoŭ što, dapuskajuć tudy ličyć? Jasna što nie, vielmi časta možna tolki zdahadvacca pra straty z bolšaj ci mienšaj stupieńniu vierahodnaści i ahučvać samyja maksimalnyja ličby. Tamu i niekrytyčnaje karystańnie hetaj statystykaj dy jašče pradstaŭleńnie jaje jak adzinapravilnaj - dobra dla prapahandy, ale nie dla realistyčnaj acenki situacyi.

A źviestki žurnalistaŭ i vałancioraŭ čym kaštoŭnyja -- što tam chaj sabie i nie takija šalonyja ličby, ale fakt kožnaj śmierci dakładna paćvierdžany. I heta značyć možna ŭpeŭniena kazać - dakładnaja kolkaść strat nieviadomaja, ale jana nu voś nijak nie mienšaja za hetuju ličbu. I ŭ hetym kaštoŭnaść takoj statystyki, što jana nie z hałavy ŭziataja.
1
Pokazatielno/adkazać/
11.03.2023
Pokazatielno to, čto ciennosť žiźni rośsijanina ravna nulu nie tolko dla vłasti Rośsii,
no i dla samoho rośsijanina i jeho rodstvieńnikov.
 Posmotritie, idut pohibať ni za čto, ni pro čto.
 Vied́ ni cielej poniatnych u etoj vojny niet, ni pričin dla jejo načała niet, a pomirať idut
pokorno, a mnohije i s udovolstvijem. Eto žie naskolko strana iskalečiena, kohda roditieli mieniajut synoviej na ładu hrantu v bazovoj komplektacii, žieny mieniajut na hrobovyje mužiej, dieti mieniajut na pośmiertnyje vypłaty svoich otcov.
 A synovja, mužja, otcy s udovolstvijem zanimajutsia ubijstvami ukrainskich dietiej i žienŝin, iznasiłovanijem ukrainskich dietiej i žienŝin.
 I oni (eti otbrosy čiełoviečiestva) prietiendujut na "duchovnosť" i "bohom izbrannosť"...takim doroha odna - V MOHIŁU....
0
Chiech/adkazać/
12.03.2023
[Red. vydalena]
12
Ja nikomu nie vieriu/adkazać/
11.03.2023
Kohda ja był školnikom staršich kłassov, vdruh, kak iz roha izobilija, chłynuł potok miemuarov biełorusskich partizan. V každoj knihie avtor kosił i vzryvał hranatami nieisčieślimoje čisło vrahov. 500 000 nakosili, eto po oficialnym dannym i tolko ubitymi... So vriemieniem eti cifry umieńšiliś na poriadok(v diesiať raz). Eto takžie mnoho, no nie 500 000. Vopros k ukrainskoj storonie, a kiem oni sčitajut bojcov iz Łuhanskich i Donieckich korpusov? A Krymčan? A z. k? A miestnych sieparatistov?
0
Vieršavany Bykaŭ Vasil/adkazać/
13.03.2023
Ja nikomu nie vieriu, čto ty, russkij čałaviek moh čytać akramia ecikietak i parnahrafii???
Bykava ŭsie čytali i jon pastajanna nahadvaŭ pra zradnikaŭ, pra trusaŭ, pra palicajaŭ, pra debiłaŭ z savieckaha boku 
7
o fis fis is s/adkazać/
11.03.2023
ukrainskija straty (ludskija) pakul nie ahučany
i ci buduć ahučany kali?
0
Moskaliston/adkazać/
12.03.2023
Zombi i kańnibały
3
Maksim Dizajnier/adkazać/
12.03.2023
A ukrainskije?Pirimoha každyj dień?Vot-vot užie blizko?Užie zavtra, da?
0
Woodoo Cult /adkazać/
12.03.2023
[Red. vydalena]
0
Studient/adkazać/
13.03.2023
Zato ukrainskich žiertv niet ot słova sovsiem, 24 časa v sutki pieriemohi biez potieŕ.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera