Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Mikołka Ciepłavoz/adkazać/
09.03.2023
Vatniki abduryli staroha dziadźku. Navuka ŭsim, chto čakaje "vyzvalicielaŭ" z rasiei
2
bieznadieha/adkazać/
09.03.2023
Mikołka Ciepłavoz, odin čiełoviek zvał putina v modieratory pieriehovorov druhoj rasstraivałsia, čto jeho nie słyšat v kriemle trietij hovorił, čto v moskvie prosto nado vsie objaśniť čtoby ona pieriestała poddierživať riežim v rb i pomohła so smienoj vłasti čietviertyj priedłahał podpisať lubyje dokumienty o niejtralnom statusie rb v buduŝiem i otkazie ot jevrointiehracii za poddieržku ot putina (etot čiełoviek javlajetsia polit. sovietnikom i pravoj rukoj piervoho upomianutoho zdieś hieroja) vsie eti ludi na siehodnia sčitajutsia lidierami bieł. oppozicii, kotorych poddierživajet miestnoje nasielenije i śmi
0
...treba doma byvać nie hościem./adkazać/
09.03.2023
Nasamreč, heta vielmi dziŭna, što ludzi z mazhami čaściakom spadziajucca na niejkaje svajo ščaście z prychodam vajny i "russkoho mira". Čałaviek dasiahnuŭ zornych vyšyń ŭ hrašach i karjery, na heta chapiła i sprytu, i rozumu, ale nie razumieje elemientarny z humanitarnych kaštoŭnaściaŭ i nie bačyć humanitarnaha nihilizmu impieryi. Jakich dalikatnaściaŭ i vyzvaleńnia jon čakaŭ ad uzbrojenych impieryjalistaŭ-zachopnikaŭ? Jašče adzin jaskravy dokaz taho, što luby samy navukovy mieniedžmient musić mieć u sabie humanitarny śvietapohladny škilet.
0
Žieleznyj Drovosiek /adkazać/
09.03.2023
Tolko durak možiet žiť v illuzijach otnositielno russkich. Oni za sotni let užie vsiem dokazali,kuda by oni nie prišli—priniesut tolko śmierť,horie i razrušienija. Prosto priroda takaja,oni ničieho druhoho nie mohut diełať v principie.
11
Maksim Dizajnier/adkazać/
09.03.2023
Ach-cha-cha. Postavki rośsijskoj šturmovoj aviacii dažie pośle načała vojny))Ukraincy odnim słovom!
0
Hryška /adkazać/
09.03.2023
Maksim Dizajnier, Niet. Sriebrolubivyje ludi odnim słovom. Žadnosť nie imiejet nacionalnosti.
0
...treba doma byvać nia hościem/adkazać/
09.03.2023
Maksim Dizajnier, eto ž hraždanie Rośsii, chachakała ty našie. )) Koniečno, očień radujet, čto v Ukrainie nakoniec-to stanovitsia praviłom chorošieho tona vymietať vsiakuju niečisť na vsiech urovniach. Niezaležna ad taho, skača jon ci nie )))
1
M-65/adkazać/
09.03.2023
Maksim Dizajnier Da-da,rasskaži etot čiernosotiennyj mif russkich ob ukraincach,o «žadnosti ch***v». Vy by śniali pidžačOk,hraždanin vatničOk.
0
Jurik/adkazać/
09.03.2023
M-65,Bohusłajev jetničnij kacap i joho otočieńnia na Motor-Sič tiež pidibranie za jetničnim pri ncipom.sami kacapi...
0
Začiem vrať? /adkazać/
09.03.2023
Žadnyje ukraincy?! Eto nie pravda! Dažie ni odnoho aniekdota pro eto niet.
0
Bublik ot dyrki/adkazać/
09.03.2023
Maksim Dizajnier Začietnyj prohib.Tolko małosť adrieskom ošibsia,simoniany so skabiejevymi vo koncie koridora,za tuałetom M i Žo.Biehi k nim,oni za eto tiebie barbarysok otsypiat.
0
Biez imieni/adkazać/
09.03.2023
Intieriesno, čto vsio hromčie hołosa "obmanutych vkładčikov" čto-to v stile spryhivanija: "Putin, ty nas obmanuł, my tak nie dohovarivaliś - prisiahali pobieditielu, a ty okazałsia fufło. Tolko podstavlaješ ty sam narušił kontrakt, my tak nie ihrajem" Obrazno hovoria, nožki carskoho trona chotiat vyjti ... iz-pod trona. Intieriesno, odnako.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera