Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
07.03.2023 / 11:1623RusŁacBieł

Za kolki ŭ siarednim pradavalisia adnuški ŭ Minsku? Mnohija ź ich skuplali inšaharodnija

Analityku pa rynku nieruchomaści apublikavała ahienctva «Tvaja stalica».

U lutym było kala 1300 ździełak u Minsku pa kupli-prodažy kvatery. Dla paraŭnańnia: u lutym minułaha hoda ździełak było ŭsiaho 1080. A rekordny pakazčyk u 1400 ździełak byŭ zafiksavany ŭ 2018 hodzie.

Bolšaść ździełak prachodzić pa miechaniźmie «łancužka», kali čałaviek kuplaje kvateru paśla prodažu svajoj.

Siarednija ceny pa fakcie ździełak u stalicy nastupnyja:

— na adnušku — 1230 dalaraŭ za kvadratny mietr (kali hatovaja da pražyvańnia, to 1460 dalaraŭ);

— na dvušku — 1115 dalaraŭ za mietr (na hatovyja da pražyvańnia staŭka — 1405 dalaraŭ);

— na trošku — 1035 dalaraŭ za mietr (u vypadku z hatovaj da pražyvańnia — 1335 dalaraŭ).

Kožny piaty pakupnik braŭ kvateru ŭ kredyt.

Vialikaja dola inšaharodnich pakupnikoŭ — 22%.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
1
Панылы сорам
7
Ха-ха
0
Ого
4
Сумна
0
Абуральна
1
0
Anatol Starkou/adkazać/
08.03.2023
Moja sobstviennaja odnokomnatnaja kvartira v Ńju-Jorkie stoit počti v tri raza bolšie, čiem sobstviennoj triechkomnatnoj v Uručji-2 v Minskie. 
Jeśli kto-to vnimatielno čitał moj piervyj kommient, to moh uzrieť, čto ja davno užie prišieł k myśli, čto triošku za $$$ komu-nibud́ prodať, pod siehodniašnim kontrolem vłasti vsieho i vsia, nievozmožno. Tieorietičieski za nieje možno połučiť biełorusskije rubli. No dla otkrytija sčieta v bankie połahaju nado prisutstvije 71-letnieho parnia vrodie mienia. (Živ li died jeŝu?)  
Vsie vmiestie dla mienia označajet dva varianta vychoda iz situjoviny:
a) podariť 3-ch komnatnuju minskuju kvartiru siestrie; (dyk vtoraja siestra obidietsia)
b) prosto zabyť pro minskuju kvartiru.

Dla mienia eto absolutno prijemlemyje varianty. Jesť tolko odno NO i eto NO moja doč. Ona nie pojmiet, jeśli ja prosto tak vybrošu iz svojej žiźni minskuju triošku.

Na etom požałuj vsio. A to etot miestnyj trołl, probivajuŝij bazy, dostaniet nie tolko mienia, no i vsiu obŝiestviennosť diemokratičieskoho Zapada. 
0
Probił po bazie/adkazać/
08.03.2023
Anatol Starkou, nu i čto, čto vy hołosovali. Luboj hraždanin Biełarusi možiet prohołosovať nachodiaś za hraniciej, jeho vklučat v śpiski, dažie jeśli on nie sostoit na konsulskom učiotie. Raźnica liš v tom, čto nie imieja pasporta RR, vas nie postaviat na postojannyj konsulskij učiot v posolstvie RB, vy budietie čiśliťsia v ROVD po miestu propiski, i budietie vklučieny v śpiski iźbiratielej svojeho učastka po miestu propiski. I po istiečienii sroka diejstvija pasporta MR (libo po druhim voprosam) vam pridiotsia javiťsia v Biełaruś, po miestu propiski, konsulstvo nie oformit vam novyj pasport i nie staniet riešať druhije voprosy iz kompietiencii ROVD. Chotitie skazať, čto vy durak, i motajetieś dla etoho čieriez okiean ? Jeŝio śmiešnieje... Starkov, vy vidimo naivno połahajetie, čto zdieś portał lubitielej łapši na uši, kotorym možno skormiť luboje vrańjo ? Poiŝitie siebie takovych, možiet najdiotie, no eto točno nie ja. Vy prosto śmiešny v etich svoich potuhach, i nie zamiečajetie nizosti svojeho połožienija. Hud baj.
0
Anatol Starkou/adkazać/
08.03.2023
Probił po bazie, Ja choču skazať, čto ty durak. Trołl, no obyknoviennyj bčb durak. 
Za dvadcať let v SŠA u mienia nie było nieobchodimosti dažie dumať o pasportie PMŽ i Konsulskom učiotie. K tomu žie pasport PMŽ vydajetsia na opriedielennyj korotkij srok, a moj pasport vydan mnie vłasťju RB do mojeho stoletija. Na sto piervom hodu ja jeho zamieniu.

Čto ja dumaju o čitatielach NN? Ničieho nie dumaju nie bčb. Raźvie to, čto oni vsie vmiestie na 90% bčb siekta. Po razdielnosti ja ich nie znaju i nie choču znať. Oni pod nikami. Ja ich nazyvaju dieti TUTbaja. Eto zombi. Bčb zombi Śviatoha Zia. Pokolenije, u kotoroho niet Biełarusi, biełorusskoho naroda, biełorusskoho hosudarstva. No u nich jesť Łukašienko. Vot o niem oni dumajut, pišut, hovoriat, čitajut. On ich vsio. A biełorusskij narod i biełorusskoje hosudarstvo dla nich ničto. Oni produkt adradžeńnia nacyi a-la-1988-89 po Zia zavietam.

Poetomu ja nikoho iz bieł-čyrvona-biełych i blizko by nie podpustił k kriesłu priezidienta RB, i tiem boleje na zamienu Łukašienko. Niesmotria na to, čto nikohda za nieho nie hołosovał. A Konsulstvo RB v Ńju-Jorkie spokojno pozvolało mnie, hraždaninu RB, hołosovať za inych kandidatov. 

Ty prosto durak. Ty prosto dažie nie podozrievaješ skolko podobnych bčb idiotov ja zdieś na etom forumie NN vstriečał s 2009 hoda. Vsie vy posriedstviennosť. Ona vas sbližajet. Posriedstviennosť. Nikčiemnosť. Bčb nikčiemnosť.  
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031